Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
KasiaLukasia, nie martw się, to taki tyci wypadeczek, Ala na pewno już wybaczyła
My dzisiaj byliśmy na 9km spacerze po lesie, spotkaliśmy tylko lub aż 3 osoby z kijkami i kilka bambi przecinających nam drogę (!)
Idę ograć starego w scrabble, mam dobra passe - wygrałam 4 rozgrywki pod rząd 😎xgirl, Lullaby, Eja lubią tę wiadomość
-
mikka86 wrote:Podobno mają umorzyć 3 miesiące zusu,ale jak będzie nie wiadomo. Ale to i tak jest nic, trzeba zapłacić czynsz za lokal,ogrzewanie ,światło,śmieci, księgowa,tego na pewno nikt nie odroczy 😟
+ jednorazowa zapomoga 2tys dla osób prowadzących własną działalność i mikroprzedsiębiorcowmikka86 lubi tę wiadomość
-
Monjaktalala wrote:+ jednorazowa zapomoga 2tys dla osób prowadzących własną działalność i mikroprzedsiębiorcow
Z tym to chyba nie dla każdego, tylko będą na pewno jakieś kryteria brane pod uwagę typu spadek przychodów o 50%,cos mi tam mignęło na szybko w tv -
My też mamy jakąś złą passę KasiaLukasia,dziś Alex rozbił sobie wargę,krew się lała. Bardzo Ch... chukowo się z tym czuję😔 zwłaszcza jak mu napuchnęła niczym usta Angeliny Jolie 😔idę zapić smutek karmiZiemska mama
Franka (11.11.2014)
Alexandra (27.06.2019)
I mama Aniołka 08.2013 (*) -
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- wprowadzanie nieprzyjaznej atmosfery.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 25 marca 2020, 10:17
-
KasiaLukasia wrote:Oooo Karmi! Przypomniałas mi Eja, że mam pysznego bezalkoholowego lecha mohito. :*
-
KasiaLukasia wrote:Jeszcze apropos śpiącego dziecka i halasujacego chłopa, to moj właśnie urwał półkę ze szklankami w kuchni.
-
Kuzwa nie wiem. Oparł się o nią, zawiesił się na niej. Nie mam pojecia. To taki bardziej metalowy pręt na ktorym wiszą szklanki. Jakimś cudem odpadl gwóźdź i wszystko jebut. Nie wiem jak go ukarać. Pobić? Co radzicie?
Edit. Ale dziecko się nie obudziło! Spadlo milion ton szkla i metalowy pręt i się nie obudziło. Ale budzi się natychmiast jak matka chce zmienić bok na którym leży. Nie ma sprawiedliwosci na tym świecie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2020, 22:08
-
KasiaLukasia wrote:Kuzwa nie wiem. Oparł się o nią, zawiesił się na niej. Nie mam pojecia. To taki bardziej metalowy pręt na ktorym wiszą szklanki. Jakimś cudem odpadl gwóźdź i wszystko jebut. Nie wiem jak go ukarać. Pobić? Co radzicie?
Edit. Ale dziecko się nie obudziło! Spadlo milion ton szkla i metalowy pręt i się nie obudziło. Ale budzi się natychmiast jak matka chce zmienić bok na którym leży. Nie ma sprawiedliwosci na tym świecie. -
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- wprowadzanie nieprzyjaznej atmosfery.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2020, 23:17 Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 25 marca 2020, 10:33
-
Heeej my od 6. Ale mala radosna jak skowronek, więc nie narzekam. Aż się milo na nią patrzy. Nie mamy za to już żarcia i nie bardzo mam co wszamac na śniadanie.
A ssie! Muszę czekac az chlopisko wstanie o 8 i wydelegowac go do sklepu. Jakie plany dzis?