Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Karola nie pamietam juz co pisalas. Ale mnie szokuje oddanie malego dziecka obcym i nara
Jezuuuu moja ciaza tez mi sie dluzyla. Mialam wrazenie ze od zawsze bylam w ciazy i juz na zawsze w niej bede😆 Ale jasne kolejne chyba szybciej mijaja bo ma sie zajecie w postaci opieki nad starszakami😬 -
Tak, jest zajęcie ale tez i człowiek juz tak nie rozmyśla, nie czyta godzinami, nie doszukuje się problemów. A moze to różnie bywa? Nie wiem. Ale teraz zdecydowanie "sprawniej" to idzie
A ślub, bo się wcześniej nie odniosłam, był ok. Byliśmy tak jak mialo być w piątkę. Ja, stary, swiadkowie i Ala. W czasie przysięgi starego zaczęłam płakać i nie potrafiłam się uspokoić Lecialo mi i z oczu i z nosa Będą świetne zdjecia. Pani urzędnik zrobiła chwilę przerwy. Takze ten, hormony...Potem pojechaliśmy do nas. Byla moja mama z psem i przyjechali na godzinę/dwie teściowie. Zjedliśmy tort i... poszlam spać. Zasnelam przy usypianiu Ali na drzemkę. Jak wstałam to juz po chwili teściowie się zebrali do domu i koniec. Wiec wyszło wszystko jak z moich marzeńmikka86, xgirl, anngelikamartaa lubią tę wiadomość
-
Kasialukasia haha🤭
Dobrze ze było tak jak sobie wymarzyłaś, to najważniejsze 😁
U Ciebie tez już połowa ciąży, leci strasznie 😭
Xgirl też sobie tego nie wyobrażam, serce by mi pękło 🤐choć domyślam że żadnej mamie nie jest to obojętne a niekiedy nie ma wyjścia przez sytuację życiową
My lecimy do parku zaraz, fajna pogoda jest, trzeba korzystać. jutro ponoć ma być chłodniej -
Witam.
Kasia lukasia moje gratulacje na nowej drodze zycia jestes juz pełnoprawną żona ktora od swieta moze mezowi przypierdolic łopata czy patelnia profilaktycznie 😁
Jaszczurek gratuluje rozpakowania
U nas juz stelaż dachu jestvwieniec tyż dzisiaj dłubia taras
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2021, 18:38
mikka86, xgirl lubią tę wiadomość
-
Gdybyscie pytaly kto pletł wieniec to byłam to ja razem z majstrem .Butelki od piwa to jego inwencja twórcza 😁
Najgorsze jest to ze trzeba opic znaczy sie same picie najgorsze nie jest jak wiemy z xgirl ze kazda okazja dobra 😁.trzeba majstrom postawic flache i jeszcze z nimi opic by dom sie nie rozwalił🤷😜mikka86 lubi tę wiadomość
-
Haha Adria ty tez dobra apratka jestes😂😂
Jaszczurku pisz czasem jak sobie radzicie. Ciekawa jestem jak to jwst z dwulatkiem i noworodkiem😬
U nas dzis ciepelko 14st i slonce ale od jutra juz dupa. -
xgirl wrote:Haha Adria ty tez dobra apratka jesteś
😂
Wogole to od wczoraj chodze jakas niedojebana🤷 -
Sprecyzuje to niedojebanie
Nie chodzi tu o sex bo x girl pewnie o tym by pomyslala.
Moje komórki mózgowe ostatnie dwie co mi zostały nie chca podjac współpracy dzisiaj🤷mikka86 lubi tę wiadomość
-
xgirl wrote:Hahaha😂😂 Kiedys snilo mi sie ze zamiast tu na forum pisac to siedzialysmy w jakims pomieszczeniu w kolku i gadalysmy😬
mikka86, xgirl lubią tę wiadomość