Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Lady nie mam pojecia. Wiem, ze teraz, jak rodzilam Hanke, to od 15 do 19 nie dozowałam sobie juz znieczulenia i nic nie czulam, wiec moge jedynie za 4h ręczyć
Potem to juz dostalam dozylnie jakies chore dawki do cc i tyle. Czucie i bol jednoczesnie przyszly nie pamietam kiedy. -
Jeszcze ja, wyszłam z krzaków wcześniej niż reszta, ale teraz działa to widzę na niekorzyść, bo pamiętacie tylko te z dzisiaj 😂 Z resztą wcale się wam nie dziwię, sama nie ogarniam dzisiaj.
Moja córka to Michalina zwana Misią.
Moje dziecko jeszcze nie śpi, czworakuje jak oszalałe i podciąga się na wszystkim, o co tylko jest się w stanie zaczepić (staje na kolanach). Przechodzi po mnie jak czołg 😵 Litości...Aska1994 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny mam prośbę. Z racji na to zaistniałe zamieszanie chce kilka dni odpocząć od forum. Muszę się skupić na dzieciach, bo przy tych ilościach postów musiałabym tu siedzieć non stop a nie dam rady. Jak "stare" dziewczyny ogarnięcie już co i jak to napiszcie mi wiadomość prywatna (np Drobinka91, Casjo czy KasiaLukasia bo was mam dodanych). Miałam dzisiaj bardzo trudny dzień. Do zobaczenia za kilka dni.
-
xgirl wrote:Adria tez Mala dalam mezowi haha
Lullaby rozumiem. Mialam kilka tygodni przerwy od was i chyba znowu jej potrzebuje😂 -
Stop. Kurwa co tu się odjaniepawla cytując młodzież?!Stop.Lullaby, chodź się przytul.Stop.Nakopiowałam już tyle linków forów /mat/nowych mam+bobo, że chuj nic nie wiem, nie rozumiem i nie orientuje się.Stop.pamietam tylko Zenka obrzyganego czy jakiegoś onanizatora, podpaski Xgirl i Alicję śmiejąca się jak fiat.Stop.kopie jednak ten grób staremu vel lżejsza opcja oddaje do okna życia. Stop. Lady_dior dawaj tego arszeniku. Stop. Jest 22 a ja od godziny czytam forum💀. Koniec depeszy.
Emma_, Drobinka91, KasiaLukasia, Lullaby lubią tę wiadomość
-
O kurwix 🙊
Casjo ma profilowe 🙈
Lullaby nie dziwie się, dzień pełen niespodzianek
Wracaj szybko. Czekamy 😘😘Casjopea, mikka86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czarna_kawa wrote:Stop. Kurwa co tu się odjaniepawla cytując młodzież?!Stop.Lullaby, chodź się przytul.Stop.Nakopiowałam już tyle linków forów /mat/nowych mam+bobo, że chuj nic nie wiem, nie rozumiem i nie orientuje się.Stop.pamietam tylko Zenka obrzyganego czy jakiegoś onanizatora, podpaski Xgirl i Alicję śmiejąca się jak fiat.Stop.kopie jednak ten grób staremu vel lżejsza opcja oddaje do okna życia. Stop. Lady_dior dawaj tego arszeniku. Stop. Jest 22 a ja od godziny czytam forum💀. Koniec depeszy.
-
xgirl wrote:Adria ile Ty czasu masz przy 3 dzieci😂
Tez musze zaraz isc spac, mam dentyste na 8🤦🏻♀️ -
Lady_Dior wrote:Mikaja Ty będziesz się orientować - jak długo działa zzo❓ Dostałam jakoś 1-2 w nocy zzo a urodziłam o 10 i się zastanawiam, czy znieczulenie jeszcze działało, bo nic mnie nie bolało 😜😂
-
Co do koronowirusa to nie martwie sie aaaaaz tak ale zrezygnowalam narazie z urlopu za granica. Zal mi tylek sciska bo mialam ochote na takie chamskie olinklusif zeby tylko sie najesc i dupke ogrzac na lezaku. Na szczescie jeden urlop zaliczony Bo bym sie do reszty zaplakala, ze nie wykorzystalismy tego czasu na jakis wyjazd.
Moj maz bardziej to przezywa i zamowil troche makaronow, ryzu, jakichs sloikow, puszek itp jakby co😬 No i Mala ma juz z 10 Bebilonow na chacie. -
Kamsza tak podałam raz małej i do 3min.była kupa gigant 💩
KasiaLukasia o matko to u Ciebie tak jakby nie działało normalnie 😬
No nic też idę spać, bo ciężki dzień miałam i jeszcze taki chaos tu, że już w ogóle głowa boli 😂
Nowe dziewczyny dajcie mi parę dni zanim ogarnę kto, co i jak 😂