Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas cycek jest do spania i całą noc. Czyli dwa razy dziennie do drzemek o 9 i o 14 i wieczorno-nocno-jutrzenkowy maraton, kiedy wypija wannę mleka. Po drzemce porannej zjada owoc albo tubkę plus woda, i popołudniu obiad plus woda, jakieś miękkie kawałki i słoiczek (zwykle zjada połowę).
-
Super że udało Wam się fajnie spędzić walentynki ❤️
Drobinka pomysł z tym wyjściem we dwójkę super! Na pewno Wam dobrze zrobi 😁 -
Ja swojemu dzisiaj dałam pstrąga łososiowego z piekarnika , zjadł solidny( jak dla niego) kawałek i bardzo mu smakowało .A od kilku dni na noc wsypuje mu do mleka na noc jedną płaska łyżkę kaszki ryżowej i tym sposobem przesypia całą noc bez jedzenia, budzi się zazwyczaj koło 5 rano głodny,dostaje 120 ml mleka i zasypia jeszcze na 1.5 -2 h
anngelikamartaa, kinga27.30, Casjopea, 33Sylwia lubią tę wiadomość
url=https://www.suwaczek.pl/][/url]
-
KasiaLukasia wrote:Aśka jak podajesz kanapkę? Kroisz w małe kwadraciki/paski i memla?
Nie kroję, daję całą 😂 ewentualnie przekrojoną na pół, ale rzadko. Smaruje masełkiem i coś tam jeszcze dodaje, jakiś dżem domowy, jogurt naturalny, pastę warzywną, jajecznicę, sam mi ukradł kanapkę z paprykarzem, z pasztetem (także Kinga, Twoje jedzenie jogurtu na spółkę to znajome klimaty 😂)
I nie memla - zjada. Część oczywiście ląduje na podłodze, Jacuś dba o pieski, żeby głodne nie były 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2020, 20:58
Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Lady_Dior super, że udało się z chłopem miło spędzić czas. A tej bieżni to zazdraszczam😍 uwielbiam biegać ale teraz nie mam kompletnie jak.
Drobinka91 elegancko z tym wyjściem. Cieszę się, że spędziliście czas tylko we dwoje. Na pewno było wam to potrzebne. I super pomysł z tymi wyjściami. Korzystajcie!
Casjo fajnie, że Mikołajek już się lepiej czuje. Oby szybko mu to minęło.Lady_Dior lubi tę wiadomość
-
Mikka czyli zaczynasz odsypiać ostatnie 7bmiesiecy? 😁
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa MaluchyZostała z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb! -
Kurcze
Pytam bo już mi przez myśl przechodzą jakieś niedobory witamin🤷♀️
Pójdę z nim chyba i tak zrobić morfologie bo nie robiliśmy jeszcze, będę spokojniejsza. -
Angelikamarta, ja Ci nie odpowiem, bo obcinam co 2-3 dni, za bardzo mnie drapie.
2014.06. - start
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa MaluchyZostała z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
Aska1994 wrote:Nie kroję, daję całą 😂 ewentualnie przekrojoną na pół, ale rzadko. Smaruje masełkiem i coś tam jeszcze dodaje, jakiś dżem domowy, jogurt naturalny, pastę warzywną, jajecznicę, sam mi ukradł kanapkę z paprykarzem, z pasztetem (także Kinga, Twoje jedzenie jogurtu na spółkę to znajome klimaty 😂)
I nie memla - zjada. Część oczywiście ląduje na podłodze, Jacuś dba o pieski, żeby głodne nie były 😂
Ala by ją mietosila, wtarla masło z dżemem w twarz i ubranie, a resztę porozdzierala na kawałki, zmiażdżyla, połowę wtarla w stół a połowę rzuciła na ziemię. No ale na pewno coś by skosztowałaTo z Jacka zuch!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2020, 21:02
-
Kinga ja też obcinam co drugi dzień i właśnie nawet jak ma króciutkie to się rozdwajają🤷♀️
Dobra, ja zmykam bo mam 8% i zaraz stary przyjdzie.
Dobrej nocki. 😘😘 -
kinga27.30 wrote:Mikka czyli zaczynasz odsypiać ostatnie 7bmiesiecy? 😁
kinga27.30 lubi tę wiadomość
url=https://www.suwaczek.pl/][/url]
-
Jeszcze w kwestii jedzenia, teraz dopiero widzę, że dziecko jest naprawdę gotowe na jedzenie. Otwiera buzię tak szeroko że aż sama jestem w szoku. I obecnie lepiej jej się je że zwykłej łyżeczki niż że swojej małej różowej niemowlęcej 🤯
2014.06. - start
nick nieaktualnyDrobinka super ze sie udał wypad! Tak trzymajcie 😁
Mikka zazdro z tymi nockami,karmienie piersią i nieprzespane noce chyba idą w parze. Czas to zakończyć.
U nas z jedzeniem jest tak se,je jak latam z łyżeczką za nim po chacie albo stojąć w łóżeczku. Krzeselko parzy w tyłek,chyba ze dam mu coś do ręki,to jest chwila ciszy.
Adria co zamawiałas ciekawego na Ali?