Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Adria, taki? Coś podobnego? https://www.smyk.com/p/chillafish-charlie-rowerek-biegowy-szary-i6737533?gclid=CjwKCAiAp4KCBhB6EiwAxRxbpB3iAsZmcY_1IU-ZPKPaUNe7a5eMAs7C0ImJ3mBYiagQ4L26Ovq32xoChlUQAvD_BwE
Patrzyłam w decathlonie, ale są zdecydowanie za duże. -
Monjaktalala wrote:Dziewczyny, polecacie jakiś rowerek biegowy?
Puky - one maja obnizona rame i przez to latwo dziecku wsiasc i zejsc. Moja Hanka wczoraj debiut zaliczyla wlasnie. Widze po tym rowerze ze jest dluzsza niz jej brat byl w tym wieku albo ma dluzsze nogi.
Jakbys chciala przetestowac to zapraszam -
Monjaktalala wrote:
Ja w sumie polecam uzywke i tak, bo to nigdy nie wiadomo, czy dziecko zapala miloscia. Hanka poki co niepewnie i nie do konca chce, bo biegowka sie przewraca, jak sie jej nie trzyma + jest ciezsza. Do tej pory jezdzila na trojkolowym jednak, ktory stoi zawsze sam. Ja ten nasz kupilam uzywany za jakies 100zl okolo.
Hanka i tak odwazniejsza jest - Mikolaj to pamietam tak cudowal z tym rowerem. Chcial, ale sie bal i ryczal Ale no w tym wieku to on do ziemi nie siegal nogami dobrze na najnizszym ustawieniu siodelka a Hanka lepiej. W butach dobrze stoi, bo tyle jej w sumie brakuje, co wlasnie podeszwa buta.
Karola3xJ:D wrote:Hanka to jest stary drajver jak matka, ona na wszystkim pojedzie 😀
Właśnie mi uswiadomikyscie ze musze też coś kupić bo z tamtego wyrósł
Nie smiem sie nie zgodzic
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2021, 10:24
-
Witamy się w cudownym świecie "ja śam", " daj mi", "ja chce"i, najciekawsze :" moje"
Aaaa i co najlepsze. Parę godzin na ogródku, z przeklinającymi sąsiadami za płotem zaoowocowalo soczystą "k*urwą" w wykonaniu niespełna 2 latka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2021, 21:10
-
Karola3xJ:D wrote:Witamy się w cudownym świecie "ja śam", " daj mi", "ja chce"i, najciekawsze :" moje"
Aaaa i co najlepsze. Parę godzin na ogródku, z przeklinającymi sąsiadami za płotem zaoowocowalo soczystą "k*urwą" w wykonaniu niespełna 2 latka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2021, 21:16
url=https://www.suwaczek.pl/][/url] -
Stachu uwielbia pupy. Tzn nasze, moja i starego. Jak któreś ściągnie spodnie to mały nas klepie z uznaniem po tyłku i powtarza "pupaaa, pupaaa".
Także coś jest w tych pupach.
Mikka ale jak to mu przypadkiem wychodzi to pół biedy, gorzej jak celowo powtarza jak słyszy jak klniesz😀