Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Współczuję Lady_Dior. Idźcie do lekarza jak najszybciej. Witam się i ja. Od samego rana mam wisielczy humor. Nic się nie wyspałam, bo całą noc jeden wisiał na cycu, a drugi się wiercil w łóżku niczym owsik. Na domiar złego obaj spali że mną. Starszy ma jakiś durny bunt 3 latka, a mały z racji kataru marudzi. Jeszcze trzeba syf w chacie ogarnąć. Jak o tym myślę to już mi się nic nie chce 🙄🙄🙄
Emma jak Tymek miał kaszel to pediatra kazał oklepywać. -
Dzień dobry 😘 mam nadzieję że lepszy niż wczoraj bo nawet nie miałam czasu wejść i napisać co u nas ale już was nadrobiłam.
KarolaJJ wrote:
Ile czekalyscie na zwrot z podatku?
3 dni robocze. 😁mikka86, kinga27.30 lubią tę wiadomość
-
Jemy Lady, daj znać po lekarzu, co Ci powiedzieli... biedna Zosia 😔
U nas noc jeszcze gorsza niż wczoraj no... Julcia obudziła się o 22 i nie mogła zasnąć do 2. Zasypiała na rękach ale co ja odłożyłam to płacz, wiła się strasznie. Nie wiem o co chodziło, czy bolał brzuszek, czy swędziało pod gipsem. Nie jadła nic nowego w dzień, więc brzuch nie miał po czym boleć...
No więc zasnęła koło 2 a obudzila sie o 4:20 😑 zasnęła o 5 i dzień zaczęłysmy o 6 🤦♀️
Tak więc jest niewyspana i jojczymy od rana...
Miłego dnia dziewczyny, idę po kawę ☕Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2020, 10:51
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa MaluchyZostała z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb! -
Hejka.
Lady, nam mówiła pediatra, że na zalegającą wydzielinę inhalacje (z tej mocniejsze soli- jak wstanę to Ci napiszę jaka dokładnie) i oklepywać delikatnie przez 3-5min. Plus woda morską do nosa, nawilżanie powietrza i spacery. 👍
A co do Twojego sekretu to...
• Twój stary, który pił Twoje mleko tak naprawdę nie był nim tylko Tobą 😁
• Twój stary pił mleko prosto z cycka 🙈
• oboje pijecie Twoje mleko 😅
Zgadłam? 🤪
Mikka, fajnie że już problem kupna wózka masz za sobą. 🙂
Lullaby właśnie się zastanawiałam gdzie jesteś, też Cię tu mało. Współczuję nocy. 😘
Moja noc też zła, tak samo jak wczorajsza. Wisiał na cycku całą noc, nie mogłam zmienić pozycji, bo od razu płacz, że się oddalam. Budził się często z płaczem, przekręcał na brzuch i jeszcze bardziej płakał bo nie chciał być na brzuchu. 🤦🏻♀️🤷🏻♀️ Walczyłam z nim całą noc. W ciągu dnia wczoraj też nie miałam czasu wejść tu ani zrobić nic dla siebie, bo byłam z nim sama. Wkraczamy chyba na jeszcze wyższy poziom mamozy. 🤐
Teraz śpi, znowu memlając cycka. A mi marzy się kawa i śniadanie.. ☕🥞
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny, wizytę mamy na 9.20 także lada moment.Mała nie czuję się najgorzej-jak jest w pozycji pionowej, to nie jest źle choć cały czas charczy.. Oby lekarz przepisał jakiś syrop na rozrzedzenie.Ja bardzo mało spałam - czuwałam przy niej.o dziś to mało mnie tu będzie chyba, bo ledwo na oczy widzę 😴 Dam znać po wizycie 😘
Drobinka91 oboje pijemy tzn. ja używam do kawy jak mi braknie (czyli rzadko) a stary pije często jak zostanie jakieś 30-50ml co się nie opłaci mrozić 😝 no ale to nie tajemnica 😂😂😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2020, 08:46
mikka86, Drobinka91, Claudissa, KasiaLukasia lubią tę wiadomość
-
KarolaJJ wrote:
Ile czekalyscie na zwrot z podatku?
Tydzień, ale zaznaczyłam kartę dużej rodziny, a wtedy jest niby szybszy zwrot. Wszystko też zależy od urzędu, w którym się rozliczasz.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny czy wasze dzieci to tez tacy dyktatorzy? Moja jak cos chce to wali reka o stol albo wymachuje piescia niemal, wydaje dzwieki jakby mowila DAWAC DAWAC i to natychmiast, warczy itp, twarz Ma Jak diabel jakis. Az sie boje co bedzie dalej😱
-
nick nieaktualny
-
Współczuję ciężkiej nocy😏
U nas nocka była ok, obudził się chyba dwa razy
Mam pytanko do mam które dają już obiadki normalnie w kawałkach, jakie warzywa polecacie na początek?
Chciałam dzisiaj ugotować mu trochę makaronu, marchewkę i nie wiem - brokuła?
Jak to doprawić?
On już tak chce wszystko sam jeść że aż żal mi dawać mu sloiczki, nawet te gęste z kawałkami.
Wczoraj się dorwał do truskawek i wsunął całą dużą 😆🙈kupię mu chyba jakąś brzoskwinie