Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny dziś ostatni dzień zbiórki na Filipa Bulanda na pomagam.pl. Proszę Was wpłaccie coś, cokolwiek na ratunek tego biednego malucha. Miały być koncerty, zbiórki, celebryci, a z powodu koronawirusa nic się nie odbyło. Pomóżcie uratować tego dzieciaczka.
-
Kasia, polubiłam przez przypadek. Biedna Ala 😔. W dziwnym miejscu to wyszlo. Może byliście na dworze? Bawiła się na trawie? Może to potowki? Zjadła coś nowego? Nie gorączkowała wcześniej? Nie smaruj niczym i zobacz jutro jak się zmienia. Jak nie swędzi to raczej nie zadne pogryzienie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2020, 20:03
Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
AgaSy uwielbiam burzę A nas ominęła.
KasiaLukasia A może jakiś inny płyn? Proszek?krem? Na alergię pokarmową nie jest to za intensywna wysypka? Hmmm..
A to tylko plecki czy twarz i gdzieś indziej też jest?Ziemska mama
Franka (11.11.2014)
Alexandra (27.06.2019)
I mama Aniołka 08.2013 (*) -
Zaczerwienilo się tak mocno w wodzie, bo zdjecie jest z kąpieli. Ma to tez na brzuchu, klatce piersiowej i odrobinę na rękach. Buzia i nogi czyste. Nie ma też żadnych innych objawów chorobowych typu gorączka, katar, kaszel itp. Wydaje mi się, że jej to nie swedzi, bo hest spokojna. Je, bawi się i śpi teraz bez problemów. Obstawiam, ze to nowe body z pepco. Przeplukalam je na szybko, a pewnie powinnam porządnie wyprać w 60 stopniach. Zobaczymy jutro. A może faktycznie potowki? Było ciepło wczoraj, a ona w bluzie. Jak będzie gorzej albo tak samo, to może umowie sie do lekarza.
-
Monia no życie mnie pochłania, pogoda i ruchliwe dziecko! 😁 Ale o kawie pamiętam cały czas także nie zniknę na dobre 😂 żółwik od Leona dla Mikołaja 😁👊
Dziś mieliśmy przejażdżkę w nowym foteliku i znowu przechodzę załamanie, że moje dzidzi rośnie! Leon po pierwszym szoku że jedzie tak wysoko, że wszystko widzi padł. Jutro jedziemy na działkę to zobaczymy czy mu się podoba czy nie😁
Co do chłopów to u mnie też padł jakiś dziwny tekst ale olałam sprawe z racji tego że mamy mało wspólnego czasu i szkoda mi było się kłócić. Ale co wisi nie utonie 😂
Kasiu biedna Alusia. Mam nadzieję że do rana ładnie Wam to zblednie. Może tak być ze to wina bodow, ja piorę wszystko nowe w 40 stopniach najczęściej a potem prasuje.
Mikka aż strach pomyśleć jakby ten sklep był otwarty. Masakra.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2020, 23:51
-
nick nieaktualny
-
Witam
Kupilam w pepco 3 tshirty body jedno z kr .rekawkiem i dwie pary dresow jedne z jakimis aplikacjami na kolanach a drugie szare z oczami i zamkiem na dupie -
Przepraszam, ze tak długo, nie miałam dziś kompletnie czasu. Otóż cała wysypka magicznie zniknęła. Pozostały jakieś praktycznie niewidoczne mikro pozostałości.
Body było 100% bawełna. Ja też bardzo lubię Pepco, Ala chodzi w ich rzeczach od malucha i nigdy nic się nie działo. Więc no niestety biorę to na klatę, to moja wina, a nie Pepco. Trzeba było porządnie wyprać ciuchy przed noszeniem, czego nie zrobiłam. Biję się w piersi, więcej tego błędu nie popełnię. Dzięki Wam bardzo kochane za pomoc. Jesteście debeściaki.
-
A z innej paki, czytam teraz nasze forum osiedlowe i dziś w nocy mają ozonować ulice. Koszt takiej operacji jest duży, wszyscy mieszkańcy osiedla są przeciw (nie ma ani jednego pozytywnego wpisu) a i tak fundują nam to wbrew woli i za nasze pieniądze. Nic to podobno nie daje. Kompletnie nic, ozonowanie nie niszczy nawet wirusów a tylko bakterie, plus ozonowanie otwartych przestrzeni to jakiś absurd.
Warszawa nie zgodziła się na otwarcie żłobków, twierdzą, że nie mają kasy na dodatkowe zaopatrzenie instytucji w środki sanitarne i dostosowanie się do czasów pandemii. Podobno liczba miejsc ma się jeszcze zmniejszyć, bo na jednego opiekuna ma przypadać troje dzieci. "Podobno", bo wyczytałam to w jakimś komentarzu, może to fejk. Oznaczałoby to drastyczne ograniczenie. Rodzice nie będą mogli przebywać z dziećmi, więc wszelkie programy adaptacji szlag trafił. Jeżeli dyrekcja placówki nie jest w stanie odkażać nieustanie placów zabaw, to mają pozostać zafoliowane. To wszystko jest jakiś absurd. Niebawem każą nam chodzić tylko do tyłu, bo mogą . Absurd goni absurd. Już mnie to zaczyna bardzo denerwować. Co o tym wszystkim myślicie?
-
Cieszę się, że Ali przeszło, uf!!
A w temacie koronoświrusa, zobacz sobie: https://www.bitchute.com/video/yrgOyP8jrW6f/ Cały wywiad trwa 2,5h, ja narazie zobaczyłam 1h. Generalnie wirus jest (i zawsze był), ale nie jest tak groźny jak go pokazują, nie ma się czym przejmować. Co 2-3 lata zdąza się gorsza grypa. Umieralność w Polsce w ogóle nie jest wy są niż we wcześniejszych latach. Jedna wielka ściema świrusów, żeby cichaczem wprowadzić 5G,zrownac światowa gospodarkę do 0 itd...mikka86 lubi tę wiadomość
Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
AgaSY wrote:Cieszę się, że Ali przeszło, uf!!
A w temacie koronoświrusa, zobacz sobie: https://www.bitchute.com/video/yrgOyP8jrW6f/ Cały wywiad trwa 2,5h, ja narazie zobaczyłam 1h. Generalnie wirus jest (i zawsze był), ale nie jest tak groźny jak go pokazują, nie ma się czym przejmować. Co 2-3 lata zdąza się gorsza grypa. Umieralność w Polsce w ogóle nie jest wy są niż we wcześniejszych latach. Jedna wielka ściema świrusów, żeby cichaczem wprowadzić 5G,zrownac światowa gospodarkę do 0 itd...Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2020, 17:41
url=https://www.suwaczek.pl/][/url]