Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
KarolaJJ wrote:Te usztywnienia na pięcie to bzdura jakich mało. Szukajcie miekkich,skorzanych butków. Poniżej kostki,nigdy nad ani do.
But powinien dac sie wykręcić w dłońi.
-
nick nieaktualny
-
KarolaJJ wrote:Clarks sa super. Mam wrazenie ze to buty idealne
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ej, a jak Tomeł już stoi stabilnie trzymając się jedną ręką i zaczyna się lekko przesuwać w boki to mam już się rozglądać za
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2020, 00:35
kinga27.30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
KarolaJJ wrote:Jaszczurek jak tak chodzi na dworze to raczej trzeba bo jak to tak w skarpetach samych.
Ale ile czasu mija od stania do chodzenia? Bo w Polsce będę dopiero w lipcu. -
nick nieaktualnyA ja wiem ile mija? Nie wiem🤷♀️Nikt nie wie. To od dziecka zależy.
Na lipiec to sie raczej przydadzą juz sandałki jakies. Ale po domu teraz to bez sensu.
Ja mu ubieram buty,bo on chce stać na dworze to tak glupio w skarpetach,zeby stał nad stawem. Jak idziemy na polanke to sobie drepta ,trzymając sie wózka wiec tez musi miec cos na stopach. Ale po domu? Bez sensu. Gola stopa i tyle -
xgirl wrote:Pewnie ryzyko, ze cos sie podzieje jest wieksze a nie ze wizyta u ortopedy konieczna.
Nie lubie takich argumentow poza tymJa tam wole dac stowke wiecej i miec pewnosc, ze dziecko ma to co najlepsze. Akurat buty da wazne WG mnie, przyzydzic moge przy innych rzeczach😂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2020, 13:33
-
Karola prowadziszgo za reke? Raczej sie nie powinno. Czemu tak robisz? Obczytana jestes przeciez. To nie atak tylko sie pytam z ciekawosci, moze cos wiesz czego ja nie wiem.
Jaszczurku widzisz ja mam takie przeczucie, ze na butach nie bede oszczedzac, Ty zrobisz jak uwazasz -
KarolaJJ wrote:Te usztywnienia na pięcie to bzdura jakich mało. Szukajcie miekkich,skorzanych butków. Poniżej kostki,nigdy nad ani do.
But powinien dac sie wykręcić w dłońi.
Co do kaloszy to sa spoko ale malo ktore roczne dziecko je ogarnia. Mozna wziac do wózka je ubrać tylko na czas kałuż. Chodzić w tym dluzej dziecku ciężko. Ok 2-3 lat jest łatwiej -
nick nieaktualny
-
Jaszczurek wiem, ze najdrozsze nie musi byc najlepsze i nie pisalam nigdzie ze chce kupic najdrozsze. Maja spelniac standardy i byc dobre dla dziecka i jego rozwijajacej sie stopy. Jesli jakies tansze spelnia te kryteria to je kupie i tyle🤷🏻♀️ Ale jesli wsrid tych tanszych bedzie dziadostwo to na bank nie bede zalowac pieniedzy na porzadniejsze. O to Mi chodzi.
JaSzczurek lubi tę wiadomość
-
KarolaJJ wrote:X no a czego ma sie na łące trzymac jak nie mojej ręki?.
Ja go nie biorę za raczki od góry i nie ciagne tylko jestem jego meblem. Tak samo chodzi przy stole