Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Mi już nie jest do śmiechu 😒 Dziecko mi się dusi, bo nie potrafi odkrztusić flegmy😓 Nie mogę słuchać jak ciężko się jej oddycha😓Mam nadzieję, że mnie lekarz nie zbędzie. Czytam, że syropy wykrztusne mogą być stosowane od 6m.ż ale jak próbuję jakiś znaleźć to od 1r.ż ehhh także muszę iść do lekarza tak czy siak.
KarolaJJ czy to może być świeży tymianek? Bo mogę u siebie kupić świeże zielę tymiankuWiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2020, 02:08
-
Lady byłaś zakonnicą? Chyba na przedstawieniu w szkole 😛
Jak Zosia? Na którą lekarz?Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Adria 😂
Witamy, witamy 😘
My też wstaliśmy, oczywiście przez starego bo najpierw mu dzwonił budzik a potem jak udało mi się małego jeszcze uspac to zaczął smarkać w łazience jak jakiś słoń i po spaniu 😠teraz oczywiście Antek ma kiepski humor i ciężko będzie w ciągu dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2020, 07:26
-
nick nieaktualny
-
Ja próbuję jeszcze Jacka uśpić, bo go młodzi obudzili zbierając się do przedszkola 😠Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥