Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
xgirl wrote:No wlasnie to jest najgorsze, ze nawet Jak dziecko ladnie je to nie ma gwarancji, ze tak zostanie. Ale kurcze 11latek i takie problemy?
Bylas gdzies z tym?
u specjalisty😂
A tak poważnie to u psychologa. Ale usłyszałam, że w takim przypadku ani lekarz, ani psycholog nie pomoże. Trzeba przeczekać i wprowadzić suplementację witaminami. Czekam więc aż zacznie jeść. Wg znajomych mam niejadków problem znika w okolicach 14-15 roku życia. Tego się trzymam.
-
Phyllis wrote:u specjalisty
😂
A tak poważnie to u psychologa. Ale usłyszałam, że w takim przypadku ani lekarz, ani psycholog nie pomoże. Trzeba przeczekać i wprowadzić suplementację witaminami. Czekam więc aż zacznie jeść. Wg znajomych mam niejadków problem znika w okolicach 14-15 roku życia. Tego się trzymam.Phyllis lubi tę wiadomość
-
Lady Dior na ile się orientuję to bobasom nie daje się wyksztusnych syropów, bo mogą sobie nie poradzić z nadmiarem flegmy. Tyle się dowiedziałam, kiedy się interesowałam gilami u nas. Ile u Was to trwa? Katar nie tylko w przysłowiu ale i w realu po tygodniu powinien się wyleczyć
-
Phyllis wrote:Do ok. 3 r.ż. jadł ładnie, a odmieniło mu się, gdy poszedł do przedszkola. Dzieci otrzymywały tam zdrowe posiłki, czasem trochę wydumane moim zdaniem i inne od tych, które standardowo serwuje się w przedszkolach. Może to była przyczyna niechęci do jedzenia?
-
leniova wrote:Hmmm, myślisz, że zdrowe? U wielu naszych znajomych był problem po przedszkolu, bo tam walili tyle ulepszaczy smaku, że dzieci nie chciały jeść potem normalnych rzeczy. No ale po tylu latach od przedszkola to już się powinno poprawić.
-
Zosia już nie ma kataru i nie kaszle dużo ale jak pokasłuje, to słychać, że ta wydzielina jest cały czas w oskrzelach.Ma zachrypnięty głos w nocy i rano.No żal mi jej, bo charczy cały czas ehh.Zobaczymy jutro, czy coś lekarz na to zaradzi 🤷🏼♀️
Adria byłam kiedyś zakonnicą 😂😂😂 Nie lej dalej, bo zgorsze tu wszystkich 😂😂😂