Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Justyna.z wrote:Kamsza, moja córka też ma problemy z kupą i na takie zatwardzenie pomaga jedynie wlewka Melilax. Żadne jabłka, śliwki, kiwi, gruszki nie pomagają. Espumisan też nie daje rady. Glutek z siemienia lnianego też nie.
Kurcze mam nadzieje ze malej cos pomorze bo jak sluchalam przez noc jej krzykow zeby zrobic tylko bobka to az sie serce krajalo. -
Wiecie co jest najsmieszniejsze w tym przenoszeniu sie na inne forum? Chodzi o prywatnosc, zeby nikt nas nie podczytywal ale co robimy? Prosimy zeby sie wszyscy ujawnili i zabieramy ich ze soba hahahah
Nie obrazajac oczywiscie zadnej stalkerki, ale wiecie o co chodzi
Claudissa, AgaSY lubią tę wiadomość
-
Phyllis wrote:Nie wiem, czy znacie stronę wymagajace.pl - w czwartek jest darmowy webinar nt. High Need Baby: https://szkolenia.wymagajace.pl/hnb?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=name_zapisana_na_webinar&utm_term=2020-02-26
-
xgirl wrote:Wiecie co jest najsmieszniejsze w tym przenoszeniu sie na inne forum? Chodzi o prywatnosc, zeby nikt nas nie podczytywal ale co robimy? Prosimy zeby sie wszyscy ujawnili i zabieramy ich ze soba hahahah
Nie obrazajac oczywiscie zadnej stalkerki, ale wiecie o co chodzi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2020, 13:27
Mama Asów, Casjopea lubią tę wiadomość
url=https://www.suwaczek.pl/][/url]
-
No tak Ale skad wiecie, ze te osoby, ktore sie teraz ujawniaja to nie takie zboki i nie zabieramy ich ze soba? Mialo byc Forum dla nas a twraz bierzemy wszystkich, ktorzy sie odezwa. Jak tak Ma bYc to ja wole tu zostac Bo wyjdzie na jedno prawie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2020, 13:31
-
xgirl wrote:No tak Ale skad wiecie, ze te osoby, ktore sie teraz ujawniaja to nie takie zboki i nie zabieramy ich ze soba? Mialo byc Forum dla nas a twraz bierzemy wszystkich, ktorzy sie odezwa. Jak tak Ma bYc to ja wole tu zostac Bo wyjdzie na jedno prawie.url=https://www.suwaczek.pl/]
[/url]
-
Dobra to co robimy?
Może jakaś ankieta czy coś?
Kto się chce przenieść na priv lajkuje moją wiadomość a kto nie ten pisze👎🏻Emma_, Kamsza, Drobinka91, Sylka135, LidziA89, Casjopea lubią tę wiadomość
-
A ja mam taką propozycje.Piszmy przez jakiś czas na obu forach.Zostawmy nowe dziewczyny tutaj i w miare poznawania przyjmujmy je do zamkniętej grupy.Przepraszam wszystkie nowe.Jeśli faktycznie mamy pisać o wszystkim to według mnie dobre rozwiązanie.
-
mikka86 wrote:No nie wiadomo,ale też nie wiesz czy ja np nie jestem zbokiem albo pedofilem ,może zdjęcia które wstawiam nie są moje i jestem inna osobą niż każdy mysli
-
Nie ma opcji żeby udało się Wam pisać na dwóch forach jednocześnie
Jakąkolwiek decyzję podejmiecie będzie ok, sama się zdziwiłam że nie jestem jedyną czytającą Wasz wątek.
Z tajnych for czytelne i spoko jest to na wizażu o którym wspominała mikaja. I przynajmniej łatwo się zdjęcia wstawia -
Niebieskagwoazda teoretycznie byłby to dobry pomysł ale praktycznie zły bo przecież nie pisały byśmy na dwóch forach tego samego itp
KasiaLukasia lubi tę wiadomość