Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Jest 23.11 a ja walcze z alwrgia ..
Czekam az zejdzie bo juz pozarlam przeterminowane leki 🤦🤷 mam pokrzywke zaczela sie bardzo dziwnie bo od swedzacych dłoni .do tego jest mi mega zimno i siedE na klopie jakbym miala dostac 💩💩💩 .moze leki dzialaja tylko nie tak jakbym chciala🤷🤔 takze jak jutro rano sie odezwe to bedzie znak ze zyje ... -
xgirl wrote:No to pewnie wiesz, ze jesli dziecko nie je jakos mega chetnie to nie musi to nic zlego oznaczac. W ogole my mamy jakies dziwne wyobrazenia co do jedzenia dzieci. Myslimy, ze damy cos a one to zjedza i jeszcze beda chcialy dokladke. Czasem tak jest ale czesciej dziecko sie raczej pobawi, pomemla, popluje, raz zje lepiej raz gorzej itp. Jesli dziecku nic nie dolega i nie ma jakichs innych powodow dla ktorych ,,srednio'' je to bym sie nie przejmowala. Moja je raz tak raz tak choc ogolnie w sumie ok. Ale widze, ze nie traktuje stalego jedzenia jak czegos, czym moze sie najesc. Ladnie zje a zaraz flacha i tak musi byc..
Czyżbyś czytała/oglądała Zuzię Antecką? 🙂
Adriaa żyjesz? -
Mój poszedł spać o 19.30 a obudził się 5.30 😔ja poszłam spać po północy bo zrobiliśmy sobie z mężem meeting w saunie,ażeby się rozgrzać bo czuje,że mnie coś zaczyna brać 🙄Ziemska mama
Franka (11.11.2014)
Alexandra (27.06.2019)
I mama Aniołka 08.2013 (*) -
Dzis byla zmiana czasu?😱😂
Aniamania tak! A co Ty sadzisz na jej temat?
Claudissa ale na rower, spacer mozna przrciez wyjsc? Tylko zadnych spotkan, budowania grup itp. My codziennie wychodzimy na dlugie spacery bo ruch, slonce, powietrze to zdrowie. Jak dlugo bedzie mozna bedziemy chodzic. Oczywiscie schodzimy ludziom z drogi, chodzimy tam gdzie nikogo nie ma.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2020, 08:49
mikka86 lubi tę wiadomość
-
Eja wrote:Mój poszedł spać o 19.30 a obudził się 5.30 😔ja poszłam spać po północy bo zrobiliśmy sobie z mężem meeting w saunie,ażeby się rozgrzać bo czuje,że mnie coś zaczyna brać 🙄
Oj chyba macie fajną hawirkę! Z sauną 🥰 -
AgaSY wrote:Ja poszłam spać o 2... Trochę moja wina bo oglądałam serial do 23, potem szoguny budziły się na zmianę, a na kolacje zjadłam dużego kebaba i ciężko mi z nim było 🤦♀️
-
Aniamania wrote:Oj chyba macie fajną hawirkę! Z sauną 🥰Ziemska mama
Franka (11.11.2014)
Alexandra (27.06.2019)
I mama Aniołka 08.2013 (*) -
xgirl wrote:Oooo tez tak czasem mam. Na wlasne zyczenie zrypana nocka🤦🏻♀️ Pewnie padnieta jestes teraz? Bier kawke☕
xgirl lubi tę wiadomość
Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*)