Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
I my na posterunku😊ja bym zjadła swieżutką chałkę z masłem i do tego kakao,chyba dziś upiekę😊nocki nam się poprawiły ale to dlatego,że dostaje jedną dawkę mm ok 23 i prześpi do 3 a potem to już co 1.5 godz cyc.Tak więc chyba już moje ilości mleka mu nie wystarczająZiemska mama
Franka (11.11.2014)
Alexandra (27.06.2019)
I mama Aniołka 08.2013 (*) -
Hmm moze jest coś na rzeczy z tym mlekiem... Naprawdę sama juz nie wiem. Przeczekam ten 8 miesiąc i zobaczymy. Ala je późny obiad. Wieczorem zawsze sie najada pod korek. W nocy cyc. Nie wydaje mi się, żeby była az tak przestraszliwie głodna, żeby budzić się co 5 minut, nawet jak mojego mleka faktycznie byłoby mniej... Nie jest juz noworodkiem.
My juz po sniadaniu i powoli, powolutku będziemy się zbierać na drzemkę. Sniadanie dzis w wersji ludzkiej. Kromka razowego chleba z hummusem z mielonymi pestkami dyni/slonecznika i maly pomidorek do reki. Plus borowki i woda. Pasowałokinga27.30, Eja lubią tę wiadomość
-
Julka właśnie odpadła. Idę kimać i ja 🖐😴😉
Eja, KasiaLukasia lubią tę wiadomość
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa Maluchy Została z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb! -
Dzień dobry witam i ja po dłuższej przerwie. Dzisiejszą noc zaliczam do udanych. Tak mi się wydaje, że Tymek wstał tylko raz między 22 a 6, a Mikołaj nad ranem przyszedł do łóżka. Ale to muszę starego spytać jak wstanie, bo on pełni dyżury przy Mikołaju😊 Ostatecznie wstali o 8 zatem nawet jestem wyspana.
Czytam, że wszystkie bardzo pracowite jesteście i macie ciężkie nocki. Współczuję tego nie spania. I szczerze podziwiam zapał do roboty. U mnie z tym różnie. Głównie tak jak u Animani chłopaki nie za bardzo dają coś robić. Chociaż taki zbytek jak sadzenie bratków i jaskrów odbyłam 😁
Tymek za to zaczął ładnie jeść. Dosłownie wszystko. Najlepiej smakują mu te rzeczy, które my jemy. A wczoraj dorobił się jakiegoś parcha na buzi aż się przestarazylam. Na szczęście zaczął już znikać więc obstawiam, że coś go ugryzlo lub alergia po pomidorach.
Spóźnione baloniki dla dzieciaczków 🎈🎈🎈
Sylwia biedny Leonek. A jak dzisiaj się czuje? Stolik kawowy opanowany?Eja lubi tę wiadomość
-
I baloniki spóźnione dla wczorajszych maluchów 🎈🎈
U nas nocka ciut lepsza niż ostatnie, ale może nie pamiętam pobudek 🤔😅
Czuję presję mycia okien jak Was czytam 😄 ale u mnie póki co projekt 'grabienie liści'.Eja lubi tę wiadomość
-
Zazdroszczę jedzących dzieci tak bardzo, u nas nadal średnio, mimo że niedługo stanę się ekspertem w dziedzinie żywienia dzieci po lekturze internetów na ten temat 😒
Kinga też mam rozkminy podobne z tym karmieniem i mlekiem. -
Kinga to tak jak u mnie mam wrażenie!testowałam go od jakiegoś czasu i jak od samego wieczora do rana był tylko na moim mleku to jak w zegarku pobudki co 1.5-2 godz!na samym początku mm nie chciał.żadne bebiko,nan,bebilon,nic !dopiero jak trafiłam na litte steps to zaczął wypijać 180 ml! Tylko u mnie to jest pewnie powód bo mam mniej mleka,jak wyciagnę 150 ml z obu to to jest dużoZiemska mama
Franka (11.11.2014)
Alexandra (27.06.2019)
Aniamania ❤❤🎁🎁za 9 msc !toż to poważny wiek 😂
Lullaby ja mam okna pomyte ale kwiatów jeszcze nie posadziłam!zawsze robie to w weekend majowy😊jest u nas ogrodnik który ma roślin od zatrzęsienia i co roku robi e u niego zakupy 😊od margaretek po surfinie ,stojące,wiszące i zioła! Jednak q tym roku chcę się rzucić na hortensje. Kupiłam w zeszłym 2 duże i były przepiękne,olbrzymie i przetrwały zimę 😊Aniamania lubi tę wiadomość
Ziemska mama
Franka (11.11.2014)
Alexandra (27.06.2019)
Lullaby :*
Baloniki dla wszystkich solenizantow tego tygodnia. 🎈🎈🎈
Do nas wczoraj przybyly chińskie zabezpieczenia ostrych krawędzi mebli. Trochę poprzyklejalam dziś rano. Wyglada to calkiem solidnie. Z daleka kompletnie niewidoczne.
A tera łączę się z Kinga i idę w kime, gdyż i moja mała bulba juz odpadła.Eja, kinga27.30 lubią tę wiadomość
-
Aniamania wrote:Zazdroszczę jedzących dzieci tak bardzo, u nas nadal średnio, mimo że niedługo stanę się ekspertem w dziedzinie żywienia dzieci po lekturze internetów na ten temat 😒
Mala dzis dostala pol awokoado z ziolami, plus starlam troche jablka do tego bo zostalo z wczoraj
Ja narazie nie mam zadnych ochraniaczy.. podobno dzieciaki lubia to zrywac. Kasia dawaj znac jak to sie u Ciebie sprawdzaWiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2020, 10:45
Aniamania lubi tę wiadomość
-
U nas kwarantanna przedluzona do 20.4. To bylo do przewidzenia, ze na 2 tygodniach sie nie skonczy ale i tak to doluje. Jak ludzie dalej beda olewac to do konca roku bedziemy sie w domu kisic.
Mala spi z tata, ja teraz sobie troche pocwicze a potem spacer plus biore kijki do nordic walking jak stara babciaWiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2020, 10:42