Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJezu,znowu mi sie orzyomniala alcja Aski z nocnym wieszaniem klepsydr. Co sobie to wyobraze to dostaje ataku śmiech.
Kinga dochodzą do nas nieprzyjemne sygnały,że łajdaczysz sie po innych wątkach?
Sluchamy.
Ja tez nie lubie mat ktore skladaja sie z elementów. Niepraktyczne to dziadostwo.
Mikka ja tez mam cos takiego z lodówką,do tego pralka sie psuje. Udaje,ze nie widze.
Drobinka woem,ze to z pozrou malo praktyczne, i 99% osob uzna to za zly pomysł ale zastanawiałas sie na chrzcinami w domu,z cateringiem? Wyjdzie taniej. Jak masz luzną rodzine to moze taka opcja?kinga27.30 lubi tę wiadomość
-
A tu mój chłopcy z teraz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2020, 16:26
mikka86, Sylka135, anngelikamartaa, Lady_Dior, Czarna_kawa, 33Sylwia, Drobinka91, Emma_ lubią tę wiadomość
Ziemska mama
Franka (11.11.2014)
Alexandra (27.06.2019)
I mama Aniołka 08.2013 (*) -
Moja spała dziś 1,5godz.teraz druga drzemka. Sloiczka oczywiście nie zjadła - po trzeciej łyzeczce się poddała a miny miała jakbym co najmniej kwasek cytrynowy jej wciskała 🙄 No nic ugotuję znowu warzywa, bo ileż w lodówce mogą kwitnąć.
KasiaLukasia tak jakoś czekam, bo to już 8miesiac, więc mogłyby wyjść w końcu-jak mi ma to dziecko gryźć cokolwiek 😑 ale i tak najbardziej marzę o raczkowaniu-żeby moje ręce w końcu odpoczęły 🙄
Kamsza nawet sobie radzę - Zosia jest grzeczna, więc jakoś leci. Byle do środy 🙂
Sylka135 jak się trzymasz po tej ciężkiej nocy ❓ Chyba już nie weźmiesz Alicji do siebie co 😜❓
Mikka86 silny Twój Ksawery, że tak bez drzemki daje rady-moja prawie zawsze ma 2
Witam kolejne nowe mamy 😊
Ja już nie wiem kto co i jak 🙈 -
nick nieaktualny
-
Thefi wrote:Ja moją małą uśpiłam w domu może 10 razy w życiu... Ze mną śpi na spacerach, a w domu usypia facet.
Za to mam taką chorobę psychiczną że bez względu na pogodę chodzę na spacery. Prawdopodobnie jakby mówili o psychopatę która łazi z dzieckiem podczas tajfunu to chodziłoby o mnie
I chodzę tak długo aż mała sama się nie obudzi. W dodatku często głośno śpiewam na dworze , a miałam zagrożenie z muzyki -
Asia2000 wrote:2000-niestety to nie mój rok urodzenia. Jakoś tak sentmentalny rok to był dla mnie i jakos tak zostało:).
p.s. przez tą gadke o roczniku to w sumie w tym roku,w czerwcu będę miec 39 wiosen...ale czuje sie mega młodo...wyglądam też nie najgorzej:) -
Tu tak wieje, że porywy wiatru są w tej chwili do 80km/h 🙄 No choćbym chciała - nie ma szans na spacer 🤷🏼♀️
-
Pisownia specjalnie przez x by Alexander w skrócie był Alexem! Mam u siebie w klasie takiego Aleksandra-Olka,Chesusie jak on na dawał popalić 🤦🏼♀️
Mamy 2 zęby-dolne jedynki,siedzimy i siadamy samodzielnie,wstajemy i stoimy i jak się puszczamy to padamy na twarz🤦🏼♀️ przymierzamy się do raczkowania ale coś czuje że nie opanujemy bo starszy też olał ten etap i zaczął chodzić jak skończył 9.5 mscmikka86 lubi tę wiadomość
Ziemska mama
Franka (11.11.2014)
Alexandra (27.06.2019)
I mama Aniołka 08.2013 (*) -
Jeju naprawdę dziś ciężko nadrobić, ale piszcie piszcie piszcie. Raduje sie me otluszczone serce. W Aluche wstąpił dziś jakiś demon, noż byłam już bliska wyniesienia jej na hasiok. Darla się "ej!ej!ej!" gryzla wybuchajac szalenczym smiechem i wila jak glista. Na planowa drzemkę o 14, odpadla dopiero teraz. Poczekam z pół godziny i ją budzę. Trudno. Ma iść spać o 19, a nie potem marudzic do 21.
-
Jezu nadrobilam! Ale nic nie pamiętam! Tzn nie pamiętam komu co odpisać.
Czarna masakra to "cos" mam nadzieję że sposoby dziewczyn szybko Wam pomogą 😘
Mikka ja miałam gulasz z kasza gryczana i buraczkami.
Leon dzis jest mega spokojny i spał 3h. Bez krakania!Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2020, 15:53
mikka86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny