Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas też wszystko jest. Znaczy się wczoraj było. Nie znam sytacji z dzisiaj. Ale my mamy dużo wielkich sklepow blisko siebie, ze 3 biedronki, Kaufland, dwa Lidle, Auchan, Tesco, wiec jak nie ma czegos w jednym, to prawdopodobnie da się to znaleźć w innym. Produkty przebrane, ale półki nie są puste.
-
U mnie też jest kilka wielkich sklepów także w którymś napewno się dostanie co się chce ale u moich rodziców jest wielka lipa,tylko jedna biedronka , więc nie muszę mówić co się tam dzieje. Na zakupy przyjeżdżają do mojego miasta ( 12 km) ale ci mają zrobić ludzie co nie mają takiej możliwości ...w telewizji zapewniają, że sklepy nie będą zamykane a producenci nadal będą produkować a ludzi opętał dziki szał. Kasia 😂😂😂ufo 🛸🛸🛸👾👾url=https://www.suwaczek.pl/]
[/url]
-
U nas też noc kijowa, milion pobudek a poranek wcale nie lepszy
Może ufo przyleciało zobaczyć co tu się u nas wyprawia...
Z pozytywów- zważyłam się i jest 1kg mniej niż przed ciążą 😄 nadal dużo ale cieszę się 😃
U nas wczoraj w Lewiatanie czyli takim mniejszym sklepie był przebrany makaron, ryże ale mięsa np i reszty pod dostatkiem -
33Sylwia wrote:A ja żeby wpłacić bo w sklepach mogą przestać przyjmować gotówkę 😂😂😂
Też tak słyszałam. Płacenie kartą jest zalecane, bo bezpieczniejsze.
-
Sylwia w sumie przez gotówkę się wirus przenosi więc też prawdopodobne że mogą przestać 🙄😅
Mikka nie wiem, może jak banki nie będą pracować to nie będzie się dało wypłacać?
Tak piszę na wszelki wypadek z radą co byście bez kasy nie zostały -
xgirl wrote:Jaszczurku nieciekawie to wyglada🙄
No bar najwazniejszy🤦🏻♀️ Nie rozumiem czemu nie zamkneli go i musisz pracowac🤯
U mnie noc tragiczna... Nie moge spac🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Mala spi jak zabita od 20 a ja sie obudzilam o 2 i za chuja nie usne🤷🏻♀️