Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
xgirl wrote:To bogate zycie bylo z mezem czy z innymi?🤭
Oj ja zaczelam o dzieciach myslec dopiero w wieku 32.
Moja znajoma ma 34 lata, urodzila jak my w tamte lato pierwsze dziecko i uwaga chce miec czworke🤯mikka86, xgirl, anngelikamartaa, Lullaby, Czarna_kawa, kinga27.30 lubią tę wiadomość
-
xgirl wrote:No co Ty , obaj naraz😬
Odstep czasu pomiedzy nimi był jakis .Ale fakt byl taki ze wole mlodszych lub w swoim wieku.
Moj stary jest w moim wiwku choc na papierze rok mlodszy gowniarz jeden😜 -
Adria🤣🤣🤣
Casjopea, hi 5,Mira też bajki ogląda jak Ada śpi, bo inaczej lata jak perszing po domu✈️✈️✈️
Mikka, stowka dla Ciebie i 🎈dla Ksawcia!
Oprócz tego wagon 🎈🎈🎈dla Alusi KasiaLukasia i dla Antka😘
Drobinka, sto lat dla starego😘
Aska1994, powodzenia w odpieluchowywaniu Moni, ja muszę też na Mirę znaleźć jakiś sposób, ale ma dwa dni histerii z kosmosu, więc zacznę chyba wysyłać sygnały świetlne w przestrzeń to może jakaś inna cywilizacja mi odpowie jak ogarnąć tego dzieciaka👽👽👽
Aaa i mamy również trzeciego ząbka od wczoraj , prawa górna jedyneczka, ale o panie, okupione jest to takim pisko-wrzaskiem, że niejeden satanista by płakała jakby słuchał ☠️👻
Casjopea, xgirl, Lady_Dior, Aniamania, Lullaby, mikka86, anngelikamartaa, Drobinka91 lubią tę wiadomość
-
mikka86 wrote:A mówiłaś,że stary dziś nie kupił alko😆
Czy jakps tak .daty waznosci niepatrzylam co mnie niezabije to mnie wzmocni sraczki sie nie boje... -
xgirl wrote:W Niemczech juz prawie 2400 ludzi chorych🙄
Leniova potwierdzasz?😬 -
leniova wrote:2369. Tylko, że w tej statystyce jest manipulacja: to są przypadki potwierdzonego testem zainfekowania, nie odejmują zdrowych a ci z pierwszej fali przecież są już w większości zdrowi. Takim sposobem ta liczba będzie coraz większa, nawet jeśli wszyscy są zdrowi.
-
Krótkie podsumowanie dnia:
-> jutrzejsza rozmowa kwalifikacyjna odwołana - jeden z adwokatów ma symptomy
-> moja impreza urodzinowa w niedzielę odwołana, bo:
babcia nie przyleci, bo się o nią boimy
mama nie przyleci, bo właśnie odwołali wszystkie loty do 4.04
znajomi nie przyjdą, bo nawet jeśli jutro jeszcze uda im się wrócić to wszyscy przebywający za granicą, nieważne gdzie i jak długo mają 14 dni kwarantanny (oni tam byli tylko jeden dzień, początkowo mieli lecieć w niedzielę, ale przebookowali ze strachu, nie wiadomo czy jutro wylecą)
-> Norwegia zamknęła szkoły, przedszkola, bary, pływalnie itd.
-> nie lecimy na weekend do teściów
-> basen i zajęcia odwołane
-> Tomeł czworakuje poprawnie wreszcie, na zmianę, do tego siada, klęczy, wstaje, siada ze stania - brakuje mu tylko samodzielnego stania bez podporu i chodzenia
-> mam teraz prawie tydzień wolnego na siedzenie w domu 😑
-
ps. moja matka musiała dziś kupić ręcznik papierowy zamiast srajtaśmy bo nie było nigdzie 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ makaronu i groszku do spaghetti też niet
U nas w sklepach wszystko jest oprócz antybakteryjnych żeli.