Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Monjaktalala wrote:To ja byłam jeszcze bardziej bezczelna, bo myślałam sobie 'pff taka matka, nie panuje nad dzieckiem, dajcie spokój'. Karma wraca 😁
Dzis mala nie chciala wyjsc z wozka i czekalismy 10min az sie jej znudzi i wejdziemy do mieszkania😂😂I rajstop nie chce ubierac wiec rano nawet jak jest chlodnoej nie ma nic pod spodniami😆 Tak jakos nie lubie jej zmuszac ani na?sile nic robic... Chyba ze juz wyjscia nie ma. A wy jak do takich rzeczy podchodzicie? -
Witam
Zakladamy belki
Noi takie błoto mam na podwórku ze...klekajta narody🙍🤦Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2021, 19:54
Monjaktalala, mikka86 lubią tę wiadomość
-
xgirl wrote:Adria fajnie. Mega duzo dodatkowego miejsca. Kiedy planujecie skonczyc?
-
Domyslam sie, ze to dopiero wstep😬 My z nia rozmawiamy i tlumaczymy ale czasem jak cos nie jest dla nas wazne to dajemy jej zdecydowac. Mysle ze to tez wazne dla jej rozwoju zeby widziala ze od niej tez cos zalezy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2021, 12:03
-
Kiedys chetnie sie tlamsilo chec decydowania dziecka bo "nie bedzie mi na glowe wchodzilo". Fajnie ze sie od tego odchodzi.
Ja jak mojej cos tlumacze to ta czesto sie usmiecha i kreci glowa ze nie😂😂 i co jej zrobisz😂😂
Oczywiscie nie chodzi o pozwalanie na wszystko tylko odpuszczenie tam gdzie jest to do zaakceptowania.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2021, 13:38