Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Mikka86 sto lat!!! Sorki, nie ogarnęłam 😘
Niewidzialna siła każe Mikołajowi ciągle wstawać. Leży klatką piersiową na łóżku (tak jakby leżał na brzuchu), głowa przekręcona w stronę cycka (bo pije) i dupa w górze na prostych nogach 🤦♂️mikka86 lubi tę wiadomość
-
Ja teraz kąpię dzieci. Może jakiś przyjemniejszy temacik w ramach przerywnika? Ostatnio na spacerze myślałam że dzieci tak szybko rosną i za chwilę zaczną się tematy kim to zostaną w przyszłości. A wy kim chciałyście być jak Byłyscie małe? 😁
Ja miałam do wyboru bycie baletnicą, lekarzem albo leśniczym😁 to ostatnie szybko mi odpadło jak dowiedziałam się co lesniczy musi robić 😂 -
Lullaby wrote:Ja teraz kąpię dzieci. Może jakiś przyjemniejszy temacik w ramach przerywnika? Ostatnio na spacerze myślałam że dzieci tak szybko rosną i za chwilę zaczną się tematy kim to zostaną w przyszłości. A wy kim chciałyście być jak Byłyscie małe? 😁
Ja miałam do wyboru bycie baletnicą, lekarzem albo leśniczym😁 to ostatnie szybko mi odpadło jak dowiedziałam się co lesniczy musi robić 😂 -
A moim marzeniem było zostać patologiem
Hehe a le później okazało się ze bardzo ładnie maluje w swoim dorobku mam 6 obrazów na płótnie w ogole wszelkie robotki reczne to moj zywiol oprócz drutów i szydelkamikka86 lubi tę wiadomość