Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Drobinka zazwyczaj się budzi koło północy i czasami jak zadziałam szybko to zaśnie i luz, ale jak nie zdążę bo np sama śpię i nie usłyszę pierwszego mruczenia to masakra. Dziś od 00.34 do 2 płacz, śmiech, marudzenie, gaworzenie, całusy, przytulanki, "kosi-kosi"(czego nie potrafi w dzień), a od wczoraj kiedy nauczył się już siadać sam jest istna zabawa a jak go położę ryk 😐itd.... Następna pobutka o 5 i dziś to już był dzuen dla niego. Kawy! ☕
-
A rano jeszcze akcje ratuj sarenki miałam. Wstaje patrzę przez okno a tam na działce sąsiada dwie malode sarenki chodzą i ewidentnie szukają wyjścia. Kiedyś było zaraz koło nas ale zeszłego lata sąsiad sobie ustał, że cała działka musi być ogrodzona i ostro stawiał te 2 m plota od strony lasu. Dodam, że na jego działce nic nie ma tak żeby coś te zwierzęta miały zniszczyć. No i łażą tak w te i we wte i wyjść nie mogą. Zmartwiłam się to dzwonie do nadleśnictwa. I tu taka rozmowa:
- hallo, dzwonię z... pałętają się u sąsiada dwie zagubione sarny i wyjść nie mogą a od otwartej strony działki jest ruchliwa ulica i martwię się żeby ich ktoś nie rozjechał.
- ok a co ja mogę?
- no nie wiem jest Pan leśniczym to chyba Pan coś może czy nie?
- No raczej nie, proszę dać im spokój same wyjdą.
I tyle. No świetnie 🤦 -
nick nieaktualny
-
Trzymajcie kciuki za mojego męża żeby go Larisska żywcem ze skóry nieobdarla 😂😂 pierwszy raz zostali sami na dłużej niż 30min🙂🙂Ja czekam już u dentysty. 😁😁
-
Lidzia to i ja pomogę Ci wyborze pasty do zębów. Otóż leje na najnowsze zalecenia 1000, i kupię Ali Ziajkę, bo lubię firmę, nie testują na zwierzętach i im ufam. Jak jej wypadną zniszczone próchnica zęby, to obiecuję Wam napisać
anngelikamartaa, mikka86, LidziA89, Lady_Dior lubią tę wiadomość
-
U nas noc miła ale krótka. Od 4:30 delektujemy się nowym dniem...
Dziewczyny na pocieszenie, wydaje mi się, że te nocne harce to etap przejściowy. Nie zalamujcie się. U nas tez chyba ze trzy tygodnie była tragedia, a teraz noce są już znowu spoko. Uspokoilo się. Wróciła stara, dobra 19-7 snu. Być może do dziś... Ale cóż, łatwiej mi żyć kiedy wiem, że to przejściowe.
-
Ryż ze szpinakiem, jajkiem i odrobiną jogurtu (miał wczoraj).
Kasza z kremem warzywnym albo warzywami w kawałkach. Ja czasem gotuję po prostu warzywa z mrożonych warzyw na patelnię i potem mu miksuję na jako taką papkę.
Pierogi z kaszą albo ala ruskie.Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
KasiaLukasia ja już w domu. Larisska zachowywała się dobrze😁😁 a mój chodzi dumny ze został z małą na dokladnie 45min sam 😂😂😂😂
KasiaLukasia, kinga27.30 lubią tę wiadomość