Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
KasiaLukasia wrote:My też z nikim. W trosce o nich właśnie.
Jestem juz po wizycie u gina!!!Nie bolało. I wszystko zdrowe. Ufff... To bylo przeżycie. Taka atrakcja na kwarantannie.
KasiaLukasia lubi tę wiadomość
-
My także z nikim się nie widujemy. Dzisiaj mijaja 3 tyg odkąd widzieliśmy kogoś innego poza sobą 😔🤷
Podchwyce temat spotkań przez kamerki, na chacie i kurnika😁 dzięki za inspiracje😘 tylko muszę to jeszcze wszystko technicznie ogarnąć.
Czarna kawa czytam co tam u Ciebie i łapię się za głowę 🙉 naprostuj ty tego swojego chłopa (a wiem, że potrafisz 😉), bo rodzice muszą mieć jeden front. A Mira cwana bestia wyczuła miękkiego tatusia obrońcę to teraz dokazuje. Tłucz mu do głowy, że tak nie można bo potem to faktycznie będzie z wami robić co chce. Tłucz nawet ręcznie. Pozwalam😁 i przytulam jak zwykle😘Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2020, 14:53
Monjaktalala, Czarna_kawa lubią tę wiadomość
-
Lullaby,obie wiemy, że front ma być jeden, ale jak widać mój stary musi dorosnąć jeszcze, bo kiedy mu pasuje to jest dobry tata, ale swoje racje też potrafi egzekwować jak dziecię ma fazę syczącej gęsi, tylko jeszcze, żeby te jego,, racje" zgrywały się w czasie z moimi,, racjami" to wtedy może odniesiemy jakiś sukces, inaczej one big,, fiasko"🦆🦆🦆
-
Nie wiem co z tymi facetami nie tak🤷🏻♀️ Nie trzeba byc geniuszem zeby sie domyslic konsekwencji takiego zachowania🤷🏻♀️
W ogole korona dzieli ludzi. Slyszalam o sytuacjach, gdzie ludzie sie na siebie obrazaja za odmienne zdanie. W sumie sama taka sytuacje mam. Z przyjaciolka mega mi sie pogorszyly relacje bo ona twierdzi, ze to wszystko jest przesadzone. Nie poklocilysmy sie ale taka jest miedzy nami beznadziejna atmosfera teraz odkad na termy z nia nie pojechalam i nie chcialam isc do klubu. -
Hehe przyszla moja paczka z orsay 🤷 wiem wiwm w dobie pandemii po co mi nowe szmaty .ale w trumnie tez sie trzeba jakos prezentowac by sw.Piotr nie poczuł sie zgorszony .😛
Takze ten...Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2020, 15:51
mikka86 lubi tę wiadomość
-
A tu moj gnom
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2020, 20:29
mikka86, xgirl, Monjaktalala, 33Sylwia, Czarna_kawa, AgaSY lubią tę wiadomość
-
mikka86 wrote:U mnie z przewijaniem i przebieraniem też taka masakra, wrzeszczy ,ucieka, kopie,jak mam mu pieluchę zmienić to aż mi się nie dobrze robi. Aż czasami krzyknę na niego,bo mi już nerwy puszczają, a jak mam go ubrać na dwór to sama jestem cała spocona i mi się odechciewa gdziekolwiek wychodź 😡😪
Chyba większość tak ma 🤣🤣🤣
Ja znalazłam sposóbzakładam sobie na głowę latarkę czołową 🤪🤪🤪Lena jest wniebowzięta i się nie rusza 😜😜😜
xgirl, KasiaLukasia, Eja lubią tę wiadomość
-
Alisia wrote:Chyba większość tak ma 🤣🤣🤣
Ja znalazłam sposóbzakładam sobie na głowę latarkę czołową 🤪🤪🤪Lena jest wniebowzięta i się nie rusza 😜😜😜
url=https://www.suwaczek.pl/][/url]
-
mikka86 wrote:Super pomysł 👍 też chyba będę sobie zakładać coś na głowę ,tylko nie wiem co 🤔
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2020, 17:57
mikka86 lubi tę wiadomość
-
mikka86 wrote:Super pomysł 👍 też chyba będę sobie zakładać coś na głowę ,tylko nie wiem co 🤔
xgirl, mikka86, Eja, Czarna_kawa, Lullaby, Monjaktalala lubią tę wiadomość
Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*)