X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Mamunie LIPIEC 2019
Odpowiedz

Mamunie LIPIEC 2019

Oceń ten wątek:
  • _Hope_ Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2019, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eluska wrote:
    Mówcie jak czasem będę za bardzo spamowac ;) tu macie linka no powiedzcie czy nie fajne :) lozko keszcze z szuflada jest. https://m.ceneo.pl/2175923#tab=spec
    Bardzo fajne! Poza kurzolapem nad lozeczkiem ;) Ale tak super!

Córka kwiecień 2015 <3 <3 <3
    4 Aniołki <3
    tb73upjyd8dymf6b.png
    "You know that place between sleep and awake, that place where you still remember dreaming? That’s where I’ll always love you. That’s where I’ll be waiting."
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2019, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No jacha (jaha) xD w życiu tego nie założe nad łóżeczkiem ! Wiadomo bajer ładnie wygląda ale ja też ostatnio coś kicham na kurz wiec u nas będzie minimalizm z rzeczami lapiacymi kurz :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2019, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xgirl wrote:
    karola co to jest blok 3 stopnia? Ok to musze podpytac kardiologa :) Pewnie sporo zalezy od rodzaju wady.
    To jest takie coś ze moje serce w ogóle samo nie dziala,bez stymulacji sie zatrzymuje

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2019, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam mnóstwo pytań jeszcze do was np o plan porodu wiem wiem to sobie można pisać a i tak życie weryfikuje ale czy w ogóle zaprzatacie sobie tym głowę a dwa czy słyszałyscie o kIMS takim jak doula ;););)??

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2019, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Masz rozrusznik Karola??

• xgirl Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2019, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eluska z mezem i tesiowa :) Kiedys ze znajomymi ale ostatnio jakos sie nie udaje. Jezuuu ja nie umiem grac tak tylko o zeby sie zabawic. Jak gram to mam takie nerwy i chce zawsze wygrac :D Tesciowa tez. Podczas gry mnie prowokuje, obraza tak na zarty ale jest przy tym powazna i mnie serio to czasem denerwuje i gramy jakbysmy o zycie walczyly :P

A beda wasi partnerzy podczas porodu? Ja juz mojemu zakomunikowalam, ze bez niego nie dam rady. On jedyny wie jak mnie uspokoic.

f2wljw4zsg9z1tun.png
    27.6.19 wydobyciny mojej Hannah Florenz❤️ 48cm, 2970g
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2019, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eluska wrote:
    Masz rozrusznik Karola??
    Tak

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2019, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    D9 tego częstoskurcz,moje tętno spoczynkowe to 160 a podczas wysilku 240

• xgirl Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2019, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O kurcze Karola no to niezle. I z takimi rzeczami mozesz naturalnie rodzic?

f2wljw4zsg9z1tun.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2019, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja męża zagaduje żeby był ale zmuszać go nie będę. On jest taki uparciuch ze czasem szkoda moim nerwów. Na szczęście trochę jeszcze czasu jest na zastanowienie :) ja się trochę boje ze jakby zobaczył to wszystko żeby potem nie miał obrzydzenia do seksu czy coś. .

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2019, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak. Teraz na szczeście są takie czasy,że daja szanse na poród sn. U mnie przy porodzie bedzie kardiolog w pogotowiu ale i ona i moj gin wiedzą jak boje sie cc więc dadzą mi szanse na naturalny poród

• mikka86 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2019, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KarolaJJ wrote:
    D9 tego częstoskurcz,moje tętno spoczynkowe to 160 a podczas wysilku 240
    Też mam nadciśnienie,ostatnio miałam u ginekologa 171, ale ja mam syndrom białego fartucha, zawsze u jakiegokolwiek lekarza tak mi skacze , w domu nie mam az takiego wysokiego

url=https://www.suwaczek.pl/]54661da9df.png[/url]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2019, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi tez cos ostatnio skacze ciśnienie,mam po 140 na 90 a dla mnie to wysokie bo ja jestwm niskociśnieniowiec

• Casjopea Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2019, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zastanawiam się czy jest sens pobierać i bankowac przy kolejnym dziecku. To nie jest tania impreza..

• mikka86 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2019, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co, nadciśnienie jest wskazaniem do CC? Przecież jak pojadę na poród to będę miała że 200. 150 górne to u mnie norma w domu

• xgirl Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2019, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eluska nie no nie chce mojego zmuszac. Jakby baaaaardzo nie chcial to trudno ale powiedzial, ze ok.

Karola kurcze nie jest to niebezpieczne? Wiesz kardiolog w pogotowiu i w ogole.. jak to brzmi.

f2wljw4zsg9z1tun.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2019, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spokojnie mozna próbować sn. Jakby coś szło nie tak to mozna zrobic cięcie w 5 min

• LidziA89 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2019, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mojego zmuszać też nie będę chociaż chciałabym żeby był ale coś mi się wydaje że to nie będzie możliwe. Mój mąż unika widoku krwi więc posiedzi sobie chyba na korytarzu i poczeka przynajmniej w ostatniej fazie porodu. Tylko chciałabym żeby ktoś tam ze mną jednak był. Zobaczymy mamy jeszcze trochę czasu.

klz9h3715pahxfmg.png
    Córa <3 4mm <3 ->16mm->30mm->69mm->238g->497g->992g->1417g->2569g->3400g <3 02.07.2019 53 cm 3520 g <3

Wysłany: 6 stycznia 2019, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój będzie. Był przy pierwszym porodzie, będzie i Teraz :)
    Nie pisałam planu porodu Ale polozna przy przyjęciu zadawała mi te wszystkie pytania i zapisywala co chce A czego nie.

Córka kwiecień 2015 <3 <3 <3
    4 Aniołki <3
    tb73upjyd8dymf6b.png
    "You know that place between sleep and awake, that place where you still remember dreaming? That’s where I’ll always love you. That’s where I’ll be waiting."
  • mikka86 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2019, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jedyną osobą, którą bym się zgodziła żeby była przy moim porodzie,jest moja mama. Ale balabym się o jej zdrowie,ze względu na jej wiek, choroby i emocje jakie by przeżywała

‹‹ 293 294 295 296 297 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ