X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Mamunie LIPIEC 2019
Odpowiedz

Mamunie LIPIEC 2019

Oceń ten wątek:
  • Monjaktalala Autorytet

Wysłany: 7 marca 2021, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas najdłuższe to 'tak' 🙃

Edit. Jest jeszcze śiśi, jeśli uznać to za słowo 😁

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2021, 16:18

• xgirl Autorytet

Wysłany: 8 marca 2021, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my dzis caly dzien bez butelki. Najwyzszy czas odatawic ja😬

f2wljw4zsg9z1tun.png
    27.6.19 wydobyciny mojej Hannah Florenz❤️ 48cm, 2970g
  • Karola3xJ:D Autorytet

Wysłany: 8 marca 2021, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O proszę, i jak?

preg.png
  • xgirl Autorytet

Wysłany: 10 marca 2021, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spoko idzie. Przedwczoraj bez butelki ale wczoraj na noc chciala i nie dalo sie jej od tego odwiesc. Ale to jest ok. To normalne ze ciezko sie od czegos odzwyczaic. I tak jest mega progres bo wczesniej miala butelke 2x na dzien a teraz 1 co drugi dzien :D Troche przespalam ten moment zeby zabrac butle ale trudno juz.

f2wljw4zsg9z1tun.png
  • Sylka_135 Debiutantka

Wysłany: 10 marca 2021, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny. Z sentymentu weszłam na forum a tu takie newsy. Z wrażenia utworzyłam konto. Gratulacje dla wszystkich dziewczyn w ciąży i dla Jaszczurka. Casjo jestem w ogromnym szoku. Nie wiem czy jeszcze mnie z wątku pamiętacie. Jestem mamą lipcowego Wiktora ;)
    U mnie od ostatniego pisania dużo się zmieniło. Od września rozpoczęłam pracę. Wiktor poszedł do żłobka, Alicja do przedszkola. Nigdy nie przypuszczałam, że będę znosić adaptacje gorzej od dzieci. Strasznie ciężko było się z nimi rozstać ;) Trudno jest pogodzić rolę matki i pracownika. Wiktor jest fajnym, wesołym, samodzielnym chłopcem. Codziennie z Alicją biją się więc na zmianę mają ślady wojenne na twarzy...ogólnie z dwójką jest wesoło, ale bardzo hardcorowo. Dlatego Casjo szacun.

KasiaLukasia, mikaja, xgirl lubią tę wiadomość

Mama Alicji 11.01.2018 i Wiktora 16.07.2019

Wysłany: 10 marca 2021, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kuźwa gałgany odwołują zabiegi a ja już się tak napaliłam na to usunięcie hemoroidów. Mam ból dupy z tego powodu, dosłownie.

Niech już się kończy w ogóle ten covid bo nas wszystkich wmanewrowali w noszenie pączek dla pacjentek i już mi się rzygać chce tym odbieraniem codziennie tych rzeczy. Ileż tego można nosić. Moja mama już nie daje rady bo bolą ja kolana i ja latam za nią ale bez jaj no. Ile można żreć jedzenia🤦‍♀️ Rano jedno przynoszą jedno, później inni co innego i tak latam do jednej baby 3 razy dziennie. W ogóle teraz widzę ile one są w stanie zeżreć 😅Ale bez jaj no, ja rozumiem raz na dwa, trzy dni podrzucić torbę ale nie robić z ludzi niewolników. To waży wszysko🤦‍♀️

Z innych ciulatych newsów to mamy chyba bunt dwulatka pełna gębą. Dając mu nie ten sok co chciał jestem w stanie w sekundę zrujnowac mu życie. A awantura na 15 min sk zakończona wymiotami(lub rzuceniem we mnie bidonem), i nagle uśmiech i pije ten cholerny sok jak gdyby nigdy nic

preg.png
  • KasiaLukasia Autorytet

Wysłany: 10 marca 2021, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Sylka!!!! :) Ale się cieszę, że napisałaś. Kopa lat! Ostatnio właśnie o Was myślałam. Co tam u Ali? Pamiętam jak pisałaś, ze Ala to ładne imię dla dziewczynki, ale że to torpedy :D Idealnie mi się sprawdziło.

dqprdf9hqua5dnr5.png
    atdci09kha8ndghq.png
  • mikaja Autorytet

Wysłany: 11 marca 2021, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola3xJ:D wrote:
    Kuźwa gałgany odwołują zabiegi a ja już się tak napaliłam na to usunięcie hemoroidów. Mam ból dupy z tego powodu, dosłownie.

Niech już się kończy w ogóle ten covid bo nas wszystkich wmanewrowali w noszenie pączek dla pacjentek i już mi się rzygać chce tym odbieraniem codziennie tych rzeczy. Ileż tego można nosić. Moja mama już nie daje rady bo bolą ja kolana i ja latam za nią ale bez jaj no. Ile można żreć jedzenia🤦‍♀️ Rano jedno przynoszą jedno, później inni co innego i tak latam do jednej baby 3 razy dziennie. W ogóle teraz widzę ile one są w stanie zeżreć 😅Ale bez jaj no, ja rozumiem raz na dwa, trzy dni podrzucić torbę ale nie robić z ludzi niewolników. To waży wszysko🤦‍♀️

Z innych ciulatych newsów to mamy chyba bunt dwulatka pełna gębą. Dając mu nie ten sok co chciał jestem w stanie w sekundę zrujnowac mu życie. A awantura na 15 min sk zakończona wymiotami(lub rzuceniem we mnie bidonem), i nagle uśmiech i pije ten cholerny sok jak gdyby nigdy nic

Let the party begins :D:D
    U nas to juz jakis czas trwa - dodaj wiecznie przemeczonego, nadwrazliwego prawie 5-latka i harmagedom.. :D

Sylka hej !! :)

• xgirl Autorytet

Wysłany: 11 marca 2021, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Sylka. Pewnie ze pamietamy, co ty myslisz😵😐😂

f2wljw4zsg9z1tun.png
  • Adria Autorytet

Wysłany: 11 marca 2021, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam
    Pizga dzisiaj zlem ale majstrów mam beda scianki dzialowe kłasc i maluja podbitke .zalozymy dach i na tym konczymy narazie🤷
    0c7a556abcc4.jpg
    U nas ostatnio łukasz prowokowal sobie wymioty 🤦
    Pawie to najgorsze co moze byc co sie dostaje wraz z posiadaniem dzieci gile zle nie sa ale to...porazka

qdkk3e5e17wj0gq3.png
    córka👱 Amelia 9 lat, 👱Zuzia 5 lat synek aniołek👼Kubuś 24 maj 2017 ,poronienie marzec 2018r
    Łukaszek 13 lipiec 2019r.
  • xgirl Autorytet

Wysłany: 11 marca 2021, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale ze jak prowokowal?😲

f2wljw4zsg9z1tun.png
  • Adria Autorytet

Wysłany: 11 marca 2021, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wepchal dwa palce do gardła🤦

qdkk3e5e17wj0gq3.png
    córka👱 Amelia 9 lat, 👱Zuzia 5 lat synek aniołek👼Kubuś 24 maj 2017 ,poronienie marzec 2018r

Wysłany: 11 marca 2021, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ahahahaha leżę i kwiczę. Łukasz rozbił bank😅😅😅
    Ja myślałam że próba wgryzienia się w panele to hit ale prowokowanie wymiotów palcami to nr 1 na świecie

preg.png
  • Adria Autorytet

Wysłany: 11 marca 2021, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamy to pierwsza krew !

Matka prawie korwa zemdlala🤦

Zjebał sie z krzesła na klocka🤦

qdkk3e5e17wj0gq3.png
  • mikka86 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2021, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No mój klocka wbił sobie w brodę jak się wyjebał i było szycie, a krwi to było więcej niż z mojego okresu

url=https://www.suwaczek.pl/]54661da9df.png[/url]

Wysłany: 12 marca 2021, 07:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odkąd Ksawery rowalil ta brode to ja nie dopuszczam żeby się gdzieś walały klocki. W sumie to nawet duplo poszło w kat bo bawi się waflami, one akurat są miękkie więc jest bezpieczniej.
    Jak byliśmy u teściowej i te duplo leżały porozwalane to ciągle miałam przed oczami brode Ksawerego🙊

Złapało mnie jakieś dziwne przeziębienie a akurat mam dzisiaj wymaz. Lepiej trzymajcie kciuki. W ogóle od paru dni czuje się do dupy w całości 🙄 Starość nie radość.

X jak butla? Poszła w zapomnienie?

preg.png
  • xgirl Autorytet

Wysłany: 12 marca 2021, 07:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czemu dziwne? Oby znowu nie Covid😐

Wczoraj znowu bez butli ale ze dwa razy dawala nam znak ze chce. Na szczescie udalo sie nam zainteresowac ja innym jedzeniem. Ogolnie idzie ok. Pewnie w nastepnych dniach raz czy drugi uprze sie na flache ale i tak juz jest super.

f2wljw4zsg9z1tun.png

Wysłany: 12 marca 2021, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziwne bo się dziwnie czuje. Niby mam katar ale słaby, w gardle drapie ale nie nakur**ia. Akurat mamy dzisiaj wymazy więc zobaczymy. Chociaż z miesiąc temu byłam chora, nie miałam smaku i węchu to może już miałam drugi raz covid a to zwykle przeziębienie 😀
    Nie nakręcam się może lepiej.

A z czego ona piję teraz?

preg.png
  • xgirl Autorytet

Wysłany: 12 marca 2021, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To dawaj znac co wyszlo😁

Z kubka albo szklanki.

f2wljw4zsg9z1tun.png

Wysłany: 12 marca 2021, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam niejednoznaczny wynik. Mam izolacje w systemie, jestem w pracy a izolacje mam na adres domowy. Ciekawe 😅
    Czekam aż się przewala pacjenci i ode na drugi wymaz. Czekam na telefon grzecznie

preg.png
‹‹ 3489 3490 3491 3492 3493 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ