Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Emma_ wrote:Mikka, z tobą to już nawet nie da się poważnie porozmawiać. Aż przykro tutaj wchodzić.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2020, 11:54
url=https://www.suwaczek.pl/][/url]
-
Ej 😥
Gdzie podziały się moje koleżanki z forum co zawsze poprawiały sobie koronę i doprowadzały do uśmiechu jedna druga 😥
Straszne ze tak się podzieliłyśmy, przestałyśmy szanować, rozumieć i wspierać.
Forum upadnie jeśli nie zluzujemy gaci...KasiaLukasia, Claudissa, kinga27.30, Casjopea, Czarna_kawa, JaSzczurek lubią tę wiadomość
-
Nie wiem co nie było miłe,nikogo nie obraziłam, jeśli mi nie chciało się czasami uczestniczyć w jakiejś dyskusji to ją omijałam bez komentarza,a tu zarzucono mi że przeze mnie przykro tu wchodzić i nie można ze mną normalnie gadaćurl=https://www.suwaczek.pl/]
[/url]
-
Powiem tak: mysle, ze konfliktow nie da sie w 100% wyeliminowac. No nie da rady. Tam gdzie regularnie spotyka sie jakas grupa ludzi musi predzej czy pozniej dojsc do jakiegos spiecia. Kazda z nas jest inna, kazda ma inny temperament, inne poglady, itp. Nawet nikt nie musi miec zlych zamiarow, wystarczy, ze ktos inaczej zinterpretuje co ktos inny napisal i gotowe🤷🏻♀️ Rzeczywiscie ostatnio jest tu wiecej konfliktow, ale jakby nie bylo ,,siedzimy" tu ze soba od 1.5 roku dzien w dzien🤷🏻♀️ Uwazam, ze i tak sobie spoko radzimy🤷🏻♀️
Claudissa lubi tę wiadomość
-
Eh
Wlasnie dostalam zadania domowe z religi na e dzienniczek.
Afera jest podobno gówniarze zamiast siedziec w domu to sie szmulaja po ulicach 🤦🤦🤦 -
No a mowia, ze to nie ferie a Ci laza😡 Rodzice powinni porozmawiac ze swoimi dziecmi o tym. Co za ludzie no. Ja np siedze w domu, wszystko odwoluje a inni sobie chodza do barow🤦🏻♀️ To wszystko bedzie mialo sens Jak kazdy bedzie siedziec na 4 literavh🤦🏻♀️
-
33Sylwia wrote:Ej 😥
Gdzie podziały się moje koleżanki z forum co zawsze poprawiały sobie koronę i doprowadzały do uśmiechu jedna druga 😥
Straszne ze tak się podzieliłyśmy, przestałyśmy szanować, rozumieć i wspierać.
Forum upadnie jeśli nie zluzujemy gaci...
Odeszła już Sylka. Ja się wypowiedziałam w sprawie podziału dosyć jasno. Dla mnie forum jest wyłącznie tutaj a nie gdzie indziej. Przenoszenie polowy rozmów w inne miejsca skutkuje tym co każdy widzi. Są niedomowienia, niesnaski i kłótnie. Niewiadomo o co chodzi. Kiedy to się zaczęło? Każdy wie. Nie podoba mi się bardzo co się dzieje. Wyrosłam z podstawówki, żeby szeptac po kątach. Średnie zagrywki z wielu stron. Po co? Wyladujcie się na chlopach.mikka86, AgaSY lubią tę wiadomość
-
U nas też nic nie ma. Byłam dzisiaj odebrać paczkę z Rossmanna. W samym sklepie zupełnie pusto. Półki z papierem toaletowym, pampersami, mydłami wyczyszczone. W aptece kolejka taka, że ludzie na zewnątrz stali. I to nie. 2 czy 3 osoby a 20🤦
Wiem, że mieszkam pod miastem, w którym jest kilka przypadków korono to ludzie się boją. Nie dziwię się naprawdę. Na wsi pusto, wszyscy w domach siedzą. Sklepik wiejski działa i tam wszystko jest. Chociaż panie między sobą już mówiły, że ktoś tam do pracy nie przyjdzie bo boi się koronowirusa. Pandemia pandemia ale panika na całego. To mówiłam ja korespondent z Śląska wprost z swojego bunkra😉