Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja sie zabiore za zakupy po drugich prenatalnych 22.02. W ogole bedziemy kupować wszystko na raz luty/marzec. Wyprawkę,meble, wóźek. Co do wózka to średnio co 3 dni zmieniam zdanie. Terwz stwierdziłam,ze używany baby design lupo comfort bedzie spoko
-
Ja zamierzam tak kwiecien/maj ogarnąć co potrzebuje i ogarnąć to co mam. Do czerwca ma być gotowe w razie czego bo ostatni miesiąc to różnie może być.
A co do uwierzenia to ja nie mogę ogarnąć ze będę mieć drugie dzieckoniedawno ogarnelam ze mały człowiek mówi do mnie „mamusiu” a tu zaraz drugie
smarowałam właśnie już spory brzuszek i nadal kiepsko to do mnie dociera...
Córcia16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
Synek10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]
-
Ja tez czekam do połówkowych,poza tym mam cichą nadzieje na zmianę tego mieszkania albo kredyt na dom,wiec nie chce na starych ,,śmieciach'' dokładać rzeczy tylko już w nowym miejscu się urządzać i kupować co potrzebne dla malutkiej
-
xgirl wrote:Ciezko zjesc
W ogole wyczytalam, ze przy zatwardzeniu dobrze zmienic diete ale jak ja zmienic skoro prawie nic nie mozna przelknac? Ciesze sie, ze w ogole mam na cos ochote.
ja uwielbiam ogorki, w lecie sama robie takie małosolne, jakie to pyszne. Mam blisko sklep gdzie sa dobre ogorki kiszone
11dpt - 490, 13dpt-1124, 18dpt-8210, 22dpt-35444, 25dpt - 4mm i ❤️ -
nick nieaktualny
-
Ja - pragmatycznie - czekam z zakupami do wypłaty
W tym miesiącu dorwałam tę gondolę jedynie, bo sie super trafiła. Nie chcę ruszać oszczędności więc poczekam do 25 i pewnie od lutego zaczne cos kupować. A w niedzielę może sie dowiem, jaka płeć, to też super
Aczkolwiek do 13 lutego - do połówkowych nie będę chyba kupowała nic skonkretyzowanego na płeć. No chyba, że mi lekarka w niedzielę powie, że na 100% chłopiec
Ines możesz mi zmienić termin mojej wizyty z 19.01 na 20.01 o 11:20Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2019, 08:42
ines. lubi tę wiadomość
-
ja już pokupowałam kilka par bodziaków,śpiochów,pół śpiochów,rampersy,kaftaniki, dwa rożki w tym jeden dostałam na gwiazdkę,komplet minky, przewijak, pieluszki tetrowe z nadrukami- są słodkie
a droższe rzeczy typu łóżeczko,wózek,mebelki itp to tak gdzieś koło maja pewnie ,no i na koniec środki do pielęgnacji
url=https://www.suwaczek.pl/][/url]
-
Też nie polecam. Ja tylko body, pajace i polspiochy lubię
Edit. I rampersy na latoWiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2019, 09:57
-
Ja kupie ze 3 kaftaniki,przydadza sie u upał. Pampek i kaftanik,body to tylko dodatkowa warstwa na tylku a odpięte i tak bedzie sie podwijac. Takie małe ubranka 56 lupie chyba w takim szmateksie kolo mnie. Czesto paczka 7 szt nowych z f&f rozmiar 50,52,56 (chyba) kosztuje 20 zł
-
nick nieaktualnyMalwa133 wrote:Cześć dziewczyny
teraz w Lidlu są ciuszki?ja wzięłam tylko 5 pak bo to długi rękaw a nie wiem jak dziecko będzie rosnąć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2019, 10:11
Malwa133 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Alisia wrote:Dziewczyny a jak to jest z pępkiem i body na początku nie uciska za bardzo ? Dlatego też myślałam o kaftaniku na początek ale ja się nie znam
nie obciska
ja wolę żeby pępek był pod bodziakiem żeby go mechanicznie nie uszkodzić.
-
Dziewczyny przyszły wyniki glukozy
Na czczo 143 mg/dl (dziwne bo przed podaniem glukozy na glukometrze pojawiło się 95)
Po dwóch godzinach 143 mg/dl
Nie wiem co teraz robić