Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Adria😂😂
Ja chciałam być wetem albo pielęgniarką 😁
Teraz od czasu ciąży bardzo chciałabym zostać położną ale jak to będzie to czas pokaże. 🤪 -
mikka86 wrote:Ale w spodnie? Co cię tak rozśmieszyło???
Oni ta zaczęła coś gadać bo musi iść do lekarza i zaczęła wymyślać różne cuda oni tak wymyśliła ze się poszczalam ze smiechu i poryczalam.Jak doszłam dokiblato spodniach usiadłam nie było sensu sciagac😂😂😂😂xgirl, AgaSY, Lullaby, Claudissa lubią tę wiadomość
-
Adria wrote:Zadzwoniła do mnie przyjaciółka chciało mi sie lać ale zamiast iść do kibla poszłam szuflade zasnąć.łac mi sie chciało już wcześniej ale coś mi przeszkadzalo tam dojsc...
Oni ta zaczęła coś gadać bo musi iść do lekarza i zaczęła wymyślać różne cuda oni tak wymyśliła ze się poszczalam ze smiechu i poryczalam.Jak doszłam dokiblato spodniach usiadłam nie było sensu sciagac😂😂😂😂url=https://www.suwaczek.pl/][/url]
-
33Sylwia wrote:Adria zrobiła to dziś nie w dzieciństwie 😂
Wolałam do córki starszej by mi gacie przyniosła suche 😂😂😂😂 reakcja starego bezcennaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2020, 20:12
mikka86 lubi tę wiadomość
-
Adria😂😂😂
Casjo to fajnie, że spełniłaś marzenie z dzieciństwa 😁
33Sylwia pięknie, że chciałaś być mamą (lub zakonnicą 😂) to też się udało spełnić 👍 pewnie nie żałujesz co? Ja nigdy nie chciałam być mamą. Zajmowałam się 3 Młodszego rodzeństwa to już wiadomo dlaczego😁😂 ale teraz z swoimi jest super❤️
Angelikamarta masz jeszcze szanse zostać położną. Biegnij spełniać marzenia 😘
Mikka86 Sikłam z tego odprawiania mszy i komunia z chipsów 😅😅😅anngelikamartaa, Casjopea lubią tę wiadomość
-
Ja nigdy o dzieciach nie myslalam .jak mialam 26 lat rozpoczelam bogate życie seksualne ... Jak miałam 29 dopiero zaczęłam o tym myśleć .jakby ktoś mi wtedy powiedział ze będę mieć czwórkę to bym go wyśmiała....
mikka86 lubi tę wiadomość
-
Adria wrote:Ja nigdy o dzieciach nie myslalam .jak mialam 26 lat rozpoczelam bogate życie seksualne ... Jak miałam 29 dopiero zaczęłam o tym myśleć .jakby ktoś mi wtedy powiedział ze będę mieć czwórkę to bym go wyśmiała....
Oj ja zaczelam o dzieciach myslec dopiero w wieku 32.
Moja znajoma ma 34 lata, urodzila jak my w tamte lato pierwsze dziecko i uwaga chce miec czworke🤯Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2020, 20:29
-
xgirl wrote:To bogate zycie bylo z mezem czy z innymi?🤭
Oj ja zaczelam o dzieciach myslec dopiero w wieku 32.
Moja znajoma ma 34 lata, urodzila jak my w tamte lato i uwaga chce miec czworke🤯url=https://www.suwaczek.pl/][/url]