Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Emma_ wrote:Mikka, z tobą to już nawet nie da się poważnie porozmawiać. Aż przykro tutaj wchodzić.url=https://www.suwaczek.pl/]
[/url]
-
mikka86 wrote:Ok. Kasia ,szkoda tylko ,że nie skomentujesz tego. Dla mnie to też nie było miłe. No ale to napisała w końcu Emma , więc ok. Jej wolno. Dobra koniec tematu. Na prawdę super urodziny 👍👍
Mikka jeszcze tylko jedno. Naprawdę myślisz, że faworyzuję kogoś? Lubię Cię przestraszliwie, tak samo jak przestraszliwie lubię Emmę. To przecież z Tobą kurzę te mentole, nie?
-
Ja pierdole, Wy to ale macie problemy 🤦♂️ Ja dzisiaj byłam z dzieciakami w biedrze, u nas też ludzie powariowali. Dobrze, że mnie tam znają i zawsze jak mnie widzą z moją ekipą to otwierają dla nas nową kasę ☺️ Każdy na każdego wilkiem patrzy i naprawdę lepiej jest głośno piernac niż cicho kaszlnąć 🤦♂️ Jak tak sprawdziłam stan naszych zamrażarek i mojej szafki z zapasami to lekko jestem gotowa na pandemie, nie muszę teraz szaleć 😂 Obok Babci Gieni mieszka we mnie też skryty chomik hue hue.
Jestem nieziemsko zadowolona z kojca. Mikołaj też. Mając dwójkę non stop nie dałabym rady bez niego. I kupiłam za 400 zł podwójny rower biegowy. Używka oczywiście. Odpalam go jak tylko przyjdzie ❤️ I dzięki Aska1994 za pomysł, też odpieluchuje Izabelę 👍 A przynajmniej się postaram. Ale od poniedziałku, nie szalejmy za bardzo 😜
Drobinka91 masz rację, ja jak działam to czuję, że żyję 🤭 Ale czasem muszę też ponarzekać, a co.
I weźcie przestańcie się kłócić, bo mega słabe to jest. Ja mam tutaj kompletny luz wypowiedzi, ale zawsze pamiętam, żeby nikogo nie urazić. Bo należy szanować, że każda z nas jest inna i każda ma prawo w kulturalny sposób dać tego dowód. Jak np mikka86 i x waląc dowcipaskiem (mnie też rozbawił) oraz jak Emma informując, że ją koronawirus nie bawi.
Zluzujcie gacie i skupcie się na czymś poważnym, czyli np na naszej budowie 😁😁 Kurwa nowy problem - płytki jedne są większe o 2mm od drugich i wykonawca z projektantką z tym do mnie dzwonią. Niech tną i fuguja tak, żeby było dobrze, co ja mam laser z oczu na te płytki puścić? Ech.xgirl, mikka86, JaSzczurek lubią tę wiadomość
-
,,lepiej jest głośno piernac niż cicho kaszlnąć"
😂😂😂😂
No powiem Ci, ze dobre to bylo🤔
W ogole Jak to mozliwe, ze plytki da roznej wiekkosci? Kto takie wspaniale zakupy zrobil?
W ogole mam kolejny dowcip (tzn obrazek) ale sobie daruje😂 No chyba, ze ktos bardzo chce to wrzuce🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Mikka kurde przykro mi, ze musialas sie denerwowac w swoje urodzinyPrzytulam Cie bardzo mocno. Moze chcesz moje gole fotki na pocieszenie?🤔😂 Nie No serio buzi masz, jestem z Toba😘😘😘
Jezu ja nie umiem byc powazna🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️mikka86 lubi tę wiadomość
-
Hej, hej
Mnie chyba przesilenie wiosenne dopadło, bo nie chce mi się palcem kiwnąć. Nie mam siły pisać na forum, nie mam siły gotować obiadu i nie mam siły zajmować się moim małym piszczkiem, który mnie do szału doprowadza. Piszczy, stęka ech...
A tak w ogóle to uwielbiam dowcipkowanie, tak więc xgirl, śmiało
mikka, najlepsze życzenia urodzinowe. Niech Ci się wiedzie w życiu i nie daj się jakimś wirusom i innym tammikka86, Alis_s lubią tę wiadomość
-
mikka86 wrote:I jeszcze wypowiedź księdza , który twierdzi , że kościoły nie będą zamykane bo tak jak szpitale leczą ciało,tak kościoły leczą duszę a w obecnej sytuacji to ludziom bardzo potrzebne ... 🤦🤦
Moja juz slicznie raczkuje i popitala po calej chacie❤️
Mikka nie wiem czy mam te fote. Musze poszukac😂mikka86, Aniamania, Claudissa lubią tę wiadomość