Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Mój mowi po chinsku i polsku
Po polsku to ze mna .A po po chinsku yo ze starym
KasiaLukasia, Niebieska Gwiazda lubią tę wiadomość
-
Ide dopiero dzis na test na 12. Wczoraj caly dzien nie moglam sie do mojej lekarki dodzwonic. Tylko nie wiem czy cos wyjdzie bo dzis czuje sie juz ok. Ale jestem swiecie przekonana ze mam/mialam Covid bo nigdy wczesniej nie tracilam smaku ani wechu no i to potworne zmeczenie. Padalam o 20, spalam 10h a i tak caly dzien czulam sie jakbym nocke zarwala i jyla na kacu.
-
Karola tak się zastanawiam czemu tak bardzo chcesz się zaszczepić.Z tego co pisałaś ostatnio koronkę już miałaś.Czy z covidem nie jest tak jak z grypą i co sezon będzie nowa szczepionka?Przecież ten wirus mutuje.Gdzieś w afryce jest już nowy szczep na który najprawdopodobniej szczepionka nie zadziała.
-
Niebieska właśnie dlatego, że miałam covida chce się zaczepić. Warto poczytać na czym polega szczepionka, dzięki temu zrozumiesz o co tak dokładnie chodzi. Myślę że ludzie, którzy pracowali 20 lat nad taka szczepionka wiedzą co robią.
Osobiście na grypę się nie szczepię, miałam raz w życiu i więcej mnie nie dopadło. Szczeoialam się pare lat ale przestałam. Natomiast covid tak mnie przeorał, że dam sobie wszystko wszczepić co się da -
Ja w sumie nie mam zdania czy sie szczepic czy nie ale co mnie smieszy to to, ze sporo osob jojczy ze nie chce sie szczepic bo za malo przebadane, bo za szybko wyprodukowane, bo nie wiadomo co jest w srodku, bo nie wiadomo jakie skutki uboczne itp i nie chca sobie wstrzykiwac jakichs dziwnych substancji a jednoczesnie zra syf, pija, pala, cpaja i to dzien w dzien dlugimi latami i jakos im to nie przeszkadza😆
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2021, 09:17
-
Xgirl problem jest w tym, że ludzie zamiast poczytać wiarygodne źródła to czytają nagłówki i słuchają sąsiadki. Ja widzę u mnie kto się czepi a kto mówi, że się nie zaszczepi bo cośtam. Uwierz mi, że to mówią tylko bardzo prości ludzie. Taka przepaś intelektulana,ze szkoda gadać.
-
No Pani Grażynka, że sklepu to mówi, że to szczepionka która zawiera żywego wirusa(ew martwego), że wirus mutuje więc szczepienie bez sensu,że szczepionkę która wymyślili w parę mies nie może być bezpieczna. Syn Pani Grażynki, widział na grupie fb, że to chipy ma, 5 g i inne takie. Więc wiesz, kto ma swój rozum to poczyta i jeśli nie chce się szczepić, to przez to że zwyczajnie się boi nowości. I okej, takie jego prawo. Ale jak słyszę jak ludzie plotą bzdury to daj spokoj
-
Już tu pisalam. Sam początek w miarę. Po miesiącu mnie styrało. Bardzo silne bóle brzucha, ciągle zmęczenie. Zasypiałam rozmawiając z kimś. Do pracy szlam 3x dłużej bo musiałam siadać tak mi słabo z boki brzucha bylo. Niby też kamień mi schodził z nerki, co się okazało. Ale lekarz mówił że to typowo zespól bólowy ppo covid. Wyleciała mi połowa włosów. Dużo by pisać
-
Karola3xJ:D wrote:Już tu pisalam. Sam początek w miarę. Po miesiącu mnie styrało. Bardzo silne bóle brzucha, ciągle zmęczenie. Zasypiałam rozmawiając z kimś. Do pracy szlam 3x dłużej bo musiałam siadać tak mi słabo z boki brzucha bylo. Niby też kamień mi schodził z nerki, co się okazało. Ale lekarz mówił że to typowo zespól bólowy ppo covid. Wyleciała mi połowa włosów. Dużo by pisać
A jak długo chorowałaś?A właście kiedy wróciłaś do sił?