Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Emma_ wrote:Łazanki z boczkiem i grzybami leśnymi. 🥰
Ten boczek to trochę krwisty 😁 łazanki mieliśmy w zeszłym tyg.Emma_ lubi tę wiadomość
-
U nas nic wyszukanego dzisiaj - naleśniki 🤭
Idziemy na pierwszą drzemkę 😴
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa MaluchyZostała z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb! -
Dzięki dziewczyny za pocieszenie. Drobinka91 ostatnio mnie tu trochę mniej, bo Tymek też mniej śpi w ciągu dnia. A Miki nie rzadko rezygnuje z dziennej drzemki. Nadal są w fazie mamozy i jeszcze ten katar. Brakuje czasu🤷 a humor też mam fatalny to nic nie pisze żeby nie marudzić 😉
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2020, 11:41
-
Hej ja dziś zakrętu nie mogę złapać taką jestem przydrzumiona!
Emma masakra na samą myśl mi też slabo.
Adria dzisiaj też pijecie 😂?
Lady tule i mam nadzieję że lekarz ma rację i wie co robi!
Ja już po obiedzie ryba z ryżem i surówka i jak zaraz nie zwariuje to wyjdę na spacer bo Leon wybrzydza albo ojciec nie umie mu dać zupy... Wrrr... -
xgirl wrote:Nasz urlop jutro dobiega konca, az zal tylek sciska. Mamy super basen, chodzimy codzie sie pluskac i na spacery nad jeziorem. No cudnie jest, az smutno wracac
-
leniova wrote:Robiliście jakieś wycieczki po okolicy typu minizoo w Mostkach czy tylko relaksowaliście się na miejscu? Pytam, bo znamy te okolice nie najgorzej, bywamy tam regularnie i chętnie się dowiem o jakiś nowych fajnych miejscówkach
-
xgirl wrote:Ja zawsze bylam aktywna na urlopie, nie moglam usiedziec na dupie i zawsze musialam ogladac co sie da ale odkad Mala jest z nami to nasze urlopy sa mega leniwe, nic sie nam robic nie chce😂 Tylko jesc, pic, spac jak tamagoczi haha😂😂
-
Lullaby wrote:Ja robię zapiekankę z przepisu Aska1994 😛
Iż kurcze, miło że się spodobało 😀 oby Ci smakowała! Daj znać 😁
Ja dzisiaj robię ziemniaki, pulpety i fasolkę szparagową, Jacek chyba wcześniej dostanie makaron ze szpinakiem i pulpeta.Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Sylwia, brawo dla Leona!
Lady, to oby lekarz miał rację! U nas też tak często mówi, że czysto. Wtedy jak miał wirusówke też dwóch lekarzy powiedziało, że czysto... A dziecko ledwo oddychało...
Lullaby, przytulam 😘 przetrwasz! Chłopaki mają zajebistą mamę, która dla nich się stara jak nikt inny! I na pewno to doceniają 😘33Sylwia, Lullaby lubią tę wiadomość
Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Jacek ostatnio też świruje. Ciężko, żeby mu coś spasowało na dłużej niż 5 minut. W foteliku w domu też już nie usiedzi, wychodzi z niego po minucie. Żeby zasnął to muszę robić z nim pół przysiady, trzymać go w jakiejś dziwacznej pozie, której nie umiem nawet opisać, inaczej jest wrzask. 🤦♂️
A Cypek ostatnio wpadł w fascynację siusiakami. Nawet wczoraj byli na boisku i jakiś pies tam przyszedł. To w domu opowiadają jak wyglądał i Cypek nagle, że ten pies miał takiego grubego i dużego siusiaka! 🤦♂️🙉 Musiałam wyjść z kuchni opanować śmiech 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2020, 13:37
Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥