Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
xgirl wrote:Alxawl skoro masz termin na czerwiec to wypad stad haha
Poprzednio bylam na grudniowkach z terminem na 2.12.17, a urodzilam 5.11.17 heh. Za to córke przenosiłam o 2 tygodnie :pMom of 3
11.2011
11.2017
06.2019 -
nick nieaktualny
-
Yelonka wrote:U mnie niestety złe informacje dzisiaj byłam na becie i jej przyrost jest zdecydowanie za niski, jestem załamana
Co to znaczy niski przyrost? Jakie masz wartości? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja się dziś zaczęłam denerwować że to puste jajo Cały czas sobie wkrecam co innego ja zwariuje. A do 22.11 jeszcze tydzień....
-
Yelonka wrote:7 listopada - 4824,1 mUI/ml
dzisiaj, czyli tydzień później - 9860,8 mUI/ml
Lidzia znam to, tez sobie co chwile cos wkrecam.. -
Ewe90 wrote:mnie! 2 lipca
A tak powaracajac do tematu progesteronu i bhcg - umówiłam się dzis do drugiego lekarza który będzie się mną zajmował i w sumie to pani doktor nakrzyczała na mnie za ten progesteron, ze tego się juz tak nie bada. Dziewczyny, jak to jest u Was, co mówią o tym Wasi lekarze? -
Ewe90 wrote:a co do zachcianek, to ja jem ciągle i wszystko co słodkie! na szczęście istnieją słodkie owoce i warzywa bo inaczej chodziłabym ciągle z czekoladąurl=https://www.suwaczek.pl/][/url]
-
Casjopea wrote:Uf uf uf moja beta z dnia dzisiejszego 503,82 Dwa dni temu była 187,94
Progesteron 16,22 ng/ml - ok czy nie ok?url=https://www.suwaczek.pl/][/url] -
Hej dziewczyny wreszcie Was doczytałam, a nie było łatwo jak się pracuje A potem zasypia prawie na stojąco;)
Co do progesteronu to ja w skończonym równo 4 tyg., kiedy beta wynosiła 79, progesteron 17 ng, lekarz pokazał mi wykres średnich wartości i pokazał że to za mało, więc dostałam leki. Też się zastanawiam jak to z tym jest, ale chyba lepiej dmuchać na zimne.
Czy Wam jest w ciąży cieplej czy zimniej niż w zazwyczaj, A może bez zmian, bo ja się ostatnio często z zimna trzęsę i się zastanawiam czy to przez ciążę czy po prostu?
Ja jutro bez męża będę i muszę sama podać sobie zastrzyk, dziś będzie próba generalna, już się boję, bo zawsze oczy zamykam hahaha