Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Mi ta linia wyszła dopiero po porodzie 🤷🏼♀️ Słabo widoczna a teraz kawałek dosłownie-z 3cm.powyzej pępka
-
Lady_Dior wrote:Hej dziewczyny 😜
Mikka86 śliczny Ksawery-jak się w ogóle macie❓ Grzeczny chociaż ❓😊
Ja małej gruszkę i mango z owoców kupiłam.
Stary śpi z małą w aucie jak zwykle a ja sobie siedzę w kawiarni 😂url=https://www.suwaczek.pl/][/url]
-
nick nieaktualny
-
KarolaJJ wrote:2.99? Czemu ja tu nie mam Kauflanda😭
Ja uwielbiam mango,czerowne z lidla.
Stachu też wsuwa. Tylko jemu robie mus z z mango,do tego pare ciapek jogurtu naturalnegoKamsza lubi tę wiadomość
url=https://www.suwaczek.pl/][/url]
-
Emma no mała spała to szkoda było budzić 😜 Stary zmęczony, to ją pilnował a ja się po galerii szwędam 😂😂😂
Kamsza no nie mogę narzekać 😁 tylko portfe lbiednieje🙈 -
Lullaby wrote:Dzięki KasiaLukasia 😘 nie wybieram się z nimi do lekarza póki nie ma kaszlu czy gorączki. Na razie daje kropelki, smaruje aromaactivem i odciągam. Mam nadzieję, że to wystarczy. Trochę siadam logistycznie przez ich chorobę, bo ogarnianie chaty, organizowanie im czasu, karmienie, gotowanie i jeszcze kącik medyczny to już sporo.
Za to już dojrzałam do decyzji kiedy to ja pójdę do lekarza. Czeka mnie dentysta, bo po wypadnięciu plomby mam dziurę wielości Wielkiego Kanionu i do tego zaczyna boleć. Poza tym siadają mi nadgarstki szczególnie prawy. Ból nie do opisania a jeszcze Tymka trzeba nosić. Sypie się na starość 😉
AgaSy będziesz stosowała jakieś ćwiczenia na zejście się kresy? Jeśli dobrze pamiętam to Ty lubisz ćwiczyć? Jak tak to zabieram Cię w przyszłym roku na ten mój event, jeśli oczywiście chcesz😅. Było bardzo fajnie. Dużo pozytywnej energii i świetne ćwiczenia taneczne i cardio. Stary się wynudził (nie rozumiem- mógł sobie popatrzeć jak ćwiczy ponad 200 lasek🤷😁).. Tak, muszę coś z tą kresa zrobić. W rok ogarnę 👍
Lullaby lubi tę wiadomość
Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
Emma_ wrote:Aga, co z tym policzkiem? Jest poprawa?
Mikka, gdzie ty się podziewasz? Aż tyle pracy masz?
Lullaby, współczuję tego armagedonu. ☹️Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
AgaSy, siły z tym opatrunkiem, oby szybko zaczął działać.
Lullaby, współczuję i wysyłam moc z kosmosu, żeby kącik medyczny skończył się jak najszybciej!
Emma, Melisa już dochodzi do siebie, wyrywa mi się na smyczy za ptakami, ale boję się, żeby sobie nic nie uszkodziła, tylko problem, bo ona przyzywczajona do biegania po ogródku pół dnia i symuluje, że chce siku/kupę,a ja jak głupia latam z nią i się okazuje, że globtroterka musi krzaka wąchać albo podziwiać mrowki 🐕🤡💀 -
Muszę Wam powiedzieć, że to całe żywienie mojego małego stwora mnie bardzo stresuje.
Martwię się, że nie zadbam o wystarczająco różnorodna dietę, ze nie zaszczepie w nim dobrych nawykow itd., że po prostu nie ogarnę. Podziwiam Was, jak udaje Wam się w gąszczu codziennych obowiązków gotować skomplikowane specjały dla maluchów (szczególnie mam tu na myśli JaSzczurka, Twoje posiłki dla Toma to baby food master chef). Mikołaj ma teraz ledwo ponad 6 miesięcy, rozszerzamy bardzo powoli od 5. Były juz warzywka i owoce, w roznych kombinacjach, kasza kus kus,żółtko jajka, no i glutenowa kaszka, która zle weszła (a jeszcze gorzej wyszła). Mój największy sukces kulinarny to poporcjowanie warzyw i pomrozenie gotowych purre :p
za to mój teść nie ma stresa, odkąd Mikołaj skończył 2 miesiące, mówi że powinien jeść żurekoliwka33 lubi tę wiadomość