Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie, przodem. O widzisz ja wcale nie pomyślałam o sile w rękach itp, tylko o tym że lepsze dla mnie będzie widzieć go z przodu, bo nie zawsze będziemy jeździć w trójkę.
Takiej przyczepki nie mam gdzie trzymać po za tym nie mam pojęcia jak jest z taką przyczepka na zwykłych drogach... -
Drobinka, dziękuję 😘
Ja z rzeczy dla siebie to pije kawę, jeśli uda się w miarę ciepłą to jest to już wielki sukces, a jeśli mogę też usiąść i nie śpiewać w tym czasie z Mirą machając czymś Adzie pod nosem to już opiewa na medal z ziemniaka. Poza tym zero fryzjera, zero kosmetyczki, chodzę w dresie jak czuczłok z kołtuniastym kokiem👽👹 kiedyś chodziłam do mojego kumpla trenera wokalnego na lekcje śpiewu, ale to było dawno i nieprawda, przed tajfunem zwanym Mirą, aaa i rysowałam, ale nie mam czasu i weny,na książki też nie mam głowy, buuu... Za to odzwierciedlajac chłopa znalazłam grę w tel, która mnie odmóżdża jak tego potrzebuje więc bawię się w sułtana wieczorem, mam że 20 konkubin i multum żołnierzy więc idę na jakąś bitkę albo zbieram hajs do skarbca i nie myślę wtedy o tym czy ktoś mnie wkurwił, jaki mamy dzień i jak bardzo dzieci dały popalić,takie durne i chłopskie typowe zachowanie czyli bawię się w naszych mężów 😁
Emma_ lubi tę wiadomość
-
33Sylwia wrote:Nie, przodem. O widzisz ja wcale nie pomyślałam o sile w rękach itp, tylko o tym że lepsze dla mnie będzie widzieć go z przodu, bo nie zawsze będziemy jeździć w trójkę.
Takiej przyczepki nie mam gdzie trzymać po za tym nie mam pojęcia jak jest z taką przyczepka na zwykłych drogach...
Jak masz dziecko z sobą to spokojnie można się odwrócić i widać dziecko super. Mój młody sobie stopy na moich plecach kładł i się rozwalał
Ogólnie trzeba się nauczyć jeździć z takim pasażerem
Zakręty, jak ciężarówka itd. bo można się wywalić
W UK ja woziłam młodego, bo tylko na moim rowerze dało się to zamontować (rama pod siodełkiem musi być ciągła, nie może być ta taka przerywana z amortyzatorem) więc trochę doświadczenia mam
-
Ooo Adria przypomnialas mi! Ja uwielbiam rośliny. W sezonie letnim dlubie w ziemi codziennie. Uprawiam balkonowy ogród. Na bogato! Mam też dużo roślin w domu, ale ich nie muszę aż tak bardzo dogladac i obskubywac. No i dzialke Rodo, ale tam urzeduje moja mama i babcia, ja tylko z doskoku.

-
córki przeważnie bawią się razem czasami przyjdą by coś porobić razem .Że starsza wiadomo lekcję sprawa priorytetowa .teraz za duzo czasu nie miała bo zakuwala angielski bo dostała jedynkę .KarolaJJ wrote:
Adria a Ty spędzasz czas z dziećmi? Bawisz sie z nimi itp? Nie ,że siedzisz obok tylko czy rozmawiacie,robicie razem w kuchni?
Zuzia od czasu do czasu przyniesie książkę do czytania wtedy przeważnie słuchają wszyscy troje . Łukasz ostatnio jest bardzo absorbujacy i czasami trudno znalesc czas na cokolwiek . No dzisiaj był dzień w miarę bo dużo spał w dzień i teraz też już śpi.ja niestety nie spotykam się z koleżankami bo nie mam takiej możliwości .ta co mieszka najbliżej poszła do pracy wiec dupa . -
KasiaLukasia to jak będę miała pytanie co do roślin w ogrodzie to rozumiem że pomożesz?
A co do roślin w ogródku od tygodnia mam małe żółte żonkile. Wiosna nadchodzi 😁😁 -
Ha Max sie odchyla wiec głową nie leci33Sylwia wrote:Mikaja właśnie sobie uświadomiłam że ja już nie pamiętam jak wygląda mój rower 😂 a ta lecącą głowa dzieci wozonych z tyłu nie przeraża?
-
Kurde ja aktualnie nic dla siebie nie robię... Moją największą przyjemnością jest wypicie kawy ciepłej.
-
Mikka86 ale Ci dobrze 😜 Dobranoc i obudźcie się dopiero jutro o 9 😁
Casjopea szkoda takiej pięknej buzki, by ją zakrywać tapetą 😊 Ja to co innego 😂
Claudissa zdrowia dla synka 😣
Claudissa lubi tę wiadomość
-
Mikka wypoczywaj 😁😁👋👋
Lady pytałaś o ilość ściągania ale chyba niepomoge bo ja już się ściągam 3-4 razy tylko. Larissa pije 4-5 razy mleko. Normalnie ściągam z jednej sesji 270-300ml i to też zależy ile mam przerwy między sciaganiami. Jeśli jest dłuższa mleka jest więcej.
Lady_Dior lubi tę wiadomość
-
Postaram sięKamsza wrote:KasiaLukasia to jak będę miała pytanie co do roślin w ogrodzie to rozumiem że pomożesz?
A co do roślin w ogródku od tygodnia mam małe żółte żonkile. Wiosna nadchodzi 😁😁
Moje hobby ogrodowe trwa dopiero od jakichś dwóch lat. To jeszcze świeża sprawa, to i zapał jest. Dopiero się uczę, jak się co nazywa, co lubi. W zeszłym roku mój balkonowy ogrodek byl naprawdę przepiękny. Miałam lobelie, petunie, surfinie, pelargonie, colleusy, zeniszki i dalie. Komarzyce i rozmaryn. A potem wszystko zezarla plaga przedziorka.

masakra, tylko raz miał katar leciutki, a teraz widać, że bardziej go denerwuje. Biedactwo moje 😧

[/url]