Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
KasiaLukasia wrote:Ja się koszmarnie czuję. Boli mnue cycek, łeb, gardło, plecy i dół brzucha jak na okres. Oraz mam stan podgoraczkowy. Miałam iść jutro do ginekologa ake przełożyłam.
Biedna 🙁 trzymaj się jakośKasiaLukasia lubi tę wiadomość
-
xgirl wrote:To jest mozliwe. Byl o tym artykul na wagajace.pl Znasz?
Od kiedy suplementujecie?
Oczywiście że tak! Przy moim dziecku znam wymagające od jego urodzenia 🙈🤷
Śliczna Florka! I jak się pięknie bawi
Jakieś dwa tygodnie z hakiem już daję mu żelazo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2020, 20:28
-
Aniamania wrote:Biedna 🙁 trzymaj się jakoś
Kurde jak tylko przełożyłam te wizytę, to od razu poczułam się lepiej Wygląda to trochę tak jakbym celowo wywolywala u siebie chorobę, byle tylko nie iść. Chu.. Jutro tak zadzwonie i umowie się na nowy termin. Nie ma zmiluj się, muszę w końcu iść do gina.
-
KasiaLukasia, dzięki za wywołanie. U nas hardcore ze spaniem i z dniem, zajechana jestem jak koń 🐎🐴 a i oddam starego do okna życia ⛪⛪⛪
Biedna, żebyś tylko jakiegoś mocnego zapalenia nie miała cholercia, wyciśnij z tego cyca guza, rozmasuj, prysznic, koniecznie, laktatorem może? Ciepłą pieluche tetrowa przyłóż i potem masuj, albo rozbij liście kapusty i do stanika włóż, obłóż cała piers, powinno wyciągnąc zapalenie. -
Skrnie powiwm ze dolaczylam do grona hujowych matek bo łukasz mi spadl z łózka 🤦🤦
Znaczy nie mi a mojej starszej corce🤦
Bylam tak wyjebana ze dalam jej do pilnowania a ta poszla do sypialni i....nos w tel a ten ...jebut na podloge..
-
KasiaLukasia wygląda to na jakiś stan zapalny skoro i gorączka się pojawiła 😔może weź jakiś apap +gorący prysznic i do wyrka się wygrzać 😊no chyba,że to faktycznie lęk przed przeglądem podwozia 😂😂
Xgirl ale fajna blondynka 😍😍
Adria mi jeszcze synuś nie spadł znikąd ale tylko dziś 4 razy przydzwonił łepetynką-w stół,O kafelki,w szafkę i z całej siły w drzwi szklane od prysznica-chyba mega wczoraj przyłożyłam się do ich wyczyszczenia 😂😂
Na kolację miałam melona A dla męża była sałatka i chlebek pieczony,nacierany czosnkiem jak u babci 😊Ziemska mama
Franka (11.11.2014)
Alexandra (27.06.2019)
I mama Aniołka 08.2013 (*) -
Hejo. Czujemy się tak sobie, ale nie mam juz dzis żadnego stanu podgoraczkowego. Cycuch boli, ale duzo mniej niz wczoraj. I troszkę głowa mnie napieprza, ale zważywszy na to jak przestraczliwie @@@ była ta noc, to czuję się nadzwyczaj przecudownie. Wykończy mnie to dziecko. Mnie i starego, bo on też juz dzis w nocy chcial wyc. Nie zlicze pobudek i obrotów na czworaka. Niektóre trwały ponad godzinę. Płaczu, krzyku, kopania, drapania, smiechow, ucieczek z łóżka, SSANIA co minutę. Finalne powstanie o 4:20, dumnej 5:20 nowego czasu. Jeżeli ja jestem wrakiem, to stary już nie żyje. No... Ciężki czas kobity, ciężki czas.
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 31 marca 2020, 09:42
-
Hej, u nas średnia noc, klasycznie milion pobudek, leżymy już na drzemkę a mnie głowa napierdziela z tego niewyspania.
Magda Komsta pisze, że przy nauce czworakowania jest kryzys snu, myślę że u Was Kasia może się to dziać .
Wczoraj zrobiłam zamówienie w Rossman a dzisiaj jest już do odbioru, super! -
xgirl wrote:Aniamania i poprawilo sie cos po tej suplementacji?
Ogólnie się poprawiło mimo że szału nadal nie ma, nie wiem czy to zasługa żelaza czy uskutecznienia wskazówek z tego bloga 🙂
A co słychać u Lady dior, Kamszy..? Jesteście tutaj czy już tylko na insta?