Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Jaszczurku Tom wygada oblednie😍🐥
Moze tym razem pojdzie szybciej. Nie musi byc tak samo jak ostatnio. Haha pamietam jak ci sie juz miejsce na suwaczku konczylo😂😂 W sumie w 10mies weszlas😆 No i bylas miesiac dluzej w ciazy niz ja a ja tez przeciez mialam donoszona 39tc i w ogole jak mialam cc. Obled.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2021, 07:12
JaSzczurek lubi tę wiadomość
-
mikka86 wrote:Skąd masz takie info, ja ostatnio czytałam że tam się nikt nie zaszczepił. A epidemi nie ma już tam od dobrych kilku miesięcy
Chyba tulko zakopac pod jablonkaxgirl lubi tę wiadomość
-
xgirl wrote:Kamsza, Kasia a wy co tam?
A w porządalu, dziękuję Jestem teraz tydzien u mamy w Kato. Ala właśnie bawi się z moją babcią spinaczami do prania A dzisiaj przyjeżdża na weekend moja siostrzyczka.
Mikka Ala ma teraz tez 22. Ale jeszcze moment temu nosiła Lasockiego 21 i pyk. Za małe. A tak lubilam te buciki. No trudno. Taka kolej rzeczy. A że były jesienne, a zima podobno idzie do nas szybkim krokiem, więc i tak wskoczylyśmy już w Lidlowe zimowce.
-
Witam byłam na szczepieniu Gniewomir warzy 8kg 960gram
Mierzy 80 cm zaszczepili go więc git ostatnia płatna w planowanym czasie
Wkurwil mnie smyk bo wysłała mi zły chlebak co za łosie.... 🤔
Myślę nad zbrodnia doskonałą... Jak uśmiercić teściów by szybciej wykitowala. JEST TAK WKURZAJĄCA ŻE DRAMAT. -
Jaszczurek matko 34 tydzień 😳jak to leci😱
Mikka my trzymamy zabawki w pudłach z pepco ale też myślę nad innym rozwiązaniem🤔
mikka86 lubi tę wiadomość
-
Adria wrote:Witam byłam na szczepieniu Gniewomir warzy 8kg 960gram
Mierzy 80 cm zaszczepili go więc git ostatnia płatna w planowanym czasie
Wkurwil mnie smyk bo wysłała mi zły chlebak co za łosie.... 🤔
Myślę nad zbrodnia doskonałą... Jak uśmiercić teściów by szybciej wykitowala. JEST TAK WKURZAJĄCA ŻE DRAMAT.url=https://www.suwaczek.pl/][/url] -
mikka86 wrote:O to drobniaczek z Łukania 😊, mój też drobny ale waży prawie 11 kg. A co ta kobita odpierdala???☠️☠️☠️
Nie bede pisac o szczegulach bo wstyd ze ma sie taka durna tesciowa ktora dostala pomieszania zmyslow