Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak ale to chyba będę musiała najpierw maila nowego założyć, bo chyba się nie da założyć drugiego konta z tego samego maila... No ale i tak nie jestem w stanie na razie..
-
Czy wasze dzieciaki też tak mają, że zasypiają np o 19:30 pośpią pół godziny i dalej heja do 22?Mój od 2 miesięcy tak robi dość regularnie i nie ma na niego siły. Myślałam, że to zęby ale raczej nie. Tak fajnie mi zasypiał do grudnia i się popsuł. Normalnie seriali nie mogę oglądać wieczorami :pBrunek 23.06.2019
-
nick nieaktualny
-
Ło matko przeczytała co pisałyście, ale zmarnowałam 15 minut życia
Hej Kev-ThefiZnamy się z wizażu
Grupa na wizażu spoko sprawa, ale w grupach tam nie ma wielocytatu i nie da się odszukać ostatniej nieprzeczytanej wiadomościTylko na tych głównych forach publicznych
Chyba, że się to zmieniło, ale nie sądzę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2020, 21:29
-
mikaja wrote:Moja tak robiła po urodzeniu, ale teraz zasypia pomiedzy 18:30 a 19:30 i spi do rana
Syn ją przestawil, bo dawniej zasypiala kolo 21 i spala do 8-9 rano. Ale starszak wstaje o 5-6 rano i sie dziewczyna dostosowala do brata -
Casjopea wrote:No to u nas identyko w sumie. Poza tym, że noc przespana z cyckiem w paszczy.
U nas na szczęście nie. Hanka jest dość idealnym dzieckiem jeśli chodzi o kp, bo zje i już, nie jestem smoczkiem. Tzn w dzień jak ma drzemki to dłużej śpi z cycem, niż np w wózku (w domu), ale i w dzień potrafi się odwrócić do mnie tyłkiem
-
mikaja wrote:U nas na szczęście nie. Hanka jest dość idealnym dzieckiem jeśli chodzi o kp, bo zje i już, nie jestem smoczkiem. Tzn w dzień jak ma drzemki to dłużej śpi z cycem, niż np w wózku (w domu), ale i w dzień potrafi się odwrócić do mnie tyłkiem
-
Mikaja Ty będziesz się orientować - jak długo działa zzo❓ Dostałam jakoś 1-2 w nocy zzo a urodziłam o 10 i się zastanawiam, czy znieczulenie jeszcze działało, bo nic mnie nie bolało 😜😂