Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Lullaby dziękuję😘 Stary po prostu zachowuje się żałośnie. Nie wiem może jak raka w zaawansowanym stadium będę mieć, to da se spokój z piwem🙄❓ Nie nie-bardzo w to wątpię...
Ja zdycham jakbym co najmniej gruźlicę miała 😣 Kropli nie mogę nie❓☹️
Kinga27_30 no nie zazdroszczę okresu. Jeszcze jakbym teraz okres dostała to tylko na cmentarz ze mną 😂
Czy mamy tu na wątku maluszka, który jeszcze nie chorował❓ Nie wiem w sumie do jakiej grupy zaliczyć Zosię haha 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2020, 05:56
-
Dzień dobry 😪😴😴
LadyDior mój mały nie był jeszcze chory, raz miał jedynie mały katarek ale szybko mu przeszedł
Jaszczurek chyba coś przegapilam.. Gdzie lecicie?Lady_Dior lubi tę wiadomość
-
W ogóle zaczęłam to 365 dni, mega lekko się czyta, pół książki przeleciałam wczoraj wieczorem. Chyba jest trochę lepiej napisane, niż Grey. Ale wiadomo, zadna literatura wyzszych lotów.
-
Wczoraj wieczorem zrobiłam spagetti z krewetkami i do tego stary przywiózł Mirinde, więc spragniona słodkich, gównianych gówien do picia obaliłam z pół butelki. Hesusie jak mi było niedobrze.. No tak mnie żołądek bolal, że myślałam, że rzyganie jest nieuniknione, ale jednak zasnęłam i mnie ta wątpliwa przyjemność ominęła. Ale nauczkę mam, bez kitu.
-
Ja to nie lubię gazowanych a już w ogóle nie lubię mirindy ani fanty 😁jedyne co żłopie namiętnie to sok pomarańczowy z cappy albo tymbarka w butelce i woda niegazowana
Swoją drogą, ciekawe ile w ciąży wypiłam butelek bo dziennie wlatywala co najmniej jedna, czasem dwie😆
-
nick nieaktualny
-
Karola ja w ostatni weekend wypiłam ponad pół Jacka i miałam takiego kaca jakbym wypiła z 6. Łeb mi pękał a stary się ze śmiechu zanosil 🤦♀️
To już chyba nie ta forma co kiedyś 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2020, 07:32
-
Lullaby wrote:Wstali🙄 poszłam spać o 1.30,bo trzeba było z starym pourzędować, a dzieci wymagają uwagi od 7. 5,5 godz spania. Super, jestem wręcz wniebowzięta 🤦😔
-
anngelikamartaa wrote:To już chyba nie ta forma co kiedyś 😂
Dzień dobry po koszmarnej nocy.... Kiedy wrócą te czasy kiedy moje dziecko spało 😥 zęby/leki/skoki-jak tymrazem to tłumaczyć? -
kinga27.30 wrote:Oooo nie nie nie nie nie... chyba dostałam okres 😣😣😣
Kuźwa ja też 😭 wczoraj plamiłam ale dziś już zdecydowanie krew tylko brzuch mnie wogole nie boli co jest dziwne.
Ponawiam pytanie o pastę do zębów dla dzieci bo znów mnie olałyście 😠😁 -
My wstałyśmy przed 7, ale jeszcze się kokosimy w betach 😁 zaraz wstajemy.
Casjopea, współczuję przeżyć związanych z mirindą 😅 ja tam mam po chipsach wszelkiej maści, zresztą po słodkich napojach też 🙄 starość, czy co 🤔
Karola, odstawiłaś już całkiem Staszka?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2020, 08:20
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa MaluchyZostała z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb! -
Dzień dobry i my, przy usypianiu na 1 drzemkę..😴
Sylwia, też się zastanawiam jak to tłumaczyć, bo Olek też przechodzi samego siebie. Leon też ma jedną dłuższą pobudkę w nocy oprócz miliona innych? 🤦🏻♀️
My dziś od 20 do 23 cycek, potem do 2 ze 3 pobudki, o 2 śpiewy,tańce i hulańce przez około godzinę, znowu kilka pobudek i o 6 wstał.
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
LidziA89 wrote:Kuźwa ja też 😭 wczoraj plamiłam ale dziś już zdecydowanie krew tylko brzuch mnie wogole nie boli co jest dziwne.
Ponawiam pytanie o pastę do zębów dla dzieci bo znów mnie olałyście 😠😁
No d4amat jakiś. Mnie już boli i czuję się znowu tragicznie. Zawsze miałam ciężkie miesiączki..
Nie pomogę z pastą bo mam elmex 500 miętową dla Julki.
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa MaluchyZostała z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb! -
nick nieaktualny