Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
xgirl wrote:No tak nigdy nic nie wiadomo😶
Adria jak tam z trojka sobie radzisz? Duzo pijesz?😂
A z dziecmi jest roznie raz lepiej raz gorzej 😜 -
Hej,
Freya urodziła się dwa dni przed terminem 26.02 o 23:01 z wagą 3710g, 49 cm po ekspresowym (2h40min od wejścia) w 100% naturalnym porodzie - totalnie odwrotnym do porodu Toma. Takim jak zawsze chciałam.
Tom jest zainteresowany małą, przychodzi ją głaskać a wychodząc mówi "bye mama, bye łałałała" 😂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2021, 13:08
anngelikamartaa, xgirl, mikka86, Monjaktalala, KasiaLukasia, Niebieska Gwiazda lubią tę wiadomość
-
Ajakze😂😂 Ostatnio coraz bardziej. Tego nie, tamtego nie, robimy tak a jak nie to bedzie ryk😬 Ale co zrobic, taka faza.
Dziewczyny poczytalam wczoraj troche kwietniowki'19 i jestem w glebokim szoku. Pisza tam, ze przez covid w ogole nie ma adaptacji bo rodzic nie moze wejsc do sali. Jestem w szoku😳 Jak to u was jest/bylo? Mi sie w glowie nie miesci zeby oddac ryczacego malucha obcej osobie i wyjsc... -
xgirl wrote:Ajakze😂😂 Ostatnio coraz bardziej. Tego nie, tamtego nie, robimy tak a jak nie to bedzie ryk😬 Ale co zrobic, taka faza.
Dziewczyny poczytalam wczoraj troche kwietniowki'19 i jestem w glebokim szoku. Pisza tam, ze przez covid w ogole nie ma adaptacji bo rodzic nie moze wejsc do sali. Jestem w szoku😳 Jak to u was jest/bylo? Mi sie w glowie nie miesci zeby oddac ryczacego malucha obcej osobie i wyjsc...
U mnie to było tak jak to pisałam wcześniej więc mnie to nie dziwi