Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Emma 😂😂😂
Lullaby jesteśmy umówione najdalej na sierpień. Chyba, że upieczesz coś weganskiego to przyjadę choćby jutro 😁😁😁.
Ja pomiędzy zakończeniem kp Leona, a ciąża z Miloszem raz popłynęłam za bardzo na imprezie rodzinnej z kuzynka, która nigdy nie pije. Leon dał mi wtedy w nocy tak popalić, że przysięgłam sobie nie tknąć alkoholu dopóki moje dzieci nie zaczną spać jak ludzie 🤦♀️ 😂.
Uwielbiam te wieczory, kiedy pochajam się z chłopem i zeby nie siedzieć w jednym pokoju jedno idize sprzatac łazienkę, a drugie kuchnie. Chata lśni! 😂Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
Moja zakończyła dzisiejszą drzemkę o godz20! Duży ma jutro szkołę, więc od godz21 powinien być w wyrku. A co oni robią? Bawią się w gryzienie kołdry i zaśmiewają w głos! Co zgasimy światło, to Mała biegiem do Dużego na imprezkę! Aż łoś lata w powietrzu!
mikka86 lubi tę wiadomość
-
Co do poruszanych przez Was dzis tematow:
U nas sporo tetry "poszło" przy katarze. Chusteczkami bałam się natrzeć nosek a tetra miękka.
Nasz syn zaczął niejadkować dopiero po siódmych urodzinach. Phyllis, a Twój zawsze był niejadkiem, czy mu nagle się odmieniło?
33sylwia, u mnie przed @ lenistwo maksymalne a u Ciebie power
xgirl bo te szóstki to takie felerneCzęsto mają rozgałęzione i zakręcone kanały
-
xgirl wrote:Wiekszosc dzieci bedzie miec w ktoryms okresie zycia jakies problemy z jedzeniem wiec sie wszystkie moze kiedys na terapii spotkamy😬
Moja od urodzenia do tej pory to zarłok) Nie mogę jej sobie wyobrazić jako niejadka. Jest odwrotny problem, jak kończy jeść to wrzeszczy ile by nie zjadła i jedyny sposób od razu ją zatkać smokiem, dziwne ale działa
Jest pulchniutka i nie daje jej jedzenia pod korek, niestety wydzielam. Nie wiem co to będzie jak zacznie jeść sama. Ale jakby nie chciała jeść to bym oszalała chyba
-
Przez 3 lata pracowałam za barem i mam zrobiony kurs barmański. Lubiłam wyczarowywać sobie fajne drinki nie raz zamykaliśmy knajpę o 3 rano i z resztą barmanów i szefem siedzieliśmy do rana i eksperymentowaliśmy
. Także chętnie Was obsłużę na spotkaniu, barek mam pełny 😀. Ale przez to piwa nie cierpię, śmierdzi mi.
kinga27.30, Lullaby lubią tę wiadomość
Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
leniova wrote:Phyllis, a Twój zawsze był niejadkiem, czy mu nagle się odmieniło?
Do ok. 3 r.ż. jadł ładnie, a odmieniło mu się, gdy poszedł do przedszkola. Dzieci otrzymywały tam zdrowe posiłki, czasem trochę wydumane moim zdaniem i inne od tych, które standardowo serwuje się w przedszkolach. Może to była przyczyna niechęci do jedzenia?
-
Emma haha nie to nie to 😂
Xgirl nie no dla mnie to nie jest obrzydliwe 😉 Kiedyś może się przyznam 😜
A mi wciąż mało Adria 😂😂😂😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2020, 22:16
-
Phyllis wrote:Do ok. 3 r.ż. jadł ładnie, a odmieniło mu się, gdy poszedł do przedszkola. Dzieci otrzymywały tam zdrowe posiłki, czasem trochę wydumane moim zdaniem i inne od tych, które standardowo serwuje się w przedszkolach. Może to była przyczyna niechęci do jedzenia?
Bylas gdzies z tym?
-
xgirl wrote:No wlasnie to jest najgorsze, ze nawet Jak dziecko ladnie je to nie ma gwarancji, ze tak zostanie. Ale kurcze 11latek i takie problemy?
Bylas gdzies z tym?
Sory ale nie mogłam się powstrzymać 😘mikka86 lubi tę wiadomość