Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzindybry
Musze cos z siebie wyrzucic: zostalam wczoraj wieczorem mega beznadziejnie potraktowana przez Karole, ktora zarzucila mi, ze nie interesuje sie w ogole moim wlasnym dzieckiem co jest baaaardzo krzywdzace, do tego na podstawie tylko i wylacznie tego, ze nie pisze o Malej tak czesto jak inni o swoich dzieciach. Reakcja forum? Zadna. Teraz wyobrazcie sobie, ze takim tekstem miedzy oczy dostalaby nie wiem Drobinka, Emma czy ktorakolwiek inna. Zaraz by bylo, ze tak tu ze soba nie rozmawiamy, ze to nie fair, padalyby slowa ,,jestes super mama, nie przejmuj sie" itp. To wszystko jest tak mega slabe, ze az musialam to skomentowac. Bardzo mi przykro, wiecie? -
nick nieaktualnyXgirl ale sama napisałaś ,ze temat dzieci jest nużący. To jakbys weszla na forum dla mechaników i powiedziała ze auta są nudne.
Do tego ndzielisz sie niczym,co Florce dajesz jesc,jak znasz jakies super zdrowe przepisy ,jak sie z nia bawisz,gdzie chodzicie na spacery,co narobiła al o co zrobila fajnego. Zbierasz info o nas a sama nic nie piszesz i jeszcze cisniesz.
I prosze Cie,nie porownuj sie z Drobinką ani Emmą -
nick nieaktualnyAgaSY wrote:Karola a gdzie u nas jest kino dla mam z dziecmi? Z Leonem byłam w Krakowie w kinie pod Baranami, nie znalazłam nic bliżej.
AgaSY lubi tę wiadomość
-
Sorry, jest roznica pomiedzy spytaniem co tam u mojej corki i czemu nic nie pisze a nie tekstem, ze interesuje sie tylko soba i moje dziecko stoi dla mnie z boku.
A tego ostatniego zdania nawet nie bede komentowac. Swiadczy o tym Jak beznadziejna jestes. -
X, Emma czy Drobinka nie spieprzyły sobie na pół roku. I nie dorabiaj sobie więcej niż zostało napisane, bo zaraz własną historię napiszesz 😉i tym ostatnim zdaniem według mnie zdecydowanie przegięłaś.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2020, 08:44
Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Możesz mieć gdzieś. Jakoś mnie to nie rusza. Ale nie obrażaj innych. Karola Cię bezpośrednio nie obraziła, a Ty jej wylatujesz, że jest beznadziejna. Trochę jak dzieciak, który nie wie, jak zareagować, więc obraża.Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Co tu się dzieje, idę po popcorn 😂😂 a tak serio,to nawet nie wiem jak to skomentować. Faktem jest , że trochę zjebalas sobie tym,że w ciągu tego czasu od zajścia w ciążę znikalas kilka razy na dłuższy czas, później pojawiasz się sama mówisz że to forum to tylko internety więc wnioskuję że nie jest dla ciebie ten kontakt z nami jakoś ważny. Nawet jak nie ma Cię tu kilka godzin to widzę,że nie czytasz tego co w tym czasie napisaliśmy bo już kilka razy jakieś pytanie ode mnie do Ciebie pozostało bez odpowiedzi. Trochę to ignorujące...co do tego, że mało piszesz o córce, tu mogę Cię trochę obronić, może nie masz potrzeby pisania o jej kolejnym ząbku czy która kupę dzisiaj zrobiła, to nie musisz tego robić,ja lubię tu pisać o moim dziecku, wstawiać tu jego zdjęcia, czuję że robię to w odpowiednim miejscu bo po to w końcu jest to forum. Ale jak już gdzieś wyrwę się bez niego , też nie opowiadam ciągle o Ksawerym, bo po pierwsze chcę trochę odpocząć ,po drugie może ktoś nie mieć ochoty tego słuchać. Możesz mieć swój pogląd na macierzyństwo nawet jak różni się on od większości i to nie znaczy ,że jesteś gorszą matką.url=https://www.suwaczek.pl/]
[/url]
-
Thefi wyskoczyło że nie zostało skradzione. 🙄 I też niemożliwe bo hasło które mamy jest inne a nie takie samo jak na innych stronach. Nie wiem. Kij z tym, ważne że wyjaśnione.
rezygnować będziemy i tak, nie dla mnie to.
-
Uhuuu ale burza z rana 🤯
Moja Juleczka jeszcze u obcych ludzi 😔 w ogóle, po raz pierwszy dostała premedykację, no wyglądała mocno przymulona, a jej śmiech to taki jakby zzaświata 🤭
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa MaluchyZostała z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb! -
Kinga, coś mówili za ile Jula do Ciebie wróci?Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Zgłosiłam rybę do Lidla i zobaczymy jak zareagują. Gdybym nie zauważyła to by się upiekła razem z plastikiem i bym to małej dała 😐
To dziwna sprawa z tym netflixe, u nas wtedy wyszło że faktycznie z jakiejś aplikacji wyciekły nasze dane.
Są tu jeszcze jakieś dzieci co skończyły 8 miesięcy i nie siedzą i nie raczkują? Bo moja nawet nie próbuje siadać, jakby jej ta umiejętność ani trochę nie interesowała. Mama mówi żebym poszła do fizjo, a ja nie jestem przekonana...
Zauważyłam że z każdym dniem macierzyństwa jestem coraz bardziej wyluzowana. Coraz wolniej idę odebrać małej klapek który żuje itp.
Chociaż nadal nie zostawiam jej nawet na chwilę płaczącej i nie wiem czy to dobrze. Na cycku wisi mi całą noc, mam wrażenie że mój kręgosłup jest pokręcony w każdą stronę -
Thefi, Jacek 2 dni temu skończył 8 miesięcy. Siedzieć siedzi, ale sam nie siada. Nie raczkuje, przesuwa się do tyłu.Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
JaSzczurek wrote:
Co do koronawirusa to odwołali nam Bal w sobotę a dwie klasy są na kwarantannie (Stary pracuje w akademii wojskowej). Ludzie przylatujący z Włoch nie mają wstępu do Norwegii. Część szkół (nieliczna, te w których wykryto korone) się zamknęła. Dzisiaj wzywali do kontaktu kobiety które rodziły w Stavanger bo wykryto u pracownicy porówki koronawirusa. Wszystkie środki antybakteryjne wyprzedane , na drzwiach każdej apteki wisi, że nie ma.
Szkoły są zamknięte a młodzież włóczy się po ulicach taka to jest kwarantanna 😫😫😫 Nie rozumiem tego 🤷♀️🤷♀️🤷♀️
Pracownik szpitala w Oslo wrócił z Włoch i poszedł do roboty ma koronowirusa - bosko 😳😳😳😳
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2020, 09:36
-
Ooo ja co tu się dzieje 🤔🤔🤔🤔
My jeszcze po przebudzeniu poszłyśmy w kime 😁😁 i wstalysmy teraz.
Niedługo gościu z serwisu przyjedzie zobaczyć pralkę czy da radę ja naprawić na miejscu. Mam taką nadzieję że da no kurcze czas pranie zrobić 😁😁😁
pamiętam któraś kiedyś pytałaś o miseczki które mają taką ssawkę żeby dzieci nie wyrzucały odrazu wszystkiego. Ma któraś taka czy zwykle talerzyki, miseczki używacie? -
Ogarnełam sie
Wywalilam trole do szkoly przedszkola
Naszykowalam obiad dzisiaj mam pyry
Kotlety mielone z piekarnika fajna alternatywa zamiast patelni bo przy bardziej mobilnych juz dzieciach walisz na blache i same sie robia
Kapusta gotowana z wczoraj
😂😂😂😂Moj stary mi patrzy co kurwa pisze