Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
33Sylwia o biedulo😘 poszłaś wcześniej spać a i tak Leonek odstawiał nocne harce. A Twój stary to powinien kopa dostać na opamiętanie. Jak to mówi KasiaLukasia leci do niego taktyczny spierdo.. 😡 Mój też był taki mądry przy pierwszym dziecku. Teraz wstaje równo że mną do jednego albo drugiego.
KasiaLukasia super, że Ala w końcu dała trochę pospać. Oby i dzień był przyjemny.
AgaSy dzielnie walczysz z tymi zmianami skórnymi Miłosza. Szczerze podziwiam. I dzięki za naturalne sposoby na zmiany. Jak coś to na pewno się przyda taka wiedza. Dobrze, że już jest jakaś poprawa.
Drobinka91 gratulacje dla Olusia🎈✨ za chwilę będzie już biegał. Jak ten czas leci. Niech to ktoś zatrzyma... -
Oj leci leci, wczoraj drukowałam zdjęcia do albumu i ramek jak był mały i wzruszałam i śmiałam się na zmianę. 🙈
Lullaby, a jak u Ciebie? Chłopaki dają Ci już trochę odpocząć? 😘
Edit. Ok, po ostatnim poście, że potrzebujesz morze kawy, cofam pytanie 😁🙈Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2020, 09:04
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
U nas bidon jest pod ręką ale niewiele z niego raczej ubywa. Dosyć często jest cycek i staram się dawać wodę z doidy cup albo ze szklanki. Ale on ma ogromną fazę na wszelkiego rodzaju szklanki i kubki 😅
Gratulacje dla Olusia! Adaś pełza sprawnie, zaczyna się wspinać po mnie,nie raczkuje ani też jeszcze sam nie siada, zdarza się przypadkowo.Drobinka91, Monjaktalala lubią tę wiadomość
-
Drobinka91 wrote:Oj leci leci, wczoraj drukowałam zdjęcia do albumu i ramek jak był mały i wzruszałam i śmiałam się na zmianę. 🙈
Lullaby, a jak u Ciebie? Chłopaki dają Ci już trochę odpocząć? 😘
Edit. Ok, po ostatnim poście, że potrzebujesz morze kawy, cofam pytanie 😁🙈Drobinka91 lubi tę wiadomość
-
Sylwia, doskonale rozumiem Twój szał. U nas też często takie akcje, spontaniczne pyskówki starego 😁
Jednak przestałam się w nocy złościc, bo okazało się, że mój chlop jest pół-lunatykiem i 99% tego co się dzieje w nocy nie pamięta (nawet tego, że wstał do dziecka, więc pyskówek tym bardziej). Jak mu potem opowiadam, to i tak przeprasza (to zasługa wieloletniej pracy nad tym związkiem 😂😂😂)KasiaLukasia, Czarna_kawa lubią tę wiadomość
-
KasiaLukasia wrote:Nie potrafi jeszcze stać, siadać i raczkowac. A i tak trzeba mieć oczy naokolo glowy! Strach się bać co będzie potem
Dlatego ja już nakupowalam zabezpieczeń za prawie 300zl, nasz stolik kawowy wygląda jak w kreskówki, jest tak obklejony gąbką, że unosiłby się na wodzie. -
Pewnie to głupio i niedojrzałe zabrzmi w obliczu pandemii, ale wyobrażałam sobie, że jak się zacznie maj/czerwiec, to będziemy na maksa wykorzystywać mój urlop macierzyński i jeździć na milion wycieczek z Klusławem. Mam nadzieję, że wirus nie pokrzyzuje mi planów, bo potem powrót do pracy i doba przestanie być z gumy 😥
A tak btw. To czy po skończonym urlopie rodzicielskim można wybrać zaległy + tegoroczny urlop wypoczynkowy naraz? Czyli 52 dni? Lub czy można wybrać np. 40 dni i zostawić sobie troszkę zapasu? Orientujecie się? -
Dalej jestem nie wyspana ale chociaż w miarę miło obudzona kubkiem kawy i śniadaniem.
Właśnie mówilam mu ze rano to myślałam że go pobije a on wogole nie świadomy że mogło mnie wkurzyć to że zapytał co tam się dzieje.
Dobra zaczynam dzień bez fochów bo cóż trza wytrzymać ale i tak jutro budzę go o 5 jak tylko Leon wstanie 😂 sasasasa.... 😁 -
33 Sylwia np to na grubo poleciał z tekstem,sama bym miała takiego wqrwa!
Długo trwają takie Wasze nocki z dupy ?bo jak tak czytam to zaraz mi się przypomina mój Franek!miał dokładnie to samo A okazało się,że miał pasożyty i potem po kuracji dostawał przez jakis czas clemastinum na noc!
Dużo sił 😘
Kasia, super że nocka przespana,moj od jakichś 3 msc spi na brzuchu i tez sa lepsze nocki!
Drobinka gratulacje dla Oliwia,teraz pójdzie do przodu w zawrotnym tempie 😊
Monjaktalala to skoro Twój mąż jest lunatykiem to możesz mu w nocy dupnąć jak się zagrzeje bo nie będzie pamiętał 🤣🤣🤣
A u nas wczoraj 2 guzy za jeden dzień.Matka nie pilnuje dziecka chyba,podać ją do opieki !🤣🤣
Serio jestem prawie ciągle w pobliżu a ten takie akrobacje wywija,że jeszcze przydzwoniłMonjaktalala lubi tę wiadomość
Ziemska mama
Franka (11.11.2014)
Alexandra (27.06.2019)
I mama Aniołka 08.2013 (*) -
Monja ja też myślałam, że skoczymy nad morze i ze będę siedzieć z Ala cale dnie na trawie w parku. No nic. Trzeba to jakoś przeżyć. Nic się nie poradzi. Ale jasne, że żal. Ja tam ciągle mam nadzieję, że to nie będzie trwać strasznie długo.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2020, 11:36
-
Monjaktala dokładnie tak samo chcieliśmy!w maju wyruszyć i skończyć ostatnim weekendem sierpnia bo od września do pracy !I plany poszły się walić. Bardzo się cieszę,że nie wpłaciłam całości za wakacje!
Ziemska mama
Franka (11.11.2014)
Alexandra (27.06.2019)
I mama Aniołka 08.2013 (*) -
Gratuluje postepow❤️
Nasz apdejt: Mala raczkuje, siada, wstaje podtrzymujac sie czegos i drze japke caly dzien🙈 Aaa i trzeci zab w natarciu.
Ja zrobilam zapiekanke z przepisu od Aski i czekam az sie upiecze😬😬Lullaby, anngelikamartaa, KasiaLukasia, Czarna_kawa, Monjaktalala, Phyllis, Eja lubią tę wiadomość
-
Zabije tego sąsiada remontowicza!!!!! ///
Ej a jakie najgłupsze teorie o kornie słyszalyscie? Mnie dziś kolega napisał, ze tak naprawdę to UFO porywa ludzi, bo... dlaczego najpierw zamknęli wszystkie szkoły? Bo się bali, że będą porywac dzieci. Ba dum tss. Ktos słyszał coś glupszego i przebije?
-
KasiaLukasia wrote:Zabije tego sąsiada remontowicza!!!!! ///
Ej a jakie najgłupsze teorie o kornie słyszalyscie? Mnie dziś kolega napisał, ze tak naprawdę to UFO porywa ludzi, bo... dlaczego najpierw zamknęli wszystkie szkoły? Bo się bali, że będą porywac dzieci. Ba dum tss. Ktos słyszał coś glupszego i przebije?KasiaLukasia lubi tę wiadomość
-
KasiaLukasia wrote:Zabije tego sąsiada remontowicza!!!!! ///
Ej a jakie najgłupsze teorie o kornie słyszalyscie? Mnie dziś kolega napisał, ze tak naprawdę to UFO porywa ludzi, bo... dlaczego najpierw zamknęli wszystkie szkoły? Bo się bali, że będą porywac dzieci. Ba dum tss. Ktos słyszał coś glupszego i przebije?KasiaLukasia, xgirl lubią tę wiadomość