Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
KarolaJJ 😂😂😂😂 Może choć jakiś ćwirek tam mieszka 😂😂😂
-
Alisia wrote:Czy tylko ja mam problem ze zmianą pieluchy i ciuszków ? Lena walczy zaciekle , obraca się na brzuch powoli tracę nerwy 🙆♀️🙆♀️🙆♀️
Jak sobie z tym radzić ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lutego 2020, 20:47
KasiaLukasia lubi tę wiadomość
-
Alisia wrote:Czy tylko ja mam problem ze zmianą pieluchy i ciuszków ? Lena walczy zaciekle , obraca się na brzuch powoli tracę nerwy 🙆♀️🙆♀️🙆♀️
Jak sobie z tym radzić ?url=https://www.suwaczek.pl/][/url]
-
Jak sobie z tym radzić ?
-
Moja też się często obraca na brzuch ale nie jest to jakiś hard level.O wiele gorzej mi wytrzymać z nią w aucie-dziś nawet filmiki z tel. nie pomagały🤷🏼♀️ Nie wiem, jak moje koleżanki jeżdżą ze swoimi dziećmi do Pl ja na pewno po takiej trasie musiałabym się udać do psychologa na terapię 🤦🏼♀️
-
Ja go zostawiam na golasa i jak się zajmie zabawką to ubieram pieluchę. Ale też się kręci, macha nogami, obraca na brzuch 🙉Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
nick nieaktualny
-
A idźcie mi z tym ubieraniem tych durnych zimowych ciuchów. Co to człowiek się namęczy przy tym i płaczu nasłucha 🤦🏼♀️
-
Jak sobie z tym radzić ? -
33Sylwia wrote:Jeśli chodzi o przyszły tydz to ja chyba bym mogła tylko w piątek, chyba bo po pierwsze w czwartek szczepienie a po drugie nie wiem czy umiałabym w sobie znaleźć tyle sil i odwagi by sama autobusem z dzieckiem dostać się do Katowic - a potem się tam zgubić.
Zawsze możemy się razem spakować moim samochodem33Sylwia lubi tę wiadomość
-
Nadrobiłam dość tak
xgirl Ty ze Zbąszynka? Kojarzę tę nazwę z 1. edycją top model:D Papierska stamtąd chyba była
Matko co za dzień.
Rano u fizjo - męczyła małą godzinę. Idziemy znowu za tydzień, bo ja sama nie umiem aż tyle, co fizjo - wolę pochodzić częściej teraz i załatwić sprawę. Taśmy Hance nakleiła na stopy, bo zgięcie grzbietowe ma małe i o.
Wieczorem dojrzałam jakieś strupy/zmiany skórne na brzuchu i nie wiem, czy to świerzb czy liszaj czy ki chuj.
W pon chyba skoczymy do lekarza. -
Nie jestem ze Zbaszynka, tam jedziemy na kilka dni na urlop, jestem z Malopolski
Sylwia wiem, ze samotnych wyjazdow ale czego dokladnie w tych samotnych wyjazdach? :p
Ja bylam z kolezankami w barze i wlasnie wrocilam do domu. Jezu jak super, trzeba to czesciej robic bo czlowiek zdziczeje do reszty😆kinga27.30 lubi tę wiadomość