Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Alisia wrote:Ja też dzisiaj risotto
ale z indykiem
i rosół .
Wczoraj ruskie pierogi ( robiłam sama ) - uwielbiam
zrobilas mi straszna ochote na pierogi ruskie a chodza za mna już od dawna
11dpt - 490, 13dpt-1124, 18dpt-8210, 22dpt-35444, 25dpt - 4mm i ❤️ -
Ja nienawidzę rosołu
fuuj!
Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Melduję się po wizycie
Zdrowy człowieczek, wszystkie parametry są idealnie w 50 percentylu. Serducho bije jak dzwon. Na 90% Lilka
Ruchliwa zołza
Po mamie
Ale z płcią poczekam na 100% do połówkowych, o ile wtedy będzie coś widać
Alisia, Micia, Eluska, Kajtolo, Kamsza, Drobinka91, Alrauna1987, LidziA89, Czarna_kawa, Casjopea, Sylka135, ines., Hiszpaneczka lubią tę wiadomość
-
mikaja wrote:Melduję się po wizycie
Zdrowy człowieczek, wszystkie parametry są idealnie w 50 percentylu. Serducho bije jak dzwon. Na 90% Lilka
Ruchliwa zołza
Po mamie
Ale z płcią poczekam na 100% do połówkowych, o ile wtedy będzie coś widać
-
Dziewczyny, słyszałam, że w ciąży nie bardzo można jeść wątróbkę, a teściowa właśnie robi drobiową z cebulką.. bardzo lubię a długo nie mogłam jej jeść, myślicie, że jeden raz mi zaszkodzi ?
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
nick nieaktualnyDrobinka91 wrote:Dziewczyny, słyszałam, że w ciąży nie bardzo można jeść wątróbkę, a teściowa właśnie robi drobiową z cebulką.. bardzo lubię a długo nie mogłam jej jeść, myślicie, że jeden raz mi zaszkodzi ?
więc.mysle że troszkę nie zaszlodzi
-
Ja myślę że nie można jej nadużywać Ale jak zjesz raz na jakiś czas to się nic nie stanie. Kiedyś kobietom zalecano wątróbkę na anemie
Żeby być bardziej fit wczoraj wypucowalam kibel i łazienkęA dziś zaliczyłam 2 godzinny spacer
extra pogoda dziś była
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2019, 16:51
-
Drobinka,mieszkamy we trójkę z psem na parterze w bloku,wynajmujemy mieszkanie z małym ogródkiem,ale jest już za małe stanowczo i trzeba coś zmienić.
Mikaja,gratuluje kochana)
Xgirl,jak wizyta? Jak pobyt w Polsce! -
No to troszkę zjem, jeden jedyny raz
Co do pogody fakt, super dziś byłateż zaliczyłam spacer.
Czarna_kawa, no to ja na Waszym miejscu bym się nie zastanawiała
My też jak najszybciej chcemy zacząć się budować, narazie będziemy mieszkać z moimi rodzicami jak wrócimy do Polski, ale myślę że 2,3 lata i zaczniemy się budowaćCzarna_kawa lubi tę wiadomość
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
-
Drobinka91 wrote:No to troszkę zjem, jeden jedyny raz
Co do pogody fakt, super dziś byłateż zaliczyłam spacer.
Czarna_kawa, no to ja na Waszym miejscu bym się nie zastanawiała
My też jak najszybciej chcemy zacząć się budować, narazie będziemy mieszkać z moimi rodzicami jak wrócimy do Polski, ale myślę że 2,3 lata i zaczniemy się budować
Tez chce zacząć budowę. Planowaliśmy już w tym roku, jesteśmy przy końcu papierologii ale przez to ze jestem w Uk a chłop w Warszawie to nie bardzo mamy jak szukać dobrej ekipy, a te maja terminy na w chuj do przodu. No i ciaza nie ułatwia zadania. Chociaż moja siostra budowała w dwóch ciążach i poleca bo wszelkie urzędy itp bez kolejki i na teraz, a nie na „czwartek za tydzień”.
Musze jeszcze ogarnąć architekta wnętrz żeby mi dokładnie zaplanował hydraulikę i elektrykę, sama nie mam zmysłu ani gustu, albo mi się podoba albo nie ale nie umiem stworzyć czegoś co mi się będzie podobać. No i właśnie im wcześniej zaprojektujemy wnętrza tym mniej niszczenia ścian później.LidziA89 lubi tę wiadomość
PCOS, endometrioza, tylozgiecie, a jednak można wpasc :p
Niespodzianka ciąża, niespodzianka poród.
16/06 w 37+2 przyszła na świat Margaretka ważąca 2730g.
Margaret, o uroczym zdrobnieniu Daisy -
kinga27.30 wrote:Dzięki za rady dot suchej skóry. Będę testerem wszystkich
Casopeja, jak się dzisiaj czujesz?
Ja też dalej biorę dupka 2x1 i nie zapowiada się, żebym mogła odstawić. Mam receptę na 3 kolejne opakowaniaWłaśnie wróciliśmy od znajomych, którym obiecałam, że zrobię pizzę.. A że robię dobrą to oczywiście nie mogłam się powstrzymać przed zjedzeniem kawałka. Nie było to mądre, ale modlę się, żeby wszystko było ok. Szczególnie, że jutro o 8 rano mam polowkowe.. Trzymajcie kciuki!
kinga27.30 lubi tę wiadomość
-
PannaEvans wrote:Tez chce zacząć budowę. Planowaliśmy już w tym roku, jesteśmy przy końcu papierologii ale przez to ze jestem w Uk a chłop w Warszawie to nie bardzo mamy jak szukać dobrej ekipy, a te maja terminy na w chuj do przodu. No i ciaza nie ułatwia zadania. Chociaż moja siostra budowała w dwóch ciążach i poleca bo wszelkie urzędy itp bez kolejki i na teraz, a nie na „czwartek za tydzień”.
Musze jeszcze ogarnąć architekta wnętrz żeby mi dokładnie zaplanował hydraulikę i elektrykę, sama nie mam zmysłu ani gustu, albo mi się podoba albo nie ale nie umiem stworzyć czegoś co mi się będzie podobać. No i właśnie im wcześniej zaprojektujemy wnętrza tym mniej niszczenia ścian później.resztę będziecie robić jak już bedzie można
może faktycznie warto "wykorzystać " nasz stan w urzędach
A kiedy Ty w ogóle planujesz wrócić do Polski?
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
-
Drobinka91 wrote:Najważniejsze, że już coś zaczęliście
resztę będziecie robić jak już bedzie można
może faktycznie warto "wykorzystać " nasz stan w urzędach
A kiedy Ty w ogóle planujesz wrócić do Polski?
W marcuna początku kwietnia kończy się drugi semestr studiow. Te 2 tygodnie już sobie oleje i wracam pod sam koniec drugiego trymestru. M po mnie przyjedzie moim autkiem
Drobinka91 lubi tę wiadomość
PCOS, endometrioza, tylozgiecie, a jednak można wpasc :p
Niespodzianka ciąża, niespodzianka poród.
16/06 w 37+2 przyszła na świat Margaretka ważąca 2730g.
Margaret, o uroczym zdrobnieniu Daisy -
nick nieaktualny