Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
a my już po prenatalnych
mówią że to syn czyli Leon
fajnie, dobrze się rozwija !
wykrył mi lekarz tylko jakiegoś mięczaka ale mówi że nie ma co się tym przejmować póki co - zobaczę co na to mój gino.
Dziś mamy połóweczkę za sobą teraz będzie już z górkiPogoda tak piękna że pół dnia w parku przesiedziałam - nareszcie mam czas!
a teraz sprzątanko ...
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/45411bfcdb41.jpgKamsza, mikka86, Alisia, Hiszpaneczka, Aska1994, Alrauna1987, Czarna_kawa, Eluska, Sylka135, ines., kinga27.30, Micia lubią tę wiadomość
-
33Sylwia wrote:a my już po prenatalnych
mówią że to syn czyli Leon
fajnie, dobrze się rozwija !
wykrył mi lekarz tylko jakiegoś mięczaka ale mówi że nie ma co się tym przejmować póki co - zobaczę co na to mój gino.
Dziś mamy połóweczkę za sobą teraz będzie już z górkiPogoda tak piękna że pół dnia w parku przesiedziałam - nareszcie mam czas!
a teraz sprzątanko ...
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/45411bfcdb41.jpg33Sylwia lubi tę wiadomość
url=https://www.suwaczek.pl/][/url]
-
U nas nie jest Idealnie. Rysio ma 2 torbiele w mozgu. Za 6 tygodni kontrola.
-
_Hope_ wrote:U nas nie jest Idealnie. Rysio ma 2 torbiele w mozgu. Za 6 tygodni kontrola.Termin porodu 5 lipiec 2019
Monisia
07.04.2018 Franciszek [*] 23 tc
14.07.2018 aniolek 6t [*] ciąża jajowodowa, usunięcie jajowodu
-
Hope, jakiej wielkości? Konrad też ma 2 torbiele w mózgu, jedna 8mm, druga 4mm. Mój gin mówi, że w większości przypadków wchłaniają się jeszcze w ciąży, nie martw się :*Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Dziewczyny, a ja mam trochę głupie pytanie, bo mam anemię, żelazo mi nie wchodzi (zatwardzenia itd), mój gin polecił mi sok z buraków, sądzicie że taki z Hortexa barszczyk czerwony do picia, gdzie jest 60% soku z zagęszczonego soku z buraków jest ok?Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Aska1994 wrote:Dziewczyny, a ja mam trochę głupie pytanie, bo mam anemię, żelazo mi nie wchodzi (zatwardzenia itd), mój gin polecił mi sok z buraków, sądzicie że taki z Hortexa barszczyk czerwony do picia, gdzie jest 60% soku z zagęszczonego soku z buraków jest ok?
Sprobuj Dawtona sok z buraków z jabłkiem jest pysznyale ten chyba też spoko.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2019, 17:10
-
Aska1994 wrote:Dziewczyny, a ja mam trochę głupie pytanie, bo mam anemię, żelazo mi nie wchodzi (zatwardzenia itd), mój gin polecił mi sok z buraków, sądzicie że taki z Hortexa barszczyk czerwony do picia, gdzie jest 60% soku z zagęszczonego soku z buraków jest ok?
naprawdę pychota! nie znajdziesz w sklepie lepszego
! tylko troszkę czasu trzeba mieć na obieranie owoców, ale robię te soki raz na dwa trzy dni
-
Później Was nadrobię dziewczyny. Najeździłam się dzisiaj jak wariatka. Bo mój wspaniały lekarz po raz kolejny nie zrobił mi USG
Wróciłam do domu wkurzona bo nie wiem co i jak się dziecko rozwija. Postanowiłam pojechać prywatnie na USG. Lekarz dokładnie obejrzał, wyliczył że mój lekarz wpisał zły termin porodu
ale. To do wyjaśnienia. W każdym razie potwierdzone, będzie CÓRKA
poliś, Alisia, 33Sylwia, Czarna_kawa, Danio, Drobinka91, Kamsza, Aska1994, Eluska, Casjopea, Sylka135, kinga27.30, KasiaLukasia, Micia lubią tę wiadomość
-
Ulli88 wrote:Najbardziej wartościowy jest zakwas z buraka. Barszczyk jest przetworzony więc pewnie tych wartości tam niewiele...
A taki zakwas gdzieś dostanę? Bo mam jakiś zanik mózgu kompletny.Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Sylka, mam sokowirówke w piwnicy, tylko przepchać się tam między sprzętami graniczy z cudemZałożyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Aska1994 wrote:A taki zakwas gdzieś dostanę? Bo mam jakiś zanik mózgu kompletny.