Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Lullaby oo😁lubie bardzo filmy o codzienności (nie wiem czy to dobrze ujęłam 🙈) jakieś historie życiowe itp. 😁Może być też coś związanego z miłością. Nie lubię fantasy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2020, 19:55
-
Angelika, to książki Grocholi będą jak znalazł 😁 "Ja Ci pokażę", Kryształowy Anioł", "Nigdy w życiu".
Z innych to "Dom nad rozlewiskiem", "Ależ Marianno!", "Studnia życzeń"Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2020, 20:06
Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Angelika, to książki Grocholi będą jak znalazł 😁 "Ja Ci pokażę", Kryształowy Anioł", "Nigdy w życiu".
Z innych to "Dom nad rozlewiskiem", "Ależ Marianno!", "Studnia życia"anngelikamartaa lubi tę wiadomość
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Angelika polecam "ołówek" lata temu czytałam ale historia prawdziwa do dziś pamiętam. Bohaterka jest autorka! Tyle że o chorobie więc nie wiem czy może być.
Eja Leon tylko wstaje i zaraz wraca na swoje miejsce mocnym płask pupa o podłogę. To nie jego jeszcze czas 😁 ale nie zatrzymuje się rozwoju, jak dziecko robi samo to robi jest gotowe i tyle 😁
KasiaLukasia mam ten sam plan na wieczór co Ty 😁 tyle że mój mąż chce "Boże Ciało"
Przez Ciebie nie wyjdzie mi kwarantanna od forum 😘
anngelikamartaa, Eja lubią tę wiadomość
-
Emma_ wrote:"W lesie dziś nie zaśnie nikt" dostało od nas ocenę 3/10. Nie było źle, ale dobrze wcale. 🤷🏻♀️
A mi się film nawet podobał. I choć szczerze nie znoszę shlaserów, ten nawet przypadł mi do gustu.
Hejter natomiast nieco mnie rozczarował, spodziewałam się równie dobrego kina, jak w przypadku pierwszej części, ale wyszło trochę przekombinowane.
Temat koronawirusa wiecznie żywy... I wcale mnie to nie dziwi. To jest rzeczywistość, w jakiej się aktualnie znajdujemy i trudno udawać, że problemu nie ma. A jeśli komuś pomaga pisanie o tym i być może traktuje to jak formę terapii, to czemu nie. Ja nie mam z tym problemu, lubię rozmawiać na różne tematy. Do kwarantanny podchodzę poważnie, moje dzieci nie spotykają się z rówieśnikami i potrafię funkcjonować w takich warunkach, mam jednak świadomość, że ludzie są różni i ktoś po prostu może nie odnaleźć się łatwo w takiej sytuacji. Prawda jest taka, że sytuacja ograniczenia wolności może być czymś trudnym z psychologicznego punktu widzenia. Dla kogoś jest, dla mnie nie. I tak jak wcześniej już pisałam - mnie martwi bardziej sytuacja gospodarcza Polski i świata po tej pandemii i jak ona przełoży się na nasze życie. Nie mam wątpliwości, że czeka nas ostra recesja.
Eja, Laura chodzi przy meblach i najczęściej przytrzymuje się jedną ręką, zdarza się jednak, że przejdzie kawałek bez trzymanki. Twój synek może być już gotowy.Eja lubi tę wiadomość
-
33Sylwia wrote:Angelika polecam "ołówek" lata temu czytałam ale historia prawdziwa do dziś pamiętam. Bohaterka jest autorka! Tyle że o chorobie więc nie wiem czy może być.
Eja Leon tylko wstaje i zaraz wraca na swoje miejsce mocnym płask pupa o podłogę. To nie jego jeszcze czas 😁 ale nie zatrzymuje się rozwoju, jak dziecko robi samo to robi jest gotowe i tyle 😁
KasiaLukasia mam ten sam plan na wieczór co Ty 😁 tyle że mój mąż chce "Boże Ciało"
Przez Ciebie nie wyjdzie mi kwarantanna od forum 😘
Boże cialo mi sie podobało. Nie widzialam tylko końcówki, bo w trakcie poklocilam się z chlopem i wyszlam z pokoju. A nastepnego dnia juz nie bylo filmu na cda.
-
Julka pełza do tyłu!! 🥰
LidziA89, KasiaLukasia, 33Sylwia, anngelikamartaa, Aska1994, Emma_, Lullaby, Drobinka91, Lady_Dior, xgirl, Czarna_kawa, JaSzczurek, Kamsza, Eja, Aniamania lubią tę wiadomość
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa MaluchyZostała z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb! -
Co do książek to polecam wszystko od Nory Roberts, Nicholasa sparksa i Katarzyny michalak nigdy się na nich nie zawiodłam.
Obecnie na spacerach kozytam z empik go i słucham autobiografi Michell Obama 😉33Sylwia, anngelikamartaa, Lullaby lubią tę wiadomość
-
anngelikamartaa wrote:Lullaby oo😁lubie bardzo filmy o codzienności (nie wiem czy to dobrze ujęłam 🙈) jakieś historie życiowe itp. 😁Może być też coś związanego z miłością. Nie lubię fantasy.
33Sylwia i jak ta książka Mroza? Czytałam jego 3 książki i niestety żadna mi się nie podobała🤷anngelikamartaa lubi tę wiadomość
-
I jeszcze "Dziennik Bridget Jones"!
Lullaby, anngelikamartaa lubią tę wiadomość
KasiaLukasia wrote:Ej! Ja też czytam ciągle książki i ogladam filmy
Aaaaaaaaaaa!!!!!!! Dziecko mnie uzarlo w sutek!
Współczuję gryzaka. Pamiętam, że to boli jak skur@@@yn.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2020, 20:36