Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam w planach uszyc spiworek ale przejsciowy taki na wiosne jesien zeby kocyk byl odpinany i ta czesc gdzie sa pasy słuzyl jako wkladka.tak sobie wymyślilam
-
LidziA89 wrote:Nie znalazłam nigdzie więc kupiłam mogę spróbować Ci to wysłać.
LidziA89 lubi tę wiadomość
-
A oprócz cyca coś jeszcze jadł?Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Ja na walentynki dostałam kolczyki już 2tyg.temu 😂 a dziś byliśmy w kawiarni Brownie & downie 😊 Obsłużą Was tam ludzie z zespołem Downa 😊 Zamówiliśmy ciasteczka Brownie i latte macchiatto 😊
Kamsza kurde biedna Larisska-zdrowia dla niej 😘 Oby wirus szybko zdechł😠
Casjopea jak tam Mikołaj❓ Lepiej coś ❓
Lullaby piękny pierścionek 😊 Ja niestety z biżuterii tylko kolczyki, bo wszystko inne mnie denerwuje a dłonie mam tak szpetne, że żaden pierścionek nie prezentuje się dobrze 🙄
Z nowości u mnie: kupiliśmy ze starym na spółę bieżnię 😁 Od niedzieli daję czasu 😜KasiaLukasia, mikka86, Lullaby lubią tę wiadomość
-
To w sumie nie tak źle 😉 eh, te dzieci tak szybko rosną 🙉Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Lady_Dior dzięki, że pytasz 😊Mikołaj jak jest na samej piersi to nie wymiotuje, ale za to jest głodny i zły, więc dzień trochę z dupy. Nie robił już więcej kupy, natomiast puszcza toksyczne bąki 😜
Obydwoje z Izabelą śpią od 19.
Lady_Dior czyżby trochę cieplejsze stosunki ze starym..? 😉 -
My już w domu, fajnie było. 🙂🥰
Zapomnieliśmy jak to jest być tylko we dwoje. Zupełnie co innego. Najedliśmy się, pogadaliśmy, potrzymaliśmy za ręce i 2,5 h późnej wróciliśmy do domu.
Oj jak Olek sie ucieszył na moj widok, cały skakał i jak go wzięłam na ręce, to tak mnie nocno złapał w szyi i nie chciał puścić. Co chwila patrzył mi w oczy i się uśmiechał. 🥰
Teraz leżę już z małym w łóżku (Olek chyba zasnął 🙏) i ja też idę już spać.
A no i dostałam też bukiet róż i balonika w kształcie serca 😉
Angelika, przykro mi kochana, że Twój facet nie docenia tego co ma obok. 😕
🌹 masz kwiatka i ode mnie 😘
Ps. No i Olek był ponoć bardzo grzeczny i nawet wypił te trochę mleka z bidonu, które na szybko ściągnęłam przed wyjściem ręcznym laktatorem. Babcia powiedziała, że będzie z nim zostawać, a my mamy postanowienie żeby wychodzić sami przynajmniej raz w miesiącu 😉kinga27.30, Casjopea, Lullaby, mikka86, anngelikamartaa, KasiaLukasia, Sylka135, Emma_ lubią tę wiadomość
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
33Sylwia, ten moment kiedy z dzieckiem na rękach chcesz zjeść "W spokoju" jogurt naturalny 😅 Julka wciągnęła mi jego połowę na podwieczorek, zagryzając bułką orkiszową 🤪
I też cycka jadła dzisiaj 3x. A poza tym kaszkę owsianą z jabłkiem i awokado, makaron gryczany z sosem pomidorowym z marchewką i właśnie ten jogurt... za to bardzo malo pila wody.Aska1994, KasiaLukasia lubią tę wiadomość
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa MaluchyZostała z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb! -
Sylwia, zdecydowanie lepiej. Jednak dałam rano mm (zjadł 120), potem obiadek (cały mały słoiczek), pół tubki jablko-banan-jagoda, znowu butla 150ml, kanapka z domowym dżemem i teraz znowu butla, już 180ml. Więc wrócił mój Żarłoczek ❤️
kinga27.30, Casjopea, 33Sylwia, KasiaLukasia, Lullaby, Lady_Dior, Sylka135 lubią tę wiadomość
Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Ej, 100ml to całkiem w porządku ilość!Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Jak sika w pieluchę, to nie masz co się martwić 😂
33Sylwia lubi tę wiadomość
Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥