Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej witamy się i my przed spaniem. Tzn mała juz śpi a ja mam chwilę czasu. Mało co tutaj już jestem bardziej jako gość także nie nadrobię wszystkiego.
Mala czworakuje i nawet chodzi na tzw,, niedźwiadka" dzisiaj ustala na kanapie pierwszy raz 😁👏 także się zacznie niedługo.
Odnośnie wirusa nie wypowiadam się już bo głową mnie od tych wszystkich informacji już boli. Mogę napisać tyle że Holandii niezaciekawie to wszystko wygląda.
My jak narazie dalej w pampersach. Nie myślałam nawet o zmianie na pieluchomajty.
CO do zmieniania to też robię pierdki w brzuszek, śpiewam i pajacuje bo moja to bardziej krzyczy i płacze bo niechce leżeć na zmianę pieluchy🤦♀️🤦♀️, ale nie ucieka 😁
CO jakiś czas wejdę i was poczytam ale to tak z doskoku😁🙂
Pozdrawiamy ciepło i spokojnej nocy życzę 😘😘Lullaby, mikka86, xgirl, Eja lubią tę wiadomość
-
Wypiłam już kawę siekierę. Oglądam Poranek z Polsat News. Zaraz zrobię mojej nieokrzesanej i pokrzykującej jak ostatni Mohikanin, córeczce pierożki z serka i manny.
I poszukam w necie jakichś maseczek ochronnych do twarzy (muszę kupić mamie, bo sama nigdy nie kupi), które szybko dostarczą paczkomatem i które nie kosztują fortuny. Zamawiałyście coś? Skąd? Lullaby plis? Adria prowadzisz sprzedaż swoich zajebistych?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2020, 07:44
-
mikka86 wrote:Kiedy niby mają podać te nowe obostrzenia dot. 👑? Mam nadzieję, że będę mogła wyjść z dzieciakiem na spacer
Kamsza fajnie, ze wpadlas! Super, ze Larissa takie postepy robi❤️
Adria wlasnie sprzedajesz te maski? 😬Kamsza lubi tę wiadomość
-
mikka86 wrote:Kiedy niby mają podać te nowe obostrzenia dot. 👑? Mam nadzieję, że będę mogła wyjść z dzieciakiem na spacer
No też jestem ciekawa. Co obstawiacie? Zamknięcie sklepów wielkopowierzchniowych, podwyższenie kar za łamanie kwarantanny, zakaz oddalania się od miejsca zamieszkania, ograniczenie spacerow czy zamknięcie Warszawy?
Jeżeli chodzi o moją opinię to uważam, że powinni przede wszystkim zacząć egzekwowac to co juz zalecili i byłaby gitara. Z radością ale i wstydem czytam, że są miasta w których ludzie stosują się do próśb ograniczenia wychodzenia i kontaktów. Warszawa zza mojego okna do takich miejsc nie należy. A patroli czy to policji, czy straży czy chociaz kuzwa tych typów od obrony terytorialnej calkowity brak. Ludzie robią co chcą. Chodzą bandami, nie utrzymują żadnego dystansu, dzieci biegają gromadami.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2020, 09:34
-
KasiaLukasia wrote:Wypiłam już kawę siekierę. Oglądam Poranek z Polsat News. Zaraz zrobię mojej nieokrzesanej i pokrzykującej jak ostatni Mohikanin, córeczce pierożki z serka i manny.
I poszukam w necie jakichś maseczek ochronnych do twarzy (muszę kupić mamie, bo sama nigdy nie kupi), które szybko dostarczą paczkomatem i które nie kosztują fortuny. Zamawiałyście coś? Skąd? Lullaby plis? Adria prowadzisz sprzedaż swoich zajebistych?KasiaLukasia, Drobinka91, xgirl, Niebieska Gwiazda lubią tę wiadomość
Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
mikka86 wrote:Nieeee śpimy 😆 myślałam , że już zniknęłas na dobre ☹️
Nie pozbędziesz się mnie tak łatwo 🤭
Nie zamierzam odchodzić, po prostu nie mam czasu. 😪KasiaLukasia, mikka86 lubią tę wiadomość
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
Mają być kolejne obostrzenia? O raaaany.. 😕 nie czytam wiadomości i nie włączam tv od kilku dni i nie wiem co się dzieje w ogóle. Bardzo źle wygląda sytuacja w Polsce? Wiem tylko że w Holandii jest źle, mały kraj a mnóstwo zarażonych.. mój mąż chciał teściową nawet sprowadzić do Polski.
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
-
Ja myślę, że niestety będą nas spotykać różne ograniczenia póki nie wymyślą szczepionki. 🤷🏻♀️ A znalezienie i wprowadzenie na rynek ponoć może trwać rok-półtora (przy dobrych wiatrach). 😕 Różne są opinie i wersje, ja swojej nie mam, bo za dużo jest rozbieżności w tych wszystkich informacjach, a nie zagłębiam się w temat tak mocno, nie chce być chodzącym kłębkiem nerwów.
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
-
Nowe zakazy : zamkną parki , wprowadzą 2 godziny zakupów TYLKO dla seniorów 65+, jeżeli w sklepie są czynne 3 kasy w sklepie może być tylko 9 osób , jeżeli 2 kasy to 6 osób , jeżeli 1 kasa to 3 osoby , można wychodzić tylko pojedyńczo nie dotyczy to małych dzieci , odstęp między inna osoba 2 metry nawet jeśli to rodzina .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2020, 10:07
-
Ja też wybiórczo oglądam tv z wiadomościami, po prostu biorę wszystko tak jak jest, są ograniczenia i tak poki co będzie. Najbardziej jednak współczuję wszystkim z miasta, bo jednak my mamy wynajęty dom z ogródkiem,ogrodzone, więc nawet jak się zrobi ciepło to mogę z maluchami siedzieć na powietrzu nie przejmując się tłumami, bo ich zwyczajnie tu nie ma.