Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Monjaktalala, Karola piona! Mój "salon" jest nasza sypialnia, Miłosza, jadalnia, bawialnia i pewnie jeszcze czyms 😁😁😁. Miłosz wstał o 5.30, Leon o 6.20,witaj piękny dniu!
Monjaktalala lubi tę wiadomość
Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
Moja Ada przywitała na dobre dzień o 5🙄a spała bardzo źle, bo kręciła się okrutnie, poplakiwala. Ale lecę tu z info, że jesteśmy w długim i bardzo znaczącym skoku rozwojowym od 41tygodnia do 46 tyg🤐🙊tak wiem, maskara, ale będzie lepiej, jak już te małe móżdżki przewałkują to i tamto ❤️🚀
-
Monjaktalala, a może rzeczywiście jak mały szkodnik bawi się w Boba Budowniczego to na chwilę chodzik odciągnął by jego uwagę, albo chociaż jakiś fajny pchacz. Są np takie drewniane z mnóstwem pierdółek do mnapiulowania.
-
nick nieaktualny
-
Moje dziecię zachwyciło się powrotem do domu i swoimi zabawkami. Rzucilo sie w wir samotnej zabawy na całe... 20 minut. Po czym zrzucilo wieże, wyrwalo kwiatek z doniczki, wystraszylo koty, zarzucilo sobie makaron na głowę i znudzone zaczęło jeczec. Ja pitole... Mamy wiekszej ilości niszczycieli niż sztuk jeden bije Wam poklony.
Niebieska Gwiazda, Eja lubią tę wiadomość
-
W ogóle, przyszły nareszcie moje, zamówione 22 kwietnia habazie na balkon. Wczoraj posadzilam część, do reszty muszę dokupić ziemię i jakieś doniczki. Większość sadzonek jest bardzo mała, wiec zobaczymy co z tego będzie. Ma razie taki biedny ten mój balkon. A chociaż na balkonie chciałam czuć się potentatem naftowym.
Ala juz rozwala chatę. Aronol skad to dziecko ma tyle energii. Może sama zacznę pić to moje mleko. Mleko z koksem... Michal poszedł wczoraj spać o 20:30. Odzwyczail sie chyba od nas i ten pierwszy dzień go absolutnie wykończył Ale to nic, to nic. Corka szybko zrobi mu trening. W ogóle to tesknilam za moim chlopiskiem już bardzo. Cieszę się, że jestem już w domu. Nie ma to jak własne śmieci.Eja lubi tę wiadomość
-
Ksawery wstał o 7 ale o 1 w nocy musiałam go obudzić żeby wpuścić mu do nosa bepanthen bo miał bardzo sucho, chyba jakieś babska mu zalegały i przez to się strasznie wiercił i marudził . No i jak się wybudził to nie spali my do 3 😖😖url=https://www.suwaczek.pl/][/url]
-
Hejo u nas od kilku dni armagedon😳takiej mamozy jaką ma mały nie znałam!starszy to właściwie wcale nie przechodził tego lęku a ten nie odstępuje mnie na krok!najlepiej jakbym go ciagle na rękach miała a jak go odlożę na ziemię to jest taka histeria i taki wrzask jakby co ze skóry obdzierano😱
W niedzielę zaczął chodzić 😀były najpierw niewinne 3 kroczki a potem poszedł w długą 😀jednak czworakowanie jest u niego na 1 miejscu bo idzie mu to zdecydowanie szybciej 🙂
Ja mam spadek formy,boli mnie kręgosłup od tego pulpeta a dziś przypaliłam sobie ramiona i nochalZiemska mama
Franka (11.11.2014)
Alexandra (27.06.2019)
I mama Aniołka 08.2013 (*) -
nick nieaktualny
-
To moja też ma etap mamozy, chyba taki czas🤮drze się jak diabeł po świeconej wodzie jak tylko idę do kuchni, a ona zostaje w salonie, aż sąsiadka do mnie dzwoniłam czy pomocy nie potrzebuje 🤣 i łapie mnie za rękę od dwóch dni i chodzi jak pijany paralityk za te rękę własnej 🤣uparła się tego, może potrzebuje jeszcze oparcia zanim ruszy, a skoro ma chęci to dreptamy obydwie jak potłuczone, a Mira z nami krzycząc "za rączkę idziemy"💃💃💃generalnie to czuję się jak truposz wywalony z szafy, Ada codziennie się wierci w nocy, jęki, stęki, wstawanie, siadanie, obijanie o szczebelki i przed 4 to już nie śpię, bo co chwilę do niej wstaje, zmieniam pieluche, daje smoka, mleko w nadziei, że jeszcze przyśnie 🤐do 5 takie chodzenie, a o 5 juz pobudka na dobre😫mała zmęczona, oczy trze, ale spać nie może, eh skoki-gównoki💩💩💩