Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAngelikamarta truskawek to mu akurat nie dawaj,bo u nas są hiszpańskie ktore maja pełno syfu w sobie. Ja sama zjadam ale Malemu nie daje.
Dzieci lubią batata,ziemniaka i brokuła chyba najbardziej. Tamie odnoszę wrażenie. A jak batat albo ziemniak jest pieczony to już w ogóle.anngelikamartaa lubi tę wiadomość
-
Wg mnie wszystko co jest na miekko ugotowane, upieczone itp jest ok. Moja wcina wszystko. W sumie to nie na znaczenia co dasz na poczatek. Wazne zeby w bezpiecznej formie bylo.
Tez truskawek bym nie dawala, mega syf teraz to jest.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2020, 09:20
anngelikamartaa lubi tę wiadomość
-
Karola ten model i widziałam tą aukcje i oczywiście napisałam do tego faceta w związku z ceną bo przelecialam cały net żeby kupić ten wózek jak najtaniej i on robi ludzi w chuja. Zdjęcie aukcji ma tego wózka i opis też tego,a sprzedaje ten zwykły starszy model easy go virage ,nie ten Ecco który jest na zdjęciu. Także ten...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2020, 09:23
url=https://www.suwaczek.pl/][/url]
-
Karola właśnie nie chciałam mu dawać póki nie ma sezonu ale zostawiłam sobie w miseczce na szafce i łobuz się dorwał jak nie widzialam😆wszystkie wylądowały na podłodze a tą największą wcinal, nie było opcji żeby mu zabrać 😂
Pierwszy raz coś jadł z takim smakiem 🙈
Dzięki 😘 pójdę w takim razie do sklepu i coś kupię
A makaron jakiś konkretny polecacie? Mamy w domu pełno ale ten zwykły
Aa i jeszcze chciałam spytać o miseczkę którą można przyczepić do krzesełka, macie taką? Ja nigdzie nie mogę znaleźć, wszędzie są takie zwykłe 🤔
Wiem że pewnie i tak całe to jedzenie wyląduje na krzeselku i wszędzie dookoła ale spytam i tak. 🙈Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2020, 09:24
-
Mikka super że masz już zamówiony ten wózek. Ja dalej mam dylemat jaki kupić.
Cyknij fotkę jak przyjdzie. 😁mikka86 lubi tę wiadomość
-
KarolaJJ a ile taka inhalacja powinna trwać ❓ Wczoraj udało mi się z 3min.,nie dużej bo tak się boi tego hałasu, że ryk jest jak nie wiem 🤦🏼♀️ Aż cała ampułka soli zejdzie❓
Xgirl no rok byłam ale wystąpiłam 😜
-
nick nieaktualnyDo nas tez zaraza doszla. Mloda ledwo żywa. Ma tylko gorączkę wiec boje sie ,ze to grypa.
LadyDior jak wiecej nie wytrzyma to dasz ile dasz. Tylko pamietaj,zeby oklepac. To idzie zawsze w parze. Na necie masz filmiki jak to dokladnie zrobić i jak długo, a raczej jak krótko.
Lady_Dior lubi tę wiadomość
-
Taa zdj. w habicie-myślicie, że 16lat temu mogłam komórkę mieć w klasztorze 🤦🏼♀️ Nawet nie było takich z aparatem 😈
Nie uwierzycie ale nic nam nie dał😓 stwierdził, że płuca czyste i chuj😓 Zgodził się jedynie na syrop tymiankowy 😒 Ja nie wiem, co to za lekarze w tym kraju