Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też uciekam bo jeszcze Adria wszystko ze mnie wyciągnie 😜😂
Dobranoc babeczki i do jutra 😘Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2020, 22:59
-
nick nieaktualny
-
Emma_ wrote:Phyllis, "Moje dziecko nie chce jeść" - czytałaś?
Nie, ale jestem tak zdesperowana, że zacznę czytać wszystko w tym temacie.Emma_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
leniova wrote:Hmmm, myślisz, że zdrowe? U wielu naszych znajomych był problem po przedszkolu, bo tam walili tyle ulepszaczy smaku, że dzieci nie chciały jeść potem normalnych rzeczy. No ale po tylu latach od przedszkola to już się powinno poprawić.
Tak, przedszkole wyróżniało się właśnie zdrową kuchnią, które synowi nie za bardzo pasowała. Ale wracał do domu i ładnie jadł... przez jakiś czas, a potem się skończyło.
-
Emma_ wrote:Pewnie miałabym tak samo, gdyby się budziła. 😕 U was noce takie ciężkie nadal? Kto wstaje do małego? Stary?
ja wstaję w nocy, bo Tom chce tylko cycka wtedy i wraca spać -
Claudissa wrote:Ja na noc przykrywam kocem wkładając go jakby pod materac, żeby się nim nie przykrył, też się boję, bo czasem go i tak wyciąga, no ale już nie wiem co zrobić😓
Claudissa lubi tę wiadomość
-
leniova wrote:U nas Mała śpi w śpiworku. Duży korzystał z bobasowego śpiworka chyba ponad 2lata. One są dla dzieci 110cm wzrostu.
Właśnie, dobre pytanie: co Wasze dzieci robią zaraz po przebudzeniu? U Phylis wstaje na nóżki, u xgirl skrobie, u nas od razu czworaki. A Wasze dzieci mają jakieś swoje przebudzeniowe przyzwyczajenia?Co do stania to nadal mnie dziwi jak wracam do pokoju, bo wyszłam np. do łazienki a ten stoi 😅
-
Co do tetry to już nie używamy, Tomowi barfzo rzadko się ulewa. Na przykład dzisiaj się obiadł dwoma pełnymi cycami i nadmiar poleciał na moja nową marynarkę. Ah, bobaski.
Ktoś pytał o wkładanie zabawek itp. do ust - u Toma to pierwsza reakcja, odruch, od razu wkłada do buzi cokolwiek chwyci.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2020, 00:12