Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDrobinka91 wrote:No jest to temat nie do ogarnięcia co?
Ja do tej pory w to nie wierzę a niedługo 14 tydzień zacznę i chyba dopiero uwierzę jak szczęśliwie urodzę.
Malwa A ile Ty masz w ogóle lat? Nie pamiętam czy mówiłaś na innym wątku czy nie -
Ja Wam powiem, że też jeszcze nie mogę w to uwierzyć... już bym chciała kolejną wizytę, a wg terminarzu będzie dopiero za 3 tygooodnie
Dzziewczyny - pierworódki, czy Wy zaczynacie już kompletować wyprawkę?
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa MaluchyZostała z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb! -
nick nieaktualnykinga27.30 wrote:Ja Wam powiem, że też jeszcze nie mogę w to uwierzyć... już bym chciała kolejną wizytę, a wg terminarzu będzie dopiero za 3 tygooodnie
Dzziewczyny - pierworódki, czy Wy zaczynacie już kompletować wyprawkę? -
nick nieaktualnykinga27.30 wrote:Ja Wam powiem, że też jeszcze nie mogę w to uwierzyć... już bym chciała kolejną wizytę, a wg terminarzu będzie dopiero za 3 tygooodnie
ja nie , dla mnie to zdecydowanie za wczesnie nie chodzi o to ,że sie boje że zapeszę w ten sposob czy cos takiego ale dla mnie bez sensu kompletowac juz wyprawke narazie skupiam sie na tym aby ciaza przebiegałą prawidlowo ,by dbac o siebie i tak dalej zaczne wyprawke w maju -
nick nieaktualny
-
Tym bardziej że teraz są duże przeceny i jak widzę te słodkie małe ciuszki , kocyki itp za 5, 10 czy 20 zł to nie mogę się powstrzymać
Mebelki już wybrane ale to kupimy w maju tak jak fotelik i wózek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2019, 19:36
-
kinga27.30 wrote:Ja Wam powiem, że też jeszcze nie mogę w to uwierzyć... już bym chciała kolejną wizytę, a wg terminarzu będzie dopiero za 3 tygooodnie
Jeśli uda mi się coś ogarnąć w dobrej cenie, to kupuję.
Na olx kupiłam gondolę do wózka i krzesełko stokke tripp trapp, stan igła, a cena sporo mniejsza niż nowe.
Z nie nowych rzeczy, to kupiłam stelaż do wózka i siedzisko spacerowe, bo kolekcja 2018 wózka cybex mois jest tylko do wyprzedania, a kolekcja 2019 będzie nieco droższa, to raz, a dwa nie podoba mi się aż tak jak 2018.
I na ten moment więcej rzeczy nie planuje kupować.
Ubranek nie kupuję, bo jeszcze nie mam pomysłu jakie bym chciała itp. mimo że płeć znam od dawna.
Zacznę resztę kupować po małym remoncie na chacieWiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2019, 19:33
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
kinga27.30 wrote:Ja Wam powiem, że też jeszcze nie mogę w to uwierzyć... już bym chciała kolejną wizytę, a wg terminarzu będzie dopiero za 3 tygooodnie
Ja jeszcze nie kupuję ale ogladam. Przejrzałam rzeczy ktore mam po siostrzencu żeby wiedziec co mam i w jakich ilosciach. Fotelik i wózek mam zamiar wybrac sobie na spokojnie moze nawet niedługo ale kupoe tuż przed porodem. Napewno nie będę zwlekala z wyborem długo bo nie wiadomo jak sie bede pozniej czuła. Jak pojawią sie upały różnie moze byc. Juz mam.zapowiedziany tez pobyt w szotalu to wypadnie tydzień. Nie wiadomo czy cos jeszcze po drodze nie wyskoczy.
-
Ja jeszcze nic nie mam, nie spieszy mi sie. Plci poza tym nie znam wiec to tez utrudnia sprawe. Za kilka dni jade do Polski i wtedy cos pokupuje na bank, ale szalec nie bede. Tak powaznie za zakupy wezme sie po polowkowych.
-
Ja tez jeszcze nie znam, ale większość podstawowych ciuszków unisex na 56/62 już mam. Teraz planuję wejść w wózek, łóżeczko i komodę z przewijakiem. Jutro odbieramy kosz Mojżesza, kupiony na okazji.
W marcu/ kwierniu ruszamy z remontem pokoika.
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa MaluchyZostała z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb! -
Danio wrote:Napewno nie będę zwlekala z wyborem długo bo nie wiadomo jak sie bede pozniej czuła. Jak pojawią sie upały różnie moze byc. Juz mam.zapowiedziany tez pobyt w szotalu to wypadnie tydzień. Nie wiadomo czy cos jeszcze po drodze nie wyskoczy.
Dokładnie tak - nie wiem jak będę się czuła. Pierwsze 3 miesiące były dla mnie ciężkie teraz mam więcej energii to chce to wykorzystać bo różnie może być w 3 trymestrze
-
Dzziewczyny - pierworódki, czy Wy zaczynacie już kompletować wyprawkę? -
Ja jeszcze nie kupuję, zacznę chyba gdzieś w okolicach 30 tygodnia :p albo tak jak Wy, po połówkowych, ale bez szaleństw.
Przypadną mi na początku marca jakoś, więc już całkiem niedługo. Matko kiedy to zleciało, niedawno robiłam test...
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
Ja też już powoli zaczynam, nie zamierzam zostawiać wszystkiego na ostatnią chwilę tym bardziej, że czeka nas jeszcze remont i przeprowadzka, więc dużo się dzieje i wolę mieć wszystko wcześniejpóki co mamy kilka ciuszków, jakiś reczniczek i przytulanke która dostaliśmy w prezencie, od lutego zamierzam kupować powoli resztę rzeczy