Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja będę korzystać z tego że chłopa nie ma i szybko niebedzie. A więc mała jiz po śniadaniu i ja również. W planach ogarnięcie całej chaty, obiad na jutro ogarnąć(chyba zrobię żurek), pranie, prasowanie a na wieczór jak Mala zaśnie i będę miała jeszcze energii zrobię sobie domowe spa(maseczka itp)
A wogole mój od wczoraj podjarany chodzi bo dzisiaj pojechał po znanego rapera na lotnisko i będzie za kierowcę robił dla niego cały dzień a później koncert 😂 a ja miałam z niego ubaw bo cieszył się jak małe dziecko 😁😁😁🤣🤣Jak to dużo niepotrzebna facetowi do szczęściaWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2020, 10:19
-
Alisia wrote:LidziA jak torba do wózka - spełniła Twoje oczekiwania ?
Nie jest źle. Fajnie że jest taka duża i pojemna. Trochę mam do niej kijowy dostęp przez tackę którą mam w wózku ale przez to też nie pada mi do środka torby więc są plusy i minusy. Pewnie i tak kupię ten plecak 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2020, 10:19
-
Kamsza ja właśnie koło schipholu 😁 Twój też na to lotnisko jechał ❓ Miałam se pochodzić po lotnisku ale mój jak zwykle pił po pracy i tak jebie alco, że zrezygnowałam i jeździmy w kółko.Po prostu wstyd się z nim pokazywać 🤦🏼♀️
-
Co za fatalna noc 🤦♂️
W końcu się wzięłam dzisiaj i zamówiłam parę drobiazgów dla Jacka, m.in. niekapek, szczoteczkę do zębów/ dziąseł (znowu ma czerwone i opuchnięte dziąsła, ja pierdolę...) i śliniak z rękawami, bo pies mi ostatnio jeden rozwalił 😠Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Od grudnia niemal codziennie Kamsza😒 niby 2 piwa ale smród jakby 10wypił. W pon.idę do huisaarts może mi powie gdzie szukać pomocy 😒 bo czuję, że nie żyję..
Tak se oglądam samoloty
Kamsza co to za raper? Mr. Polska ❓😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2020, 10:47
Sylka135 lubi tę wiadomość
-
Lady raper to TPS i Dack także nie wiem czy znasz. Ja znam tylko bo mąż słucha rapu 😁
Kurcze ale codziennie te piwa to też nie za fajnie. Mój pamiętam jak wypił jedno to też już śmierdziało samym spitytem 🙄🙄
A twój z Toba w tym samochodzie siedzi? Idź do lekarza może da jakies namiary gdzie masz się udać bo to idzie w coraz to gorszym kierunku ☹️☹️ -
Kamsza, to prawda, facet to takie duże dziecko. 😁 ale dajnie, nie dość że go słucha, to jeszcze będzie robił za kierowcę. 😉 pozna go z tej innej strony, w sumie się nie dziwię, że się cieszył. 🙂 A Tobie życzę powodzenia z małą, oby nie dała Ci popalić. 🤞😉
Lady, Twój facet na pewno ma problem, to już jest pewne na 100%. Nie tłumacz go, bo robisz to chyba podświadomie, że to "niby tylko dwa piwka", w alkoholiźmie liczy się regularność a nie ilość. 😕
Dobrze zrobisz, poszukaj pomocy, bo jak masz jeszcze z nim spędzić trochę czasu to się wykończysz... aczkolwiek ja bym na Twoim miejscu spieprzała gdzie pieprz rośnie i nie czekała na nic. Bo będzie tylko gorzej. 😘
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
Lady podpinam się do tego co napisała drobinka 😏
Antek dzisiaj od rana bez przerwy mama mama😍
Dzisiaj piękna pogoda pójdziemy na spacerek jak stary wróci z przeglądu bo wózek w bagaju
-
A my już po spacerze. Pogoda cudowna dwie godziny spacerowałyśmy. Kupiłam sobie preparaty na przeziębienie dla kobiet kp wezmę do tego ibuprofen i mam nadzieję że długo chorować nie będę no i że mała sie nie zarazi.
-
Lady, łączę się w bólu niewyspanego istnienia, też tego nienawidzę szczerze. A dziewczyny takie japiszony dziś, że o klękajcie narody. Ledwo utoborowałam Adę na drzemkę, bo się tak rzucała z bólu, dziaslo nadal buła, a nic nie widać na horyzoncie 💀
Lady, idź kochana do lekarza, ratuj swoją psyche, bo alko potrafi wszystko rozwalić związek, rodzinie, relacje.Lady_Dior lubi tę wiadomość
-
My też na spacerze, super pogoda.😊 Wyszłam sama, bez starego, trochę złapię oddech w samotności, a on ma sprzątać w tym czasie.😬 a o 15 wyjeżdżamy na imprezę.
Lidzia, nie pamiętam czy któraś Ci odpisała co na chorobę kp, a ja już nie chciałam się powtarzać, ale jakby co to naprawdę polecam zrobić miksturę z czosnku, cebuli,miodu, imbiru, cytryny i dorzuć cynamon i goździki, gwarantuję że staniesz na nogi, a gardło płucz sodą. 🙂
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
-
Drobinka to jeszcze mi napisz jak zrobić ta mikture 😁
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2020, 12:59
-
Pokrój wszystko na plasterki, ja daję 1 cytrynę, 1 cebułę i 2 ząbki czosnku, a resztę według uznania. Układaj warstwami (Ale nie musisz bo ostatecznie potem i tak pewnie będziesz mieszać jak ja 😁) i zalej wszystko miodem. Schowaj w ciemne i dość chłodne miejsce i pij kilka razy dziennie np 3 po 2 łyżki stołowe. 🙂
A sodę do gardła to 1 płaska łyżka na szklankę wody i też ze 3-4 razy dziennie płucz.
Mi ten zestaw zawsze pomaga, jedynie jak nam temp to biorę apap i czasem dodatkowo tabletki do ssania Sebidin.
Zdrówka 😘
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️